Adios Amigos
Aktivan član
- Poruka
- 1.825
ZX stavi like ako te mobilisalo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Замоли Шојгуа да нам се придружи на "крстарици" !!Strateski bombarderi su krenuli, bice jebade nocas
Ову експлозију никоме не можеш да дочараш снимком. Ово мора да се доживи да би осетио истински експлозију.Kako su fine Kh-101, to Ukri otkriju tek kad počnu detonacije. Evo kako izgledaju konvencionalne, mada možda dobiju oni i koju Kh-102 po glavi.
Rekoh ja, što Kepec više bude stiskao više će dobit. Imam prijatelja dosta visoko u NATO-u.Kažu Ameri sada je što se tiče njih i Krim u igri...ukratko, dali su Ukrima zeleno svijetlo...
Ову експлозију никоме не можеш да дочараш снимком. Ово мора да се доживи да би осетио истински експлозију.
Alo patrijote... jel mislite da će te stavljanjem neki starih, lažnih, a možda di koji i pravi klipova usporit Ukrajinsko napredovanje na svim dijelovima fronte? jel možte shvatit da su fašisti izgorili i da je oslobađanje Ukrajine neminovno
I? To će im pomoći da pobede? Kao nisu imali zeleno svetlo još od februara?Kažu Ameri sada je što se tiče njih i Krim u igri...ukratko, dali su Ukrima zeleno svijetlo...
I ti misliš da bi Ukrajinci stali i da bace 10 takvih? Možda Ukrajina bi ali NATO ne bi. Onda bi se igrali, vjeruj mi.Kazem, taman po meri za Mezhugoriye ili Sosnoviy Bor gde zivi njihova elita u Kijevu..
Vise tu od 2 kilotona nije ni potrebno, cisto da ih malo uplase.
Можеш ако није термобарична и ако си у рову. Нпр. ја нисам могао да знам шта је експлозија бомбе од једне тоне на тв док је нисам осетио '99. Ми се вамо на 4 км посрали а горе где је пала кажу "шта вам је људи....ништа страшно". Они не схватају да људско уво може да прими нпр. само 350 децибела а да те преосталих сто милиона заглуши. Док смо ми на брду осетили потрс целе котлине.jedini problem je sto ko je dozivi nema da je prezivi pa tako nikad necemo saznati za osecaj
8. sprat? Perač prozora?Rekoh ja, što Kepec više bude stiskao više će dobit. Imam prijatelja dosta visoko u NATO-u.
Ne znam bi li se smijao ili plakao...Kažu Ameri sada je što se tiče njih i Krim u igri...ukratko, dali su Ukrima zeleno svijetlo...
Ti se zezaš?Vidiš li nesrećniče da je u pitanju videoigrica?
Umesto da vijaš snajke ti još uvek veruješ u bajke ... Za takvima kukaju i rođene majke ...Tek slijedi prefarbavanje, servisiranje (ako treba), gorivo i municija, te ubacivanje u dejstva.
Ne zeza se , nikada nije igrao igrice.Ti se zezaš?
Pucneš prstima i promijeniš ustav, što ti je država... Kod nas se natežu godinama da bi promijenili jedan paragraf.
Путин је изменио Устав Русије. ЛНР, ДНР, Херсон и Запорожје су званично наведени као нови региони у руском уставу.
![]()
Doritos sletio na Ukr. Pion
![]()
Pozdravljam. Zlo zvano Klutin je bilo tu decenijama, ali ga niko nije Rešavaoovo ce eskalirati nema sumnje
Linije fronta vam pucaju, ja ti savjetujem da se što prije isplačeš...Ne znam bi li se smijao ili plakao...

Znaci, sah??Strelkova u Kremlj.