Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.546
Soroš?Ne zanima me politika, prelijen sam za to, a da se zaraditi na puno poštenije načine. Draže mi je ovako zabavljat se na forumu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Soroš?Ne zanima me politika, prelijen sam za to, a da se zaraditi na puno poštenije načine. Draže mi je ovako zabavljat se na forumu.
Princ Muhamed je upravo imao posetu Rusiji, sigurno mu je Putin predočio buduće događaje.Oho, oni imaju inside info...
Политичаре не бројим у људе. Било чије.Možda u HR nema ali ima u Vladi.
HDZ ne bi imao većinu bez Srba.

To care! Legenda si! Opet karta stara jedva 100 godina. 
Nemam ti ja te godine.Soroš?

Više toga neće biti.Ukrajina je bila jedan od najvecih izvoznika struje.
Kaj postoji dobna granica za bit na njegovom platnom spisku?Nemam ti ja te godine.![]()
Не изврћем тезе него износим неспорне чињенице.Izvrčeš teze! Srbi su u Hrvatskoj bili/postali agresori, a Albanci nisu napali Srbiju i krenuli vojskom prema Nišu i Beogradu. Primjećuješ razliku?
Albanci su odavno činili izrazitu većinu na Kosovu. Čak i 1912. kada je Srbija osvojila/oslobodila Kosovo. Tek u kasnijem vremenu je kolonizacijom pumpan broj Srba na Kosovu, ali bez većih uspjeha.
Kako da dospijem na njegov platni spisak kad se ne bavim politikom? Poznavanje par sadašnjih i bivših glavonja ne čini me političarom.Kaj postoji dobna granica za bit na njegovom platnom spisku?
A kao novost je raketiranje Kijeva? Jeste li vi prespavali od pet mjeseci, Kijev kao i ostatak Ukrajine je nemilosrdno raketiran od veljače do Srpnja, onda su malo stali zadnja tri mjeseca.Rusi kad bi hteli , sravnili bi celu Ukrajinu sa zemljom. Čak ni vi ljubitelji zapada niste očekivali da će bombardovati Kijev, a do juče ste se smejali Krimskom mostu...