- Poruka
- 18.989
Yes but we don't want your Dinosaur Flatulence.Gazprom has told European gas customers that Nord Stream 2 is still able to transport gas despite the sabotage of both NS1 and NS2.
We'd rather have Russians starve to death on the Mlave
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yes but we don't want your Dinosaur Flatulence.Gazprom has told European gas customers that Nord Stream 2 is still able to transport gas despite the sabotage of both NS1 and NS2.
Nije. Samo drže defanzivno dok mobilizani ne stignu.Kako vidim, braća Rusi su poduvali veliku kurrčinu na apsolutno svim pravcima.
Zamoljavaju se @Xicor , @Тихи , @Maks od crnog luka i ostali rusofili da me ubede da je u pitanju maskirovka, navlaka nacista na tanak led i tako to.
Yes but we don't want your Dinosaur Flatulence.
We'd rather have Russians starve to death on the Mlave
Kog datuma se to očekuje, pošto su vam svi dosadašnji kalendari bili "L"Nije. Samo drže defanzivno dok mobilizani ne stignu.
Znam da mislis na Donbas ali Rusija je napala Ukrajinu dok Ukrajinci ne napadaju Rusiju vec brane Ukrajinu. Stvar je jasna bez obzira koliko s ruske tocke gledista njihova agresija bila opravdana.I u ovom sukobu su branitelji.
Uzmi širu sliku i shvatićeš.
Toliko.
Ма не знам баш... Зар није рекао да ће покзати Украјини шта је декомунизација?Pa mislim vaša glupa unija se zvala EAU
Mislim da vama više pristaju komunistički prefiksi, jer je vaš lider Putin komunista
![]()
Odluke se donose hladne glave.Da neko toliko mrzi mene i radi protiv mene, ja bi ipak nesto poduzeo po tome pitanju. Najbolje nista?
Gorepomenuta zastava ti dokazuje da je lagaoМа не знам баш... Зар није рекао да ће покзати Украјини шта је декомунизација?
Džaba piškaš na Ukrovermaht. Naebaće.Kolko je vas razum odvojen od stvarnosti.
Da, prilicno bitan, ali pod uslovom da drzis Liman, Kupjansk i Balakleju.
Ovo više ni ne moramo da puštamo, da bismo znali da nije to rekla
Isečeš struju i vodu i isključiš grejanje u sred zime i ne samo da se predaju nego pristanu na sve što tražiš i sve to za manje od 2 dana.napali narod od 40 milijuna. jel znaš kad će da pobjedi jedan narod... NIKADA
Imate 60,000 mrtvih protiv Turčinova, a samo 14,000 u avganskom džihadu 1979-1991Džaba piškaš na Ukrovermaht. Naebaće.
Rano su se setili.“The war will not save the financial system from the collapse. The global hybrid war unleashed by the United States is accelerating the transition to a new, Asian systemic cycle.” — Glazyev
Selo sim tam, ne igra nikakvu ulogu.Zato ih znaci Ukrajinci svaki dan istjeraju iz nekog grada, jer ne ratuju.
Pa, i to je jedno objasnjenje zasto gube.
Da, to je živa istina, no šta vredi kada EU predvodi krdo budala ...Russia is not using gas as a weapon to blackmail the EU. The US is using gas as a tool to manipulate the EU.
Ich bin froh das viele Deutsche jetzt erkennen das die Amerikaner keine Freunde sind. Die wollen uns schädigen und unsere Wirtschaft zerstören um ihren eigenen unausweichlichen wirtschaftlichen Untergang zu verzögern. Deutschland kann den Kurs ändern. Es ist noch nicht zu spät.
rusi su multi kulti. narod nastao od medjusobno rodovski udaljenih etnikuma. ukrartko nasledili su od svakoga dobro.Rusi su pomešani Mogoli i drugi narodi.
Dok je Ukrajinski radni narod ostao veran srbijanskom DNK
mafijas mora da pazi na svoju reputaciju, inace nije mafijas...STRAH CUVA BOSTAN, kaze stara dobra srpska poslovicaOdluke se donose hladne glave.
U afektu i po utjecajem emocija nije preporučljivo.
Ko, gde i zašto?Imate 60,000 mrtvih protiv Turčinova, a samo 14,000 u avganskom džihadu 1979-1991