MaRaMih162219
Domaćin
- Poruka
- 4.013
nek rus pošalje plin.... ukapljeni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nek rus pošalje plin.... ukapljeni
opet malo opsec zamracenje ali tipujem na kreminnuOdakle jutros rusi beze ?
). Uzeli su Zlatnu Balku.Australija proširuje sankcije protiv Rusa
Australija je danas uvela ciljane financijske sankcije i zabrane putovanja za 28 separatista, ministara i visokih dužnosnika koje je imenovala Rusija nakon što je predsjednik Vladimir Putin proglasio aneksiju četiriju ukrajinskih regija.

Opancarske doskocice.Ostrvo zatvorenika više nikome nije zanimljivo...
...
Već viđeno puno puta...
...ali 2. U Ukrajini..Mozemo reci da je Rusija u defanzivi.
Koja sramota za 2. armiju sveta![]()
Ja na ovom snimku vidim civilna vozila.
Kako sada strateški važan kada @Watchman kaže da je Liman beznačajan..1. 10. 22. Министарство одбране Руске Федерације званично је саопштило да је повукло своје трупе из стратешки важног Лимана на истоку Украјине, док су Украјински браниоци отачаства ушли у град. Лиман се налази у региону Доњецка, једном од четири подручја које је Путин у петак прогласио делом Руске Федерације после лажних и нелегалних "референдума" које нико не признаје. Ослобађање Лимана, стратешки важног градића који је "капија" Доњецке области, представља велики пораз за Путина, а део је шире контраофанзиве Украјинских трупа у којој су ослобођене велике територије на истоку Украјине.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa da, ostavili ih na cedilu kao i nas rusi 99te!
opet lažeš, gde je 10 000 ljudi, ja na slici vidim njih 5toro!Over 100 000 protesters have taken to the streets saying 'Enough is enough' to campaign against the cost-of-living crisis in UK today in Glasgow,Manchester,Newcastle
More recycled American trash. Uncle Sham sells his refurbished junk to fund another junk like F 35Saqmo Amerikanci su im poslali 14000 zrakoplova, slovima četrnaest tisuća. Cijela Rusija danas ima 2700.
Naravno da sad ide priča kako je brojčana nadmoć na strani Ukrajinaca, ali se na početku invazije govorilo kako će Rusija da pregazi Ukrajinu kao plitak potok, a to se ne bi govorilo da Rusi nisu bili sigurni u svoju nadmoć. No, kao što vidimo, ruska doktrina ratovanja se i dalje bazira na teškom oklopu koji je laka meta za dronove i protivoklopne prenosne sisteme. Gomila čelika je uništena tim oružjem a ne ukrajinskim tenkovima, helikopterima ili avionima. Mislili Rusi da će biti opet neka Kurska bitka, kad ono međutim.Skroz pogresno. Rusi imaju q. od kvaliteta za pjesadiju a takva im je i obuka.
Kakvi Himarsi i tehnologija (koja pomaze ko i svako oruzje), kad je nadmoc na terenu od 5-10 na 1. Ukr. se bolje krecu, bolje su obuceni, spremni, podrzani na svakii nacin.
Moderno ratovanje?
Dronovi i sve ovo se vec desavalo u Siriji.
A ako ne bude, ako će Švabi biti toplo i ako će se jednako često prati, onda ćeš ti prvi reći "Bio sam glupak i vjerovao Putinu"?Sve ce to da bude, samo to jos nije do onog poslednjeg "Bosch-a" doslo...
![]()
a može da se kaže i da je vraćen u rusku diktaturuKrim...pre 8 godina vracen u Ustavni poredak Rusije...
Nekako mi djeluje sve jadnije i sve žalosnijeBeric je lepo prikazao rusko tamburanje.
![]()
Pa ja cijelo vrijeme govorim da je kompletna SVO samo taktička varka da se osigura Krim.Krim...pre 8 godina vracen u Ustavni poredak Rusije...
I danas je tamo...![]()
...
Oce Pusilin bit prisutan preuredjenju kancelarije ?dosli radnici na preuredjenje Pushilinove kancelarije
Čisti nacizam ...To zlo mora se istrebiti ne birajući sredstva ...dosli radnici na preuredjenje Pushilinove kancelarije