ssmpmd
Elita
- Poruka
- 21.872
Moguce. Prije decembra ne ocekujem neke vece ruske kontraudare.
Ne znam da li su već počele prve ozbiljne kiše, uskoro će sve postati potpuno neprohodno.
Čekaće se prvi mraz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce. Prije decembra ne ocekujem neke vece ruske kontraudare.
E taman bi neko vodio računa o štapu. Ne laži, te podvale su smiješne.Tko bi mu štap držao da mu zavežu ruke ovako prebijenom?![]()
e sada nije pitanje šta mora ili ne mora jer su granice rusije zacrtane bitnije je da se to odradi uz što manje žrtava..Liman, Izjum, Barvenkovo...moraju biti ponovo zauzeti. Pa zbog Limana i Slavjanska je ova intervencija i pocela, to nikako ne sme ostati Ukrajini, inace smo dzabe krecili.
U puno boljoj rezoluciji. Jasno se vidi da je crveno na nogu dometnutoNa novih 1.5 sekundi izbačenih vezano za snimak ubistava u Kupjansku, vidi se nose Ukrajinske uniforme.
Međutim, u pokušaju da spinuju situaciju, očajnički su fotošopovali crvenu traku na nogu jednih od nosioca
Na usporenom snimku se vidi očajan fotošop i pokušaj Ukrajinaca da sakriju sopstven zločin.
Nadam se samo da ustašija neće svojom histerijom da izbriše ovaj važan post iz redosleda.
Ali je dobar chimpout jer otkriva prave boje rusopajseraNe slažem se sa vijorenjem zastave entiteta koj je stvorio i razvio Ukrajinu kao državu.
možeš li uopće zamisliti milijunske gradove bez grijanja u takvim okolnostima...Ne znam da li su već počele prve ozbiljne kiše, uskoro će sve postati potpuno neprohodno.
Čekaće se prvi mraz
Problem je tu sto se ovo nalazi izmedju Harkovske Obasti i Luganske Oblasti.e sada nije pitanje šta mora ili ne mora jer su granice rusije zacrtane bitnije je da se to odradi uz što manje žrtava..
Ma snalaziće se oni kao što smo i mi, treba održati intenzitet napada i okončati sukob što pre. Da ih ne mrcvare više.nije lako...čovjek poludi ako ostane bez struje nekoliko sati a kamoli ukoliko nisi uopće u stanju predočiti koliko će dana ili nedelja trebati da se struja vrati...to je ubojstvo čitavog grada...
Ništa od toga. Još jako dugo trajaće agonija ruskog naroda. Potpuno bezizlazno je za vas podržavaoce Putina u stvariMa snalaziće se oni kao što smo i mi, treba održati intenzitet napada i okončati sukob što pre. Da ih ne mrcvare više.
Ko se tebi obratio trolu? Aj čibe.Ništa od toga. Još jako dugo trajaće agonija ruskog naroda. Potpuno bezizlazno je za vas podržavaoce Putina u stvari
Ostecen nemacki konzulat u raketiranjusvo oruzje koje eu nije imala, ona se zaduzila kod amera, a ne ukrajina koja ni ne postoji sada
pa nismo ameri mi sisali vesla - odakle i koja ukrajina da vraca ako je sada ruska??
eu ce da vraca dug, eu se zaduzila
kazem ja, neka prvo evakuisu ambasade sve, svapsku narocito, pored konzulata svih
a te tenkice ce koristiti rusi za kalibrisanje, mozda i pre nego udju u ukrajinu koja ne postoji
Nadam se da imaju drva, da se ne smrznu na divnih 7 celzijusa, u toku noći 5.
Ja sam underboss of this holocaustKo se tebi obratio trolu? Aj čibe.
malo je.Liman, Izjum, Barvenkovo...moraju biti ponovo zauzeti. Pa zbog Limana i Slavjanska je ova intervencija i pocela, to nikako ne sme ostati Ukrajini, inace smo dzabe krecili.
Slika govori više od tisuću riječi....lažov je onaj tko negira što vidi.E taman bi neko vodio računa o štapu. Ne laži, te podvale su smiješne.
Baš si lažovčina odvratna.
Свјатаја
u svakom slučaju toplije im je nego ruskim rezervistimaNadam se da imaju drva, da se ne smrznu na divnih 7 celzijusa, u toku noći 5.
Pogledajte prilog 1236279
Šalim se. Nadam se se greju prdežima i da su zimogrožljivi.
Slucajno zalutala. Podseca me na onu pricu sapleo sam se i slucajno stavio ku.r..ac u tvoju zenu…Potez ocajnika. Pred ocima im se rusi sve ono sto su decenijama gradili napadajuci i pljackajuci druge. Nemaju mu*a da krenu na Ruse, doduse razumnjivo, pa se bave ovakvim stvarima, ali jedno znam nece im Rusi ostati duzni. Vrlo brzo ce uslediti odgovor ruske strane, kakav ce biti videcemo i sami.
I jos nesto,, Ameri su miniranjem gasovoda najvecu stetu naneli EU.
možeš li uopće zamisliti milijunske gradove bez grijanja u takvim okolnostima...
Svaki plus za ruse je banja.u svakom slučaju toplije im je nego ruskim rezervistima
Romantika

Jel to počeo kontranapad?Torske i Novosadove
![]()
![]()
Ne želim da zamišljam, patnje civila nikako i nikada ne mogu da opravdam.
Strašno je ovo što se događa i biće sve gore
Nemoj da misliš da ne može vrlo lako da se desi da i mi budemo u mraku i bez grejanja ove zime.
Ukrajina je prekinula da izvozi struju a Srbija struju uvozi, pitanje je odakle i dokle
Nemojte biti sigurni da i Turski tok ne može doći pod udar sabotaže a onda smo ga oficijalno ugasili.
Gledajući slike Lavova i Kijeva u mraku pozivam vas da zamislite BG i ZG u istoj situaciji jer je to bliže nego što se nadate