Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Misliš, baš kao Rusi, za paradu odlična...za akciju...malo niža ocena.
Sad će rusogoozija reći da sam pristran, ali ta ispod stvarno nije moj tip. Malo me podseća na Anicu Dobru iz mlađih dana. Izražene jagodice, plavuša, okrugla faca, izražene usne. Kapiram da to neko voli, ja nisam neki fan tog oblika lica. Doduše, bolja je od ove iznad svakako, ali se ne bih okrenuo za njom na ulici. Ali da ima lepih Ruskinja, ima, to ne sporim.

Nisam siguran da si u toku sa stvarnoscu, ali na planeti zemlji zivi samo jedna rasa ljudi. Zovu ih homo sapiens. Tamnoputi, beli, zuti, crveni itd varijacije su samo adaptivni predstavnici na odredjene klimatske uslove. To je sposobnost nase rase da se adaptiramo na staniste kako bi smo preziveli.
Inace sve druge rase ljudi su davno izumrle
Ili se stopile sa nasom.
Tvoj post govori da zagovaras nekakvu arijevsku teoriju koja je kljuc sukoba u Ukrajini.
Ne vidim zasto je problem da se Ukrajinci ili bilo ko drugi ponosi svojom kulturom, obicajima, nacijom, rasom itd kada to rade oni drugi. Znaci sa crnce i azijate je to prihvatljivo ali za bjelce ne. Pa ako volis ono sto si ne znaci da mrzis ostalo. To objasni crncima i azijatima koji ne misle da smo avi isti, pa im nije problem kada ih pokore njihovi ali jeste kada su to bjelci. Ovde se ponavljaju gluposti sa televizora gde samo bjelci nemaju pravo na odredjene stvari.
Sto se tice Ukrajine, Rusi nisu tamo zbog nikakvih nacista ili sta vec nego da bi stopirali njen ulazak u NATO. Da jesu, ne bi pustali Azov komandante na slobodu, pristajali na neke dogovore itd itd.
Komentare o drugim rasama i zaglupljivanju naroda takozvanom teorijom evolucije necu ni da komentarisem.

Inače, izbori su bili baš dok smo bili tamo, i bili su silno razočarani što je izgubio njihov kandidat Bolsonaro. Tako da ti je propala teorija po stoti put.

Šta da se radi, i oni sad koji ne vide neke stvari će biti ozbiljno razočarani kad se posle jednih izbora promeni definicija političke korektnosti, kao sa onima što su se drali “We support Our Troops!” dok je Buš bio glavni na Olimpu, pa posle neki krenuli da demonstriraju protiv Trampa - lično sam gledao i jedno i drugo.

Sad će rusogoozija reći da sam pristran, ali ta ispod stvarno nije moj tip. Malo me podseća na Anicu Dobru iz mlađih dana. Izražene jagodice, okrugla faca, izražene usne. Kapiram da to neko voli, ja nisam neki fan tog oblika lica. Doduše, bolja je od ove iznad svakako, ali se ne bih okrenuo za njom na ulici. Ali da ima lepih Ruskinja, ima, to ne sporim.
Ovo ti je jedna od najružnijih Ruskinja što može da se nađe. Zamisli kako izgleda najlepša, kad je ova teta među ružnim.
Ja verovatno spadam u *******iju, ali u pravu si, i nije nešto...

Ne vidim zasto je problem da se Ukrajinci ili bilo ko drugi ponosi svojom kulturom, obicajima, nacijom, rasom itd kada to rade oni drugi. Znaci sa crnce i azijate je to prihvatljivo ali za bjelce ne. Pa ako volis ono sto si ne znaci da mrzis ostalo. To objasni crncima i azijatima koji ne misle da smo avi isti, pa im nije problem kada ih pokore njihovi ali jeste kada su to bjelci. Ovde se ponavljaju gluposti sa televizora gde samo bjelci nemaju pravo na odredjene stvari.
Sto se tice Ukrajine, Rusi nisu tamo zbog nikakvih nacista ili sta vec nego da bi stopirali njen ulazak u NATO. Da jesu, ne bi pustali Azov komandante na slobodu, pristajali na neke dogovore itd itd.
Komentare o drugim rasama i zaglupljivanju naroda takozvanom teorijom evolucije necu ni da komentarisem.
Ti baš ništa ne kapiraš - kao da Medvedčuk neće postati šef alternativne vlasti Ukrajine sa kojim se jedino razgovara?

Nisam ti ja neki konzument Tvitera, bez obzira da li je proruski ili proamerički sadržaj u pitanju. Imam nalog, ali sam se ulogovao ukupno pet puta. To je postala platforma za prepucavanje, 90% sadržaja je totalno besmisleno.
Ne veruju uopšte, samo je Hitleru smetalo hrišćanstvo i sav monoteizam - zabranjuju ubistvo i traže da se bude mek prema neprijatelju koji se predaje. Zato je čovek rešio da oživi starije kultove, koji su baš zahtevali da se neprijatelji prinesu na žrtvu.
Nemački nacionalizam do ekstrema - mora da se ima i svoja posebns religija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back