Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.588
Bila pušiona. Šta bi Rusi rekli premeštanje na bolje položaje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila pušiona. Šta bi Rusi rekli premeštanje na bolje položaje.
Hoce, samo moraju da jedu mnogo pasulja.U redu.
Sada ćeš gledati kako se tvoji mokri snovi, Mercedes, Audi i BMW, proizvode bez gasa.
Može tako?
Ma da, Zelenskij u PoljskojЗато што Руси то планирају за себе па нема потребе да руше оно што је њихово.
Друго, ако им је до смакнућа Зеленског могу то урадити кад он негде крене, мада ја лично мислим да он није одавно у Кијеву јер ми просто невероватно делује да ладно прима све оне високе функционере, биће да је то негде у Пољској у неком студију са супер дигиталном обрадом, а то опет и објашњава зашто Руси не гађају празне објекте.
На крају крајева, видећемо шта ће се дешавати касније. Можда Руси заиста и крену тако као што ти говориш.

Britaci su pokusali vec 40. kada se Ekspedicioni korpus iskrcao u Francuskoj pa su jedva pobegli nazad na ostrvo dok se Rusi grlili sa Svabama. Jasno je da bi bez sakacenja Nemacke bombardovanjem rat trajao mnogo duze. Nemcima u to vreme na kopnu nije mogao niko da parira sem Rusa, Britanci preslabi a Amerika daleko. Berlin su Rusi uzeli u dogovoru sa saveznicima na Jalti, milion saveznickih vojnika se dosadjivalo i izlezavalo u Bavarskoj, Austriji i Ceskoj dok je milion ruskih izginulo u istocnoj nemackoj, svako je dao ono sta ima, Rusi mladice a zapdnjaci materijal.Ameri i Britishi nisu smeli da prismrde kontinentalnoj Evropi sve dok nisu bili sigurni da SSSR uzima Berlin.
Cuj oni pomogli? Kome su to pirgavi pomogli, a da to nije bila pomoc tipo: sad ci da dam $ a da uzmem tri?
Aham.Hoce, samo moraju da jedu mnogo pasulja.
Ali i pasulj je skuplju za 80% u odnosu na proslu godinu...
Zelenski pred zelenim zidom čuda radi, plaši Ruse pa bježe.Ma da, Zelenskij u Poljskoj
A to što posjeti Izjum par sati nakon oslobođenja, to je fotošop
Uspješnim pregrupiranjem iz LimanaSa cime se danas opancari tese?
Aham.
Dakle, pametan, vrijedan i inovativan Rus je porazio glupog, lijenog i nesposobnog Švabu time što mu je zavrnuo gas.
Ma bjavooooo
Daleko bilo. Brojke su takve kakve jesu. Gubici protivničkih strana ne bi se trebali razlikovati od odnosa broja zarobljenih, što takođe ukazuje u kom se pravcu razvija ovaj sukob od početka, ko okreće antenu, a ko viče dobro je.I 650000 poginulih ruskih boraca.
Ovaj rat je više nego čudan.Ja sam ovde davno rekao da ovo nije rat protiv Ukrajine, nego simulacija istog. Ovo je zajednicka specijalna operacija SAD protiv Evrope u kojoj i Rusija ucestvuje.
Borba za resurse! Ameri ce dobiti evropske kompanije pod sopstvenu jurisdikciju, kao i najtalentovanije evropske tehnicare, tehnologe, inzinjere. Nesto od toga ce otici i u pravcu Rusije, gde krece reidustrijalizacija zemlje. Isto kao i 45. samo se ne zove "Operacija Spajalica". Verovatno imaju naziv toga, ali ce nam to reci naravno kasnije. I za "Spajalicu" smo saznali decenijama kasnije. Ponovo krece regrutacija naucnog kadra iz porazene Nemacke, ovog puta bez ispaljenog metka.
U svojim okvirima, i Rusija ce profitirati, dobice konkretno sve one kompanije iz Nemacke koje je odavno uspela da podrije svojim kadrovima, pre svega iz oblasti eksploatacije nafte i gasa.
Rusiji takodje savrseno odgovara da uz svoje granice ima neku siromasnu Evroguzziju umesto mocnih ekonomskih subjekata, a kojoj vise ni jedan "Marshalov Plan" pomoci ne moze.
Opet podvlacim, sacekajte Nemce kad dobiju godisnji obracun za gas i struju, bice tamo sasvim drugaciji "Umfrage". Mene bas nesto zabole, ja sam se iz tog razloga preselio u Austriju. Samo Austrija i Madarska ce biti delimicno postedjeni ovog scenarija.
GAZPROM je juce odbio da isporuci gas Italiji uz orazlozenje da nece biti moguc tranzit kroz Austriju.
Pa samo budala ovde ne vidi o cemu se radi, a kad djavo odnese salu, drugovi Europejeri ce poceti jedni drugima da otimaju resurse.
Pa oni su jedni drugima otimali gasmaske i vakcine, a nece ostale resurse...![]()
Na sjeveru Hersonske oblasti, uz Dnjepar, Ukropi probili ruske linije u dubini od 7km.
Ali nemas ni arsenal ni razum nazalost.Pa ja sam to rekao. Prva stvar koju su Amerikanci uradili prilikom napada na Irak je unistenje njihove elektroenergetske mreze .
Bombardovanje Sadamove rezidencije se podrazumeva jelte.
Sto Rusi ne rade to isto je van moci shvatanja mog razuma.
Ja da imam u arsenalu sto oni imaju kunem ti se Bogom, Kijev, Harkov, Sumi, Cernigov, Lavov ne bi imali struje duze od 10 minuta dnevno.
Imam ozbiljno pitanje: zašto je ruska vojska prije 4 ili 5 mjeseci mogla uništavati sve pred sobom a sad to više ne može?Na sjeveru Hersonske oblasti, uz Dnjepar, Ukropi probili ruske linije u dubini od 7km.
Pokušavan pronać mapu sa crvenim strelicama ali jednostavno je nema.
Pogledajte prilog 1230979
Najbolje rješenje da više ne dobivaš po repiću, slažem seAj ti meni Frtajler malo na "ignore".
Lepo se kaze: budalu nit ebi, nit kuci vodi..
To mi zvuči kao pret-pubertetlijska priča.Ja da imam u arsenalu sto oni imaju kunem ti se Bogom, Kijev, Harkov, Sumi, Cernigov, Lavov ne bi imali struje duze od 10 minuta dnevno.