Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.588
Činjenica je da je Švabi gas ''zavrnuo'' Amerikanac, a ne Rus.Aham.
Dakle, pametan, vrijedan i inovativan Rus je porazio glupog, lijenog i nesposobnog Švabu time što mu je zavrnuo gas.
Ma bjavooooo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Činjenica je da je Švabi gas ''zavrnuo'' Amerikanac, a ne Rus.Aham.
Dakle, pametan, vrijedan i inovativan Rus je porazio glupog, lijenog i nesposobnog Švabu time što mu je zavrnuo gas.
Ma bjavooooo
Teški gubici koji nisu nadomješteni.Imam ozbiljno pitanje: zašto je ruska vojska prije 4 ili 5 mjeseci mogla uništavati sve pred sobom a sad to više ne može?
Šta se točno i konkretno desilo da se to promijeni?
Okej, i hoće li se sada raspasti švapska industrija?Činjenica je da je Švabi gas ''zavrnuo'' Amerikanac, a ne Rus.
Mogu ja,mogu jaImam ozbiljno pitanje: zašto je ruska vojska prije 4 ili 5 mjeseci mogla uništavati sve pred sobom a sad to više ne može?
I da ti kazem, tvoje kognitivne sposobnosti bi bile nedovoljne da to razumes, pa nema ni smisla.

То значи да су будалеznači li to svatko tko podržava ukrajince je ujedno i terorista i slobodan za odstrel...
Moze biti da su pun ***** toga prebacili na herson jer im je jako vazan.Imam ozbiljno pitanje: zašto je ruska vojska prije 4 ili 5 mjeseci mogla uništavati sve pred sobom a sad to više ne može?
Ti još uvijek misliš da ćeš terminologijom nešto postići.ako se za koji dan preimenuje operacija u protuterorističku operaciju znači li to da migovi mogu gađati kuće i stanove članove rade uključivši i kuće vojnog osoblja...
Dobro su se sjetili. No, dok ne smijene debile iz Kremlja, ništa se epohalno neće promijeniti.
Ako ovo potraje hoće.Okej, i hoće li se sada raspasti švapska industrija?
Struja nije toliko bitna radi gradova ali za manevar tj prebacivanje jedinica jeste ..Ukri im skupe 10k vojnika za vrlo kratko vreme pa tako na 4-5 lokacija i dobiješ to što imaš sad ..Ofranzivu od 40-50k Ukra protiv 8-10k Rusa koji nisu ni naopravli odbranu kako treba .Vide to generali nisu mamlazi ali eto opet nista ne čine po tom pitanju a vide i vojnici sto je najgore za Ruse . Jebeno će biti motivisati ljude posle svega ovoga . Na kraju ako nastave da brljaju ce iz nemoci da nesto promene bacite A bombu i sve nas oterati u K krasni ..Pa ja sam to rekao. Prva stvar koju su Amerikanci uradili prilikom napada na Irak je unistenje njihove elektroenergetske mreze .
Bombardovanje Sadamove rezidencije se podrazumeva jelte.
Sto Rusi ne rade to isto je van moci shvatanja mog razuma.
Ja da imam u arsenalu sto oni imaju kunem ti se Bogom, Kijev, Harkov, Sumi, Cernigov, Lavov ne bi imali struje duze od 10 minuta dnevno.
Struja nije toliko bitna radi gradova ali za manevar tj prebacivanje jedinica jeste ..Ukri im skupe 10k vojnika za vrlo kratko vreme pa tako na 4-5 lokacija i dobiješ to što imaš sad ..Ofranzivu od 40-50k Ukra protiv 8-10k Rusa koji nisu ni naopravli odbranu kako treba .Vide to generali nisu mamlazi ali eto opet nista ne čine po tom pitanju a vide i vojnici sto je najgore za Ruse . Jebeno će biti motivisati ljude posle svega ovoga . Na kraju ako nastave da brljaju ce iz nemoci da nesto promene bacite A bombu i sve nas oterati u K krasni ..
Čisto sumnjam da će se bilo šta bitnije promeniti. Po osnovu mobilisanja rezervista, uguraće u Ukrajinu veći broj profesionalnog i regrutnog sastava, koji sada obavlja druge zadatke, obezbediti linije fronta i vratiti se tamo gde su stali čini mi se baš padom ovog Limana.za tjedaan dana ćemo znati imal putin muda ili ne da denacifikuje kako kaže ruse u ukrajini...
Ko radi protiv kraljevine ..?Шта кажу Данци на то што радиш против Краљевине а за интересе путина?
Kod pregrupiranja glupo je ići praznih ruku..Krvavi su mi rusi, izvlace se iz vrlo opasne situacije i moraju ponest opljackano
Sinoć Ukri skupili 150 borbenih vozila na maloj površini uz Dnjepar (Hersonska oblast) i izvršili proboj. Hvala Putinu što je ostavio netaknute putne komunikacije i hvala ruskoj avijaciji što su joj prioriteti kokošinjci i šupe u Odesi.Struja nije toliko bitna radi gradova ali za manevar tj prebacivanje jedinica jeste ..Ukri im skupe 10k vojnika za vrlo kratko vreme pa tako na 4-5 lokacija i dobiješ to što imaš sad ..Ofranzivu od 40-50k Ukra protiv 8-10k Rusa koji nisu ni naopravli odbranu kako treba .Vide to generali nisu mamlazi ali eto opet nista ne čine po tom pitanju a vide i vojnici sto je najgore za Ruse . Jebeno će biti motivisati ljude posle svega ovoga . Na kraju ako nastave da brljaju ce iz nemoci da nesto promene bacite A bombu i sve nas oterati u K krasni ..
Pa vidi: već dugi niz godina se proizvodnja seli tamo gdje je jeftinije.Ako ovo potraje hoće.
Neće biti konkurentni cenama na svetskom tržištu i izvoz ima da se strmopizdi. Industrijski pogoni će iz Nemačke da sele u USA i zemlje sa jevtinijom energijom. Već je počelo.