Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
⚔️ Резултати вечерашњих ракетних удара у закључно са 22:30 часова:

-🔺 Кијев. (ЦХПП-6)
-🔺 Полтава.
- 🔺Кременчук.
-🔺 Криви Рог. (ТЕ Криви Рог)
-🔺 Суми. (ПС КОНОТОП)
-🔺 Днепропетровск. (Трафостаница и касарна ВСУ)
- 🔺Ивано-Франковск. (Бурштинска ТЕ)- други пут данас.
-🔺 Љвов.(ЦХПП - 1/2)
На мети углавном електро мрежа.
У многим градовима и даље уопште нема струје, а негде чак ни воде.

П.С. Сутра је рођендан генерала Сергеја Владимировича Суровикина.
Ред би био да се прослави уз прави ватромет. Ово данас била мала проба за рођенданско славље :mrgreen:.

⚠️ Тешко је данас бити у кожи Игора Конашенкова .Дневни извештај могао би да се одужи до раних јутарњих часова по свој прилици. Ракетни удари и даље не престају, ваздушна опасност широм територије целе Украјине.

#ИгорКонашенко #Извештај

⚔️🇷🇺🇺🇸 “FORTE10” (USAF Northrop Grumman RQ-4B, рег. 10-2045) је полетео јутрос из ваз. базе Сигонела на Сицилији око 06:00 CEST и стигао је изнад Црног мора око 10:30 CEST јутрос.

👉 Кружио је преко западног и централног дела Црног мора.

👉 Ракете које су јутрос гађале циљеве у украјинским градовима испаљене су из јединица руске морнарице које плове у западном Црном мору. Према неким наводима, које вероватно долазе са FORTE-а 10, три крстареће ракете, нашле су се у неком моменту у молдавском ваз. простору. Ово је такође изјавио и молдавски министар спољних послова 🔺Нику Попеску.

📌 Такође, јутрос је забележено и подизање значајнох броја извиђачких НАТО авиона, који су имали за циљ, откривање руских крс. ракета, и кординација са украјинском ПВО.

Glede ukrajinske PVO, negde sam čuo da su uspeli da obore 40-tak krstarećih što je zavidan uspeh imajući u vidu da su kroz 7 mesecirata izgubili prilično sistema.

E sad, ključno pitanje, to su dominanto ruski sistemi pa ne znam šta sad da zaključimo da li rusko PVO vredi nečemu ili je đubre.

nece biti bas tako. Moc nuklearnog oruzja uveliko je precenjena.

Gledao sam video da kad bi (nedajboze) i najveca car bomba pala na Njujork ne bi unistila ceo Menhetn.
788c404d-1517-41f1-a525-39773843875d_2x.jpg

Ne znam o kojoj se bombi radi ali ako je tacno ne bih rekao da je precenjena. Cak i da je razaranje duplo manje, udari po vecim gradskim jezgrima bi paralisali ostatak drzave.. Kako slati vojsku i sredstva preko okeana ako su desetine miliona pod rusevinama i ako imas raspad eletro mreze i vecine ostalih servisa.

Glede ukrajinske PVO, negde sam čuo da su uspeli da obore 40-tak krstarećih što je zavidan uspeh imajući u vidu da su kroz 7 mesecirata izgubili prilično sistema.

E sad, ključno pitanje, to su dominanto ruski sistemi pa ne znam šta sad da zaključimo da li rusko PVO vredi nečemu ili je đubre.
Надај се ти и гледај Зеленског испред великог панорама екрана,

To su stari ruski sistemi.
Imaju baćuške glanc nove.

Jel imaš neki izvor za 40 oborenih ili lupaš kao Maksim po diviziji?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back