Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da je ovo forum slobodnog govora kao što nije, upoznala bih te s okolonostima pogibije M. Rakić.

Ali dobro, svakako jeste poginula. Sad zamisli to puta 500, i to je ono što podržavaš u aktivnostima osovine zla Putin-Hamenai
Specijalno za salafiste.

Prilozi

• FfPo-_1WYAAy46E.jpeg.jpg
    FfPo-_1WYAAy46E.jpeg.jpg
    57,6 KB · Pregleda: 12
Najsmešniji u ovom ratu su mi Bošnjaci iz BiH. Ceo muslimanski svet je uz Rusiju, a jedino oni uz NATO, čak hoće i članstvo u toj organizaciji. :D I onda se čude što ih niko za ozbiljno ne uzima i što sve te muslimanske zemlje radije sa nama nego sa njima sarađuju... :D
A sta ti je tacno toliko smijesno? Da kao pobjesnjela goveda mrze Ruse preko prenesene mrznje prema Srbima. Zasto bi njihova bolesna mrznja prema Srbima bila smijesna?
Jer oni tu ne mrze Ruse kao Ruse, nego ih mrze preneseno jer kroz to mrze Srbe.

Smijesno?? :eek:

A sta ti je tacno toliko smijesno? Da kao pobjesnjela goveda mrze Ruse preko prenesene mrznje prema Srbima. Zasto bi njihova bolesna mrznja prema Srbima bila smijesna?
Jer oni tu ne mrze Ruse kao Ruse, nego ih mrze preneseno jer kroz to mrze Srbe.

Smijesno?? :eek:
Mislim da tu bošnjački radni narod nije ništa drugačiji od ostalih 197 država UN koje osuđuju Rusiju

Vaši saveznici su samo Al-Kadafi i DNRK na mlavi

Mislim da tu bošnjački radni narod nije ništa drugačiji od ostalih 197 država UN koje osuđuju Rusiju

Vaši saveznici su samo Al-Kadafi i DNRK na mlavi
Nasi saveznici?
Ja ne ratujem za Rusiju, tako da.

Licno ne podrzavama ni Ukre ni Ruse ali Ukri kao koncept i ono "za sta se bore" mi se gade zbog tolike kolicine necovjecnog ponasanja, bolesne i sljepe mrznje itd.
Isto ko da ISIS proglasis za borce za slobodu i pravdu u svijetu. Ukri su samo druga verzija ISISa, kreirani od istih i za iste ciljeve.

Nasi saveznici?

Licno ne podrzavama ni Ukre ni Ruse ali Ukri kao koncept i ono "za sta se bore" mi se gade zbog tolike kolicine necovjecnog ponasanja, bolesne i sljepe mrznje itd.
Isto ko da ISIS proglasis za borce za slobodu i pravdu u svijetu. Ukri su samo druga verzija ISISa, kreirani od istih i za iste ciljeve.
Ukrajinski narod se bori za to da reč Allaha bude najviša?

Nasi saveznici?

Bogata je istorija takvih proglašenja... Šiptarski teroristi postaju borci za slobodu preko noći.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back