Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.248
Ukri pucaju na Belorusiju, dakle aktiviraju se mehanizmi za odbranu Savezne Države i ODBK. Toliko o tome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukri pucaju na Belorusiju, dakle aktiviraju se mehanizmi za odbranu Savezne Države i ODBK. Toliko o tome.
jeliNATO trupe napale Bjelorusiju
Toooo...Погођен и срушен конзулат Немачке у Кијеву..

nismo mi te srećeNATO trupe napale Bjelorusiju
Руси и Украјинци братски сарађују.
Ma koji k...c će ti izvor?a izvor je?
Jesi ljut jako ili malo?
Mislis ...Nemaju ovi udari ni za cilj za ostvariti neku takticku prednost na bojstu ili bitno im naskoditi vojsci. Ovo je cista odmazda za krimski most, malo da smiri bijesne Ruse u Rusiji, povecaju moral svojim vojnicima, ali i upozorenje Ukrajincima sto slijedi ako nastave sa akcijama kao na krimskom mostu. Ujedno i jos jedna poruka zapadu.
Slicno je radio i NATO 1999 kad su vidjeli da srpska vojska ne trpi gotovo nikakvu stetu, a pritisak na zapadu rastao i javno se dovodila u pitanje svrha i efikasnost NATO-a.
Погођен и срушен конзулат Немачке у Кијеву..
imas izvoridu na kijev
REPORTS OF MASSIVE AMOUNTS OF RUSSIAN INFANTRY ENTERING BELARUS HEADING TOWARDS UKRAINE BORDER ***
I Britanije. Ja sam misljenja da je Britanija daleko vece zlo od Amerike,iako Britanija nije i nikada vise nece biti ono sto je nekada bila, ali jos uvek je mozak u Londonu a toljaga u USA. Setimo se samo agresije na SRJ, nisu Ameri bili najglasniji za agresiju vec upravo Pirgavi. Nikako da se pomire sa cinjenicom da vise nisu velika imperija a takvi su po prirodi najzlobniji i iskoristice svaku priliku da nanesu stetu svom protivniku, ako vec ne mogu da mu pariraju.protiv amerike svim silama !
zašto ?...pa jer su zlo sveta
Sputnjik.lie.com.Koj je izvor?
Ako sa njim nije bila koza, onda je Rus.
A gdje je Ukro artiljerija i javelin strasni ..
Ja ovde vidim jučeršnju radost zbog terorističkog napada na mostu a današnji očaj zbog adekvatnog odgovora. NATO godinama priprema Ukrajinu za rat protiv Rusije, izazavali su ga i sad neka gledaju posledice. Licemeri sa zapada i svi oni koji ih podržavaju mogu samo da kukaju, jer su čačkali tamo gde nije pametno. Ali dobro, tako su nekad kukali i Francuzi, pa Nemci...Potezi ocajnika... Vojska je ovaj put morala da bombarduje ciljeve po direktnom politickom naredjenju, a to se vojsci nikad ne svidja...Jer tu se ne vodi racuna o njoj, njenim prioritetima, njenim mogucnostima.... Nista se ovim ne postize u odnosu na ciljeve pre pocetka rata... Na frontu ce Ukrajinci nastaviti da napreduju, ruska tehnika ce jos malo u ruke novih vojnika, komandanti ce dobiti nove vojnike, niti je to sreca za tehniku niti za komandante...To je teska muka....Inace i ta mobilizacija je cista politicka odluka... Bolesni sistem i bolesna hijerarhija ce nastaviti da se urusava... Bes koji je izazvao most, nije izazvala Ukrajinska vojska koja drzi hiljade i hiljade kilometara teritorije koju Rusija smatra svojom... I ovi potezi su pokazatelj jadnog stanja jednog sistema...
ma koji si ti qracc ovde...ovo ti nije index ?
jel bre ??
Fajt na kompu sa ukro vojnicima tek počinje, šta li ćete drobite kada budete gledali hiljade mrvih ukro vojnika.Ma politička odluka kako su mogli da ih ubiju na frontu.

i svabi istoI Britanije. Ja sam misljenja da je Britanija daleko vece zlo od Amerike,iako Britanija nije i nikada vise nece biti ono sto je nekada bila, ali jos uvek je mozak u Londonu a toljaga u USA. Setimo se samo agresije na SRJ, nisu Ameri bili najglasniji za agresiju vec upravo Pirgavi. Nikako da se pomire sa cinjenicom da vise nisu velika imperija a takvi su po prirodi najzlobniji i iskoristice svaku priliku da nanesu stetu svom protivniku, ako vec ne mogu da mu pariraju.