TTokarev
Poznat
- Poruka
- 9.652
Znam. SSSR je prvi razvio te minijaturne nuklearke, cak i one koje idu u ranac, samo sto im nikada nije padlo na pamet da ih koriste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam. SSSR je prvi razvio te minijaturne nuklearke, cak i one koje idu u ranac, samo sto im nikada nije padlo na pamet da ih koriste.
Kad Sojgu leti kroz prozor ?
Baciš nuklearnu kašikaru.Znam. SSSR je prvi razvio te minijaturne nuklearke, cak i one koje idu u ranac, samo sto im nikada nije padlo na pamet da ih koriste.
Teško je reći na skoro crno bijeloj snimci. Ipak ovaj snimak se svako malo stavlja mjesecima ili ja imam jaki deja vu svaki put.

To bi još 2014 bilo primenjeno, prvo na nekoj livadi, a ako se ne bi smirili i lepo organizovali razdruživanje sa mrskim Rusima i Rusofonima sa Juga i iz Donbasa, onda bi krenulo pljusak takvih (i većih), neki su još tad ovo sad prognozirali, ali nije bilo nikog da ih čuje.

Kraken pokrakali?

Путин је изменио Устав Русије. ЛНР, ДНР, Херсон и Запорожје су званично наведени као нови региони у руском уставу.
Taj papir vredi koliko i wc papir ili napisi na mraz pa primakni vatri
Путин је изменио Устав Русије. ЛНР, ДНР, Херсон и Запорожје су званично наведени као нови региони у руском уставу.
Taj papir vredi koliko i wc papir ili napisi na mraz pa primakni vatri![]()

Zapravo ne zna se koji je divniji primjerak ljudskog roda. Necemo se zaebavati. Dobri i losi momci su samo u bajkama.