Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, ondovor je NE, jer niko iz KGB nije smeo da bude politički opredeljen ...Oni su se zaklinjali zemlji i narodu, a ne partijama ...
A93346FF-9F4E-4879-8717-BA733015A971.jpeg

Znači ako bismo sad istražili da li je Putin ikad bio član komunističke partije, ti smatraš da bi odgovor bio ne?
A ti? Tvoji? Nisi mogao da živiš ako im nisi preplaćao i članarinu.
Da, ondovor je NE, jer niko iz KGB nije smeo da bude politički opredeljen ...Oni su se zaklinjali zemlji i narodu, a ne partijama ...
Morali su svi koji su hteli da primaju platu, nije bilo izbora.

Raketa je Posejdon ali podmornica je Belgorod. Belgorod=Beograd :hahaha:

(oprostite znam da nije vreme za smeh posto uskoro svi idemo u krasni, ali prosto nisam mogao da odolim)
Ne idemo nigde. :)

Hoće li belosvetski milijarderi da se odreknu svojih jahti, ostrva, luksuza svih mogućih vrsta i ostatak života provedu živeći u bunkerima ispod zemlje i jedući konzerviranu hranu na razorenoj planeti na kojoj se ne može više živeti?

Budimo realni. :)

Nikada neće doći do tako velikih katastrofa, ne zato što neko štiti NAS, već zato što ima mnogo bogatih i uticajnih koji štite SEBE. ;)

:eek:

Citam intervju onog penzionisanog americkog generala i kaze on: ako rusi bace atomku u Ukrajini mi cemo im smesta unistiti sve snage u Ukrajini na Krimu i crnomorsku flotu.

I sad zapanjeni novinar ga pita: pa cekajte jel bi to onda znacilo nuklearni rat sa Rusijom?!

A ne, ne - umiruje ga general - to nije takav obim napada koji bi zahtevao nuklearni odgovor.

-------

e, ovaj, batice, mislim na kom si kokainu?

ето какво је стање у руској војски гладни голи боси ништа немају сигурно немају ни те атомске бомбе возају те ракете лево десно по сибиру из досаде шминка најобичнија ко посејдон

Ja se plašim da neko od te ekipe nije baš na ovom snimku, otišao da diže moral ruskoj vojsci. @Muad'Dib je do skoro bio aktivan na forumu, tako da on verovatno nije, ali ima i drugih kandidata.
Zx16
Nit sam u nesvijesti nit Rusija gubi rat.
Niti u jednom scenariju Rusija ne gubi.
Rusija još nije u ratu, a ako krenu možemo se svi počet molit, i ateisti i vjernici u cijeloj Europi.
Amere boli quita.

Ma briga me za history vašeg prepucavanja, ali da smo uvijek na krivoj strani je povijesna činjenica, JG.
Glupi smo i povodljivi.
Prd smrd....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back