Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.089
Nestašica AA baterija u Harkovu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
staaaaRusi imaju tehnologiju da im presjeku podmorske internet kablove koje spajaju Evropu i USA,e koja bi to frka bila, čulo bi se kmečanje do mjeseca !
U pravu si. Gledamo rusku katastforu daleko goru nego 1917. godine.
Pazi gdje stavljaš taj zarez bem mu miša, sada ja treba da nagađam šta ti misliš?Ne mislim na zakone fizike, koji još uvijek moraju da se poštuju.
Osim ako ne izmisliš neku "vašu" fiziku?
Ne fale. Tu su, vode cirkus.Baš sam pre desetak minuta pomislio koliko ovo liči na 1917. tj. dešavanja posle II bitke na Mazurskim jezerima. Fale još samo boljševici i neki novi Lenjin da iza leđa podignu ustanak i potpišu kapitulaciju.
Da, ondovor je NE, jer niko iz KGB nije smeo da bude politički opredeljen ...Oni su se zaklinjali zemlji i narodu, a ne partijama ...
A ti? Tvoji? Nisi mogao da živiš ako im nisi preplaćao i članarinu.Znači ako bismo sad istražili da li je Putin ikad bio član komunističke partije, ti smatraš da bi odgovor bio ne?
Morali su svi koji su hteli da primaju platu, nije bilo izbora.Da, ondovor je NE, jer niko iz KGB nije smeo da bude politički opredeljen ...Oni su se zaklinjali zemlji i narodu, a ne partijama ...
Budale mogu da izmišljaju šta žele, vidiš šta postade od ustaškog jezika - više se između sebe i ne razumeju, ali ne budi dru takvima i ne širi takve gluposti ...Ne tvrdim to ja nego oni, Ukropi.
Ima pravo čovek.NEMAČKI AMBASADOR: NATO „nije obavezan“ da pomaže Ukrajini
NATO će da brani Ukrajinu čim sveže kikice.
Je li govorimo o cunamiju (velika dubina), ili o kiši (mala dubina)?Podvodna proizvede radioaktivnu kišu. Kome to sevne u nekoj luci pamtiće do kraja Kosmosa.
Putin je bio član KP od 18. godine (najranije moguće dakle) pa sve do RASPADA STRANKE.Nisi mogao da živiš ako im nisi preplaćao i članarinu.
To je plod zapadnjačke propagande, no istina je drugačija ... Istina je, možda zato što je studirao u Nemačkoj, da je Putina inspirisao Hegelov komunizam, no oni koji nešto znaju o tome znaju da je komunizmu najveći neprijatelj socijalizam ...
Gladuješ ti, ne Rusi - postala je veoma bism izvoznik hrane - takve zemlje ne gladuju.жао ми је руса гладују у миру а тек у рату могу само да једу посејдон
kiši - luke su veoma plitke.Je li govorimo o cunamiju (velika dubina), ili o kiši (mala dubina)?
Сад је монархиста можда?Putin je bio član KP od 18. godine (najranije moguće dakle) pa sve do RASPADA STRANKE.
Drugim rečima nastavio bi biti komunista, da nije bilo te više sile.

Ne idemo nigde.Raketa je Posejdon ali podmornica je Belgorod. Belgorod=Beograd
(oprostite znam da nije vreme za smeh posto uskoro svi idemo u krasni, ali prosto nisam mogao da odolim)

nije bio politicki opredeljen a morao je biti clan partije u jednopartijskom sistemu? Lepo si pocela,ali sada si sve uprskalaDa, ondovor je NE, jer niko iz KGB nije smeo da bude politički opredeljen ...Oni su se zaklinjali zemlji i narodu, a ne partijama ...
Da, ne kažem da stvarno veruje u plemenite ideale komunizma, nego je sabrao "najgore od svih svetova."Сад је монархиста можда?![]()
Zx16Ja se plašim da neko od te ekipe nije baš na ovom snimku, otišao da diže moral ruskoj vojsci. @Muad'Dib je do skoro bio aktivan na forumu, tako da on verovatno nije, ali ima i drugih kandidata.
Prd smrd....Nit sam u nesvijesti nit Rusija gubi rat.
Niti u jednom scenariju Rusija ne gubi.
Rusija još nije u ratu, a ako krenu možemo se svi počet molit, i ateisti i vjernici u cijeloj Europi.
Amere boli quita.
Ma briga me za history vašeg prepucavanja, ali da smo uvijek na krivoj strani je povijesna činjenica, JG.
Glupi smo i povodljivi.
Ti se pretvorio u pravu drama queen.U pravu si. Gledamo rusku katastforu daleko goru nego 1917. godine.