- Poruka
- 11.007
Biće buuuuuuuuuuuuum, a onda će nacistima da bude tesan drum ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće buuuuuuuuuuuuum, a onda će nacistima da bude tesan drum ...
To su priče Kremlja.Па није ваљда пораз Зеленског пораз западног свијета?Ако су вас у то убиједили онда су вам квалитетно колективно испрали мозак.
Пази Укрјајина је једно крајње корумпирано и наопако друштво са мноштво унутрашњих проблема.
Две револуције, наранџаста и ова задња од ње не чине нормалну државу преко ноћи.
Руски проблем је само један у низу.Али ће га Руси решити како само они знају старомодно и грубо.
Ово што остане биће баш проблем за СВЕ НАС ОСТАЛЕ.Не планирам на грбачи да плаћам украјинске глупости.
Није нико превише патио ни када су разарали наше градове, наше глупости наш проблем.
Vjerovao ili ne, ovako ja vidim vase odgovore koji imaju pokidane veze sa stvarnosti.Kakva dementna budaletina - smeje se k`o p... na nove gaće ... Zar je to ponos zapada i garant napretka ljudske civilizacije?
Ovo je post godine! 14. tema.. Dugo smo cekali ali isplatilo se. Ukrija je cedo nase milo, brez nje bi zaboravili disati.To su priče Kremlja.
Ukrajina je demokratska država koja je napadnuta od strane ruske diktature.

Ne znaš ti ništa ...U Bibliji je opisano više ratova nego u istoriji ...Kada se sukobe dobro (Rusija) i zlo (nacistički zapad na čijem čelu su zli Ameri) dobro mora da iskoreni zlo, jer sve drugo je suludo ...Nije Bozji jer onda bi nesto poduzeli da na ovaj ili onaj nacin privedu stvari kraju.
Jedini koji su u problemu je Ruska vojska na terenu.Ne znaš ti ništa ...U Biblčiji je opisano više ratova nego u sitoriji ...Kada se sukobe dobro (Rusija) i zlo (nacistički zapad na čijem čelu su zli Ameri) dobro mora da siskoreni zlo, jer sve drugo je suludo ...
To je zato što nisi intelektualno dozoreo da bi me pravilno razumeo i nešto shvatio od onoga što želim da sa drugima delim - znanje ...Vjerovao ili ne, ovako ja vidim vase odgovore koji imaju pokidane veze sa stvarnosti.
Ne znaš ti ništa ...U Biblčiji je opisano više ratova nego u sitoriji ...Kada se sukobe dobro (Rusija) i zlo (nacistički zapad na čijem čelu su zli Ameri) dobro mora da siskoreni zlo, jer sve drugo je suludo ...

.Gde god da uzmes kredit moras objasniti zasto uzimas i kako ces da vracas, zbog toga otpustanje drzavnih sluzbenika i slicne mere. MMF je bio u pravu, da je napravljen bilo kakav aranzzman i Rusi bi postavili svije uslove.
U konkretnom slučaju to se je i dogpodilo 2014, nacisti su nad Rusima, isto kao i ustaše nad Srbima za vreme 2. svetskom ratu i u zločinačkoj akciji Oluja, izvršili genocid ... Dosta je više okretanja i drugog obraza, jer zveri to ne shvataju ... Zato će dobro da pobedi zlo ...Uvek je tako bilo ...Kad se sukobe dobro i zlo, onda bi dobro trebalo okrenuti i drugi obraz, kako vas je učio vaš guru
Da, jer znademo da su uslovi u ratu obicno na nivou hotela A kategorije. Ovo je ljepse nego 90% uslova koje sam ja imao. Bar imaju plastiku dok spavaju, ko zna kako je kad se probudis sa mokrim cebetom ili skroz pokrivenim mrazom znace sta pricam.Druga armija sveta ...mislili su do prije par mjeseci a ono obicni cergari![]()
Симпатичан њемачки текст.To su priče Kremlja.
Ukrajina je demokratska država koja je napadnuta od strane ruske diktature.
Ljubimo ih, naravno, ali u ladnu gadnu čelenku ...ljubite svoje neprijatelje

Low IQ.Pogledajte prilog 1233612
Алина се наљутила на Илона... Кад оно међутим...
Pogledajte prilog 1233611
Ljubimo ih, naravno, ali u ladnu gadnu čelenku ...![]()
Ne znaš ti ništa ...U Bibliji je opisano više ratova nego u istoriji ...Kada se sukobe dobro (Rusija) i zlo (nacistički zapad na čijem čelu su zli Ameri) dobro mora da iskoreni zlo, jer sve drugo je suludo ...
Upitaš li se zašto? Koji je razlog ove vojne ruske akcije? Nisu li ukri na majdanskoj revoluciji doveli naciste, zločince iz Galicije, na vlast? Sve ovo što se sada dešava je posledica debelog razloga - genocida nad Rusima u Donbasu 2014. godine ...Ukrajina je demokratska država koja je napadnuta od strane ruske diktature.
Ма једу внаго ! Само нек је суво на теби и иоле топло. Јеббеш глад. Само да те не једе прехлада и упала и реума. По мени је у рату прече бити сув и добро забундан него сит. Наравно, изузимам свето тројство......ров, шума, шлем !Da, jer znademo da su uslovi u ratu obicno na nivou hotela A kategorije. Ovo je ljepse nego 90% uslova koje sam ja imao. Bar imaju plastiku dok spavaju, ko zna kako je kad se probudis sa mokrim cebetom ili skroz pokrivenim mrazom znace sta pricam.
RMK hrišćanstvo se je odmetnulo od svog Izvora, Hrista, i zato ta gamad istrebit se mora ... Da nam lepše sviće rujna zora ...Ti shvaćaš da ne možeš biti kršćanin
RMK hrišćanstvo se je odmetnulo od svog Izvora, Hrista, i zato ta gamad istrebit se mora ... Da nam lepše sviće rujna zora ...

Ali to je samo minorni delić ruske vojske koja se bori sa zastarelom tehnikom ...Sve drugo se čuva za ono neminovno - žestok sudar sa silama zla Zapada ... Ko preživi pričaće kako je dobro (Rusija) opet pobedila zlo (zapadnjački antihristi)Jedini koji su u problemu je Ruska vojska na terenu.