Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 12.335
Hvalane znaš*
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvalane znaš*
Većini ovih komšija iz Cro su đedovi Rusi. Rat bio a babe im slabe na ruske vojnike.
Nisam ja anti Rus, Putin mi smeta kao i svaki drugi slican njemu.Ако те је Рус направио, зашто онда анти-Рус и про-укроп?
Ovaj odgovor treba uokviriti za ove sve teme.Današnji čovek ima vrlo kratak raspon pažnje i probleme sa koncentracijom. On se više ne može skoncentrisati ni na šta što traje duže od nekoliko minuta. Serije i filmovi se gledaju uz premotavanje ili jednim okom film, drugim okom ekran telefona. I YouTube je postao zastareo - ko će gledati video od 10-15 minuta?! Tu su Instagram i TikTok - minut-dva-tri - to je optimalno. Čitaju se samo naslovi novina, članci se preleću. Twitter je glavno sredstvo informisanja - kratka rečenica i par smajlića koje je napisao neki anonimus. Stalno se nekud žuri, stalno su svi u stanju nemira, pažnja im je rasuta na hiljadu strana, a um opterećen milionima raznih informacija i dezinformacija, od kojih većina spada u rang teorija zavere.
Normalno da takav čovek ima strpljenja samo za rat od tri dana. Sve mu je presporo, sve ga nervira. Radije bi i nuklearni rat nego STRPLJENJE i ČEKANJE. Samo da se već jednom završi! Stalno skakanje iz histerije u radost, pa razočaranje, pa opet u krug. Sad svi očekuju ne znam kakvu reakciju Rusije, a ja mislim da će rat još dosta potrajati. Prvo treba obezbediti i od ukrajinske vojske očistiti teritorije koje su pripojili referendumom, pa onda kreće međusobno puškaranje za druge oblasti... Svima očigledno odgovara da potraje - i Rusiji i SAD. Neće biti ništa ni od nuklearnog rata, ni od letenja Rusa na Berlin, ni od masovnog uskakanja Amerikanaca u borbu...
Za to vreme će forumaši podobijati slom živaca i završiti na lekovima za smirenje ili na psihijatriji.Da bi se to izbeglo savetujem meditaciju, vežbe disanja, provoditi više vremena u prirodi - da se povrati strpljenje i snaga za dugotrajno ratovanje ispred ekrana.
![]()

Na strani si ljudi koje ne interesuje Putin već celokupna Ruska nacija.Nisam ja anti Rus, Putin mi smeta kao i svaki drugi slican njemu.
Opet NEZNASNa strani si ljudi koje ne interesuje Putin već celokupna Ruska nacija.
Ne znaš, majstore. Inače pojasni mi šta to tačno ne znam.Opet NEZNAS
Аха, ти би значи волео да на челу Русије видиш неког неспособног пајаца попут Јелциња.Nisam ja anti Rus, Putin mi smeta kao i svaki drugi slican njemu.
Više "pljunuti" nego "Rusi"Bogami ni babe ovih naših nisu bežale od Rusa. Eto mlitislav i onaj bački paor što tera biciklo pljunuti Rusi.

Zelenkoко ће да одговара за овај дебакл
Koji Židov za sebe govori da je Čifut?!Otac takodje, ja sam kao Civutin odabro pripadnost po majci a dedu sam zadirkivao da su njegovi pajtasi Deda Vasja i Deda Grigor pravi Rusi jer se videlo cim progovore a on je tecno govorio srpski, nije se ljutio.
Aha, ja sam mislio da je neki Čivutin to što spominje, a zapravo otvoreno govori za sebe da je judejsko kopile.Zelenko
Koji Židov za sebe govori da je Čifut?!
Sere kvake.Аха, ти би значи волео да на челу Руси видиш неког неспособног пајаца попут Јелциња.
Очигледно.Sere kvake.
Trola i piše bedastoće.
Boris Nikolajevič je bio priča za sebe.Аха, ти би значи волео да на челу Русије видиш неког неспособног пајаца попут Јелциња.
Nije da trola/troluje, već je jednostavno takav. Neotesan.Sere kvake.
Trola i piše bedastoće.
Opet NEZNASNa strani si ljudi koje ne interesuje Putin već celokupna Ruska nacija.
Mislis da sam protiv Rusa, protiv sam Putinove politike i politike nekih ranijih ruskih glavesina isto koliko i protiv politike nekih na zapadu.Ne znaš, majstore. Inače pojasni mi šta to tačno ne znam.
Od sutra ili prekosutra ti Ukropi šta i ovako masovno ginu će biti agresori na rusku državu. Okupatori dela Rusije, kapiš? Ma kapiraš ti moj penis kad si tako nebulozan.Ginu dosta, to je sigurno. Ali ginu, ne zale, i - probijaju!
Ja sam već rekao, materijalna realnost je da si na strani ljudi koji bi da raskomadaju Rusku državu. To što ideološki to ne podržavaš nema veze.Mislis da sam protiv Rusa, protiv sam Putinove politike i politike nekih ranijih ruskih glavesina isto koliko i protiv politike nekih na zapadu.
Та прича се фала Богу неће више поновити у Русији, на велику жалост политичког запада. Након Путина на власт може доћи само неко његовог кова, али још одлучнији и способнији.Boris Nikolajevič je bio priča za sebe.
Putin je nesposobniji od Jeljcina, vreme ce pokazati.Аха, ти би значи волео да на челу Русије видиш неког неспособног пајаца попут Јелциња.
Nadam se da će sledeći predsednik Rusije biti Dmitrij Medvedev.Та прича се фала Богу неће поновити у Русији, на велику жалост политичког запада. Након Путина на власт може доћи само неко његовог кова, али још одлучнији и способнији.
To si zalijepi na sve zidove kud šetaš.Ovaj odgovor treba uokviriti za ove sve teme.![]()
Ne znam, izrazio sam se na mom banacanskom.Zelenko
Koji Židov za sebe govori da je Čifut?!