Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.991
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam zasto ali uvijek me je iritiralo kad neko posalje u rat ljude koji su opasniji sami po sebe nego po druge. Ovi ljudi nemaju nikakve sanse.Ovi ce sami sebe potamanit![]()
Kad imaš ovakve ratnike mobilizacija ti je suvišna..
Idite u q. i vi i treci svjetski rat.Rusija se trenutno sprema za rat.
I vojno i medijski.
Svuda preko medija, reklama i bilborda se provlači sveta dužnost Rusije da zaštiti svoj narod i da se odbrani.
Maltene da je došlo istorijsko vreme.
Kakva Ukrajina. Njih će rešiti ovako ili onako.
Rusija se sprema za opšti rat, ako do njega dođe, sa upotrebom svega što ima. Za izlazak na Bosfor, i ostale kapitalne ciljeve. Za napad na više pravaca.
U toku je opšta mobilizacija, iako je proglašena delimična.
I realno je uvedeno ratno stanje, iako nije proglašeno.
Rukavice su skinute, i ko nije poslušao Putinov govor od pre neki dan, neka posluša.
Došao je trenutak, prekretnica da se počinje sa pripremom za svetski rat.
Тачно примећено - највећа корист пада Лимана је управо за те сврхе. Медијски балон се надувао, а Украјина ће победити, само што није.-,
Ne znam dje je to mjesto Liman i kao laik tumacim da nije vazno. Sa Kadirovim pogledima oko Limana sam d`accord. Imun sam na USA&€U medije ne zato sto im ne vjerujem nego zato sto ih kompleno ignoriram. Kad budu ispostovali pravilo audiatur et altera pars bit ce eventualno drugacije. Do onda kad mi vrijeme dozvoli kontaktiram moje penzionisane diplomatske izvore u Berlin, Moskav i Beograd i naravno ovaj pdf. :-))
"Pad Limana" je prouzrokova uzastopne politicke orgazme kod zapadnih medija. Na svim kanalima Zapada euforicno slavljena dobijena bitka potkovana silnim PR komentarima kako je Putin&Kadirov savez vlazna slama etc... Samo na bazi onog sto sam danas u dva susreta od drugih cuo ugradih u zadnje dvije recenice. Ako je Kadirov te slike na TV vidio, razumljiva je donekle njegova reakcija. Ispoljene emocije ukazuju da on ne pripada izabranom stabu ratnih operacija. Moze biti da kod njega preovladjuje vise impuls nego diplomatija ali da je extra klasa motivator,- to jeste.
Gubitak Limana se moze "prodati" kao nedramatican jer se i ovaj gradic nalazi medju prvim pacicima koji su u vodu zavrsili, ipak jos uvijek trajuce prestrojavanje ruskih redova nakon "8 godisnje planiranja" operacije istiskuje vise nepoznanica nego rijesenja. RUS mora daleko vise da demonstrira silinu svoje ratne lokistike, strategije, taktike i PR,-a kao konstante koje su samo njima svojstveni i koje oni mogu drugim nacijama kao mocno oruzje prodati.
Zima je kako za RUS tako i za US&NATO variabli faktor na koji se moze samo uvjetno kontati.
Facit:
Referendumska PR predstava je uspjela ali je taj akt u odnosu na sadasnje vremensko ratno kretanje davna proslost. Najzad je u ime prosperiteta ruskog naroda Putin zauzeo pravilno misljenje o Zapadu (zamalo pa kasno) da mu se hebe za misljenje Zapada. Utoliko je misljenje svojih partnera Kina&Co.,.. bitnije. Misljenje vise milijardi simpatizera da neko kao RUS po prvi put u povijesti poturi celo hegemonu a prsa bratu bi morala biti od posebne vaznosti i motivacije da ova "operacija" bude inicajal za gradjenje boljeg sjutra planete.
-.
Njemačka, Danska i Norveška potrošit će 92 milijuna eura kako bi kupile 16 slovačkih haubica tipa Zuzana-2 za Ukrajinu, objavilo je njemačko ministarstvo obrane.
Topovi koji mogi ispaliti šest projektila u minuti i imaju domet veći od 40 kilometara bit će izgrađeni u Slovačkoj, a isporuka će početi sljedeće godine, objavilo je ministarstvo.

Да, све што ме одговара вашој бинарној слици света је лаж, превара, измишљотина.Da li ti stvarno veruješ u tu dečju propagandu?
Danas se ne zna ko s kim razgovara na internetu i ako si maloletan, onda možda stvarno i veruješ, ne znam...
Evo jedan savet starijih - sve što zvuči tako glupo, nerealno, smešno, detinjasto, kao iz američke komedije ili crtanog filma - znači da je laž i izmišljotina.![]()
Kirl ih je posvetio i to je jedino bitno a ne tamo neko držanje,hitrina,obuka.Ne znam zasto ali uvijek me je iritiralo kad neko posalje u rat ljude koji su opasniji sami po sebe nego po druge. Ovi ljudi nemaju nikakve sanse.
Ovaj momak sto ih obucava je vidi se i sam jedva bolji nego oni.
Drzanje, hod, hitrost dobrog borca jesnostavno nije tu.
Igra ulogu brzina isporuke..Skupo. Bolje od nas Nore da kupe.
Doduše, ne bi ih baš dobili sledeće godine...![]()
Kakav debilizam,nece uputiti PZH2000 koje vec imaju,nego ce finansirati izradu ceskih. Alan ford je8oteNjemačka, Danska i Norveška potrošit će 92 milijuna eura kako bi kupile 16 slovačkih haubica tipa Zuzana-2 za Ukrajinu, objavilo je njemačko ministarstvo obrane.
Topovi koji mogi ispaliti šest projektila u minuti i imaju domet veći od 40 kilometara bit će izgrađeni u Slovačkoj, a isporuka će početi sljedeće godine, objavilo je ministarstvo.

Okej, i hoće li se sada raspasti švapska industrija?
Liman je strateški važan ma koliko vi to bacali u valcer.Тачно примећено - највећа корист пада Лимана је управо за те сврхе. Медијски балон се надувао, а Украјина ће победити, само што није.
Za razliku od Harkova, kada je Liman pao nisam ni trepnuo. Ali nekako su orgijali više oko Limana nego oko Harkova. Liman nisu mogli 3 nedelje da uzmu od koliko beše Kozaka? 500?Тачно примећено - највећа корист пада Лимана је управо за те сврхе. Медијски балон се надувао, а Украјина ће победити, само што није.
Želim im srećan bankrotПреко 15.000 немачких продавница суочено је са банкротом због растућих трошкова енергије.
НЕМАЧКА: „Егзистенцијална претња“ за 16.000 предузећа – и то само ове године
3 miliarde dolara ?Citaj nesto pametnijeNegdje sam procito da dan rata u Ukrajini Rusiju kosta 170 milijardi rublji![]()
Debilan je tvoj komentar. Šalju oni šta mogu.Kakav debilizam,nece uputiti PZH2000 koje vec imaju,nego ce finansirati izradu ceskih. Alan ford je8ote
Zar niste vi rvati kupili PZH2000 od Nemaca,donirajte ih ukrima a uzmite ove skodine kada ih proizvedu![]()
budi ti uspomene iz hrvatske?Још то објасни оним несрећницима у Харкову што бежали ка граници на тракторима након што их је цар оставио као ***** на киши после исте те приче како су ту да остану, како никад неће отићи.