Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ЗнаЋи, и Белорусија ће да изврши ЋетниЋку агресију на Украјину

А супер јака НАТО мадафака ајфон-миксер сила бр. 1 се само Ћешља и жестоко протестИРА

Ах ја, ће да уведу санкције Лукашенку и пошаљу 6 флоту да изцрши десант на белоруску обалу

Pa vidio sam da si se nešto zapetljao.
Запетљао?
Закон акције и реакције!
Данас Украјинци истицањем украјинског језика, изражавају реакцију спрам Руске акције Гиркина (поетског КГБ надимка Стрељков), Путина, ..... али то и даље не значи да прогоне руски и да линчују руске говорнике у Кијеву.
Руска акција је илустрована подацима из кримских школа!
Ако ја у кабловској понуди имам УАТВ, украјински ТВ канал на руском језику, о каквом онда прогону руског језика у Украјини говориш?
Ко је то у Кијеву линчован због руског?

Poslednja izmena:
Presudni su sad izbor za Kongres, di bu demokrati mogli izgubiti kak stvari stoje.
Onda se i financijska pomoć Ukrajini prekida.
Bez love Zapada Ukrajina je gotova
Gotova je i sa lovom i bez love Zapada. Stvar realizacije.
Rusi su Zapadu postavili jasne okvire njihovog angažovanja u Ukrajini, tako da sva lova ovog sveta i svi Himars, ne mogu prikriti činjenicu da su najobičnije sisice koje su ponovo izvozali neke nesrećnike, zarad sopstvene dobiti.

Zlatko Šnajder
prije sat vremena

Kažu likovi: Rusi čupaju čipove iz frižidera i veš mašina. How yes no. Evo, Kinezi proizvode ESP32 mikrokontrolere sve u 16. Sve ih je teže nabaviti u Hrvatskoj iako stižu. Rusi sve pokupovali. Ne treba njima čipovlje sa zapada kad ionako zapad sve proizvodi u Kini. BTW. što se neodržavanih raketa tiče, to ste govorili u 5. mjesecu. Sad vidimo ne samo da lete nego da precizno pogađaju ciljeve. Prije dva dana ona nekakva kokoš kozmetičarka se smijala srušenom mostu na Krimu. Jučer su joj sravnili kozmetičku firmu preciznim pogotkom. Sad plače.

Eto, prestali su da popuštaju Amerikancima, Rusija im uzvratila, Kina preti, OPEC im kontrira, BRICS se uzdiže.

Svet je prestao da popušta novom Hitleru.
Ali Evropa ostaje odana! Sve dok joj Ameri ne izmuzu i poslednju paru...

A onda će samo da šmugnu jedan dan, kao iz Avganistana ili naše Železare. Spakuju se u par sati, ostave za sobom dugove, nesrećnike kojima su obećavali brda i doline do juče i - zaborave na njih! :D

A ovi ostanu u čudu - Ali mi smo prijatelji, saveznici, mi negujemo iste vrednosti - demokratiju, slobodu i ljudska prava! Vi nas čuvare i štitite od zlih Rusa i Kineza! Gde odoste! Vratite se! Zbog vas smo se posvađali sa celim svetom! Šta ćemo i kud ćemo sad?! Nismo bili samostalni od 1945. i ne znamo ništa osim da vučemo - Sankcije! Bombardovanje! Kmeeeeeeeeeeeee :D

Meni je licemerije kad malu Milicu Rakić kanonizujemo (i treba), a Ukrajinskih verovatno 400 ubijenih devojčica slavimo

gde je tu logika moji drugovi imali Boga
Jaggie, si to ti?
B5F94050-D596-4009-97C3-08C5D80A0B0E.jpeg

Igraju se sa USA, EU i namučenom twitter zajednicom.
Početno stanje šoka, zamenilo je poricanje i negiranje.
Mogu misliti kakva će šizofrena cepanja izazvati parada pobede u Kijevu, organizovana povodom oslobođenja Ukrajine.
Twitter zajednica je već zaključila da nijedna raketa nije pogodila cilj, sve je uništio ukrajinski PVO, a restrikcije struje su ruska FAKE NEWS. :D

Запетљао?
Закон акције и реакције!
Данас Украјинци истицањем украјинског језика, изражавају реакцију спрам Руске акције Гиркина (поетског КГБ надимка Стрељков), Путина, ..... али то и даље не значи да прогоне руски и да линчују руске говорнике у Кијеву.
Ако ја у кабловској понуди имам УАТВ, украјински ТВ канал на руском језику, о каквом онда прогону руског језика у Украјини говориш?
Ovo je već ona debata Tko je poć'o rat, da li je Krim bio prije Majdana ili posle, kao i da li je možda sve ovo povezano sa Golodomorom, ali to neće mnogo promijeniti onaj test koji sam spomenuo na početku, koji su patentirali ljudi koji govore ukrajinski jezik, kako bi lakše eliminisali one koji govore ruski.

Нисам видео да је било ко славио убијање украјинске деце, а још мање да је ико од вас што их сад јавно сажаљевате и сузу пустио за бесомучно убијање деце Донбаса претходних 8 година!?

Мени је искрено жао сваког страдалог цивила и на силу мобилисаног војника, ал' ко што каже Балашевић - "рат вам је крвав да знате..."
Ne raspravljaj se sa ludakinjom - Jaguarka trolovka je u pitanju, banovan joj onaj kozji Turbo Koza, sad ima par naloga…

Poslednja izmena:
Ali Evropa ostaje odana! Sve dok joj Ameri ne izmuzu i poslednju paru...

A onda će samo da šmugnu jedan dan, kao iz Avganistana ili naše Železare. Spakuju se u par sati, ostave za sobom dugove, nesrećnike kojima su obećavali brda i doline do juče i - zaborave na njih! :D

A ovi ostanu u čudu - Ali mi smo prijatelji, saveznici, mi negujemo iste vrednosti - demokratiju, slobodu i ljudska prava! Vi nas čuvare i štitite od zlih Rusa i Kineza! Gde odoste! Vratite se! Zbog vas smo se posvađali sa celim svetom! Šta ćemo i kud ćemo sad?! Nismo bili samostalni od 1945. i ne znamo ništa osim da vučemo - Sankcije! Bombardovanje! Kmeeeeeeeeeeeee :D
Pa one zemlje koje ste vi Rusi porobili, završile su u gulagu.

Kao i sami vi Rusi naravno koji ste najnesrećnije društvo na planeti uz Prdoslaviju bez bedža

Ovo je već ona debata Tko je poć'o rat, da li je Krim bio prije Majdana ili posle, kao i da li je možda sve ovo povezano sa Golodomorom, ali to neće mnogo promijeniti onaj test koji sam spomenuo na početku, koji su patentirali ljudi koji govore ukrajinski jezik, kako bi lakše eliminisali one koji govore ruski.
Ne postoji nikakvo ugnjetavanje u Ukrajini to su sve bile laži poput one sada zaboravljene o biolaboratorijama za hemijsko oružje

Русолупеташ, па пола Кијева би онда већ елиминисали.
Где и када се та грандиозна русоизмишљена елиминација руских говорника у Украјини догодила?
Па такву глупост ни Вечерње новости, ни Информер, ни ефенди Емихс, ни Пинк није одвалио.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back