Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na novih 1.5 sekundi izbačenih vezano za snimak ubistava u Kupjansku, vidi se nose Ukrajinske uniforme.
Međutim, u pokušaju da spinuju situaciju, očajnički su fotošopovali crvenu traku na nogu jednih od nosioca

Na usporenom snimku se vidi očajan fotošop i pokušaj Ukrajinaca da sakriju sopstven zločin.

Nadam se samo da ustašija neće svojom histerijom da izbriše ovaj važan post iz redosleda.
U puno boljoj rezoluciji. Jasno se vidi da je crveno na nogu dometnuto

svo oruzje koje eu nije imala, ona se zaduzila kod amera, a ne ukrajina koja ni ne postoji sada
pa nismo ameri mi sisali vesla - odakle i koja ukrajina da vraca ako je sada ruska??
eu ce da vraca dug, eu se zaduzila

kazem ja, neka prvo evakuisu ambasade sve, svapsku narocito, pored konzulata svih
a te tenkice ce koristiti rusi za kalibrisanje, mozda i pre nego udju u ukrajinu koja ne postoji
Ostecen nemacki konzulat u raketiranju

Nadam se da imaju drva, da se ne smrznu na divnih 7 celzijusa, u toku noći 5.

Screenshot_20221010_215028.jpg

Šalim se. Nadam se se greju prdežima i da su zimogrožljivi.

Potez ocajnika. Pred ocima im se rusi sve ono sto su decenijama gradili napadajuci i pljackajuci druge. Nemaju mu*a da krenu na Ruse, doduse razumnjivo, pa se bave ovakvim stvarima, ali jedno znam nece im Rusi ostati duzni. Vrlo brzo ce uslediti odgovor ruske strane, kakav ce biti videcemo i sami.
I jos nesto,, Ameri su miniranjem gasovoda najvecu stetu naneli EU.
Slucajno zalutala. Podseca me na onu pricu sapleo sam se i slucajno stavio ku.r..ac u tvoju zenu… 🤣🤣🤣😘😘

možeš li uopće zamisliti milijunske gradove bez grijanja u takvim okolnostima...

Ne želim da zamišljam, patnje civila nikako i nikada ne mogu da opravdam.
Strašno je ovo što se događa i biće sve gore

Nemoj da misliš da ne može vrlo lako da se desi da i mi budemo u mraku i bez grejanja ove zime.
Ukrajina je prekinula da izvozi struju a Srbija struju uvozi, pitanje je odakle i dokle

Nemojte biti sigurni da i Turski tok ne može doći pod udar sabotaže a onda smo ga oficijalno ugasili.

Gledajući slike Lavova i Kijeva u mraku pozivam vas da zamislite BG i ZG u istoj situaciji jer je to bliže nego što se nadate

Јужнокорејски војни извори изразили забринутост због непоузданости вишенаменских ловаца 5 генерације Ф-35 који су недавно набављени из САД
Према тим изворима за 18 месеци експлоатације ових авиона у јужнокорејском ратном ваздухопловсту појавило се готово 300 техничких проблема везаних за управљачки и нападно-навигацијски комплекс летелице.

Ах та распала руска технологија, ништа не знају да направе без западних Ћипова

Ne želim da zamišljam, patnje civila nikako i nikada ne mogu da opravdam.
Strašno je ovo što se događa i biće sve gore

Nemoj da misliš da ne može vrlo lako da se desi da i mi budemo u mraku i bez grejanja ove zime.
Ukrajina je prekinula da izvozi struju a Srbija struju uvozi, pitanje je odakle i dokle

Nemojte biti sigurni da i Turski tok ne može doći pod udar sabotaže a onda smo ga oficijalno ugasili.

Gledajući slike Lavova i Kijeva u mraku pozivam vas da zamislite BG i ZG u istoj situaciji jer je to bliže nego što se nadate

Ja drva spremio . Imam tu 10tak metara a kod tasta jos 25m . Samo da bude interneta makar 3 sata dnevno da mogu NATO ustasama da vadim mast i ne zalim z:D

Malo drva , malo vino rujno, malo rakija - i bice to dobro

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back