Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ap_Russia_Election_vladimir_putin_jt_120304_wmain.jpg
Sta čovjek uradi od Rusije bez ikakvog razloga, nevjerovatno kakva loša procjena.

Bajden je pokušavao da nešto pročita sa idiota, što su mu napisale obaveštajne službe...
Ali pošto se radi o osobi koja priča sa mrtvima i ne zna da raspozna da li preko puta sedi žena, majka ili kćerka..., a ono je sekretarica...
Niko ga ne j.ebe ni 5%...
U svakom slučaju suštinski...i on je samo kmečao posle svih tih akcija...
E sad da li zbog akcija ili što mu nisu promenili pelene...to ostaje dilema istina...

...
Слави Нову годину.
1664647368508.png

Eto, konačno si izguglao šta znači KZU. Zar je bilo toliko teško majku mu? Ili ti je neko rekao, jer da si znao odmah bi napisao ne bi ti trebalo pola dana da pitaš nekog.

KZU je uređaj koji se koristi za zaštitu linije veze i transkriptuje razgovor, sada je to unaprijeđeno ali sa tim mora biti upoznat svako ko zna nešto o vojsci.

Jer neprijatelj šta? Nikada ne spava a uvijek šta? Prisluškuje.

Ти ћеш да ми причаш шта је криптозаштита 😂

A koje je tvoje vojno iskustvo, koje vojne uspjehe i iskustva imaš za pokazati?
Ih, ja ovde iz zabave gledam kako se likovi provaljuju pa ih pomalo bocnem. Skoče kao ovnovi.

Sve što ja znam je dovoljno da vas podučim, neke, ne sve, tome da je to veoma široka tema i veoma obimno gradivo i da ne treba toliko pojednostavljeno da pišete.

Upoznajte se ipak malo više prije diskusije.

Neka krene protiv Rusije ako ima jaja.
Za sve vas supke rusofil u Srbiji je 90%.i tako ce ostati.
Ovu brojku su zacementirali nato supci.
Draga Ursula, ne slušajte 100 odsto mog prijatelja Kirijakosa Micotakisa i nemojte 100 odsto da ponovite mere iz doba borbe sa kovidom - zahvalni smo na vašoj podršci, ali kada govorimo o novcu, mi ne možemo da apsorbujemo ove cene energenata i molimo vas da zemlje ZB stavite na tu listu zajedno sa drugim iz EU i znam da će se moj prijatelj Micotakis složiti sa tim da stavite naše zemlje ZB na isti spisak sa zemljama EU kada je reč o cenama i bićemo vam beskrajno zahvalni

Ih, ja ovde iz zabave gledam kako se likovi provaljuju pa ih pomalo bocnem. Skoče kao ovnovi.

Sve što ja znam je dovoljno da vas podučim, neke, ne sve, tome da je to veoma široka tema i veoma obimno gradivo i da ne treba toliko pojednostavljeno da pišete.

Upoznajte se ipak malo više prije diskusije.
Pa kako ja vojni amater imam više pravo od tebe "srpskog Žukova".
Nisi bio u pravu sa ničim što si napisao od početka rata. U zadnje vrijeme ti se sve svodi na čekanje ruskog wunderwaffe-a i juriš stotine tisuća Rusa preko stepe.

Da, ja. Da si znao pisao bi ali nisi. Sad kad ti je neko rekao bi kao da ispadneš upućen. Daj tog što ti je objasnio da piše. Ti idi češljaj kikice.:malav:
Хоћеп ли да ти пишем о уређајима криптозаштите који су коришћени код нас или покупаваш глупим доскочицама да сакренеш пажњу са свог елементарног незнања?

Напротив - Каспаров одавно не игра шах, већ је обична сорошева пудлица на кратком ланцу.

https://sportklub.rs/ostali-sportov...fa-kasparova-14-poraza-jedan-u-samo-7-poteza/

Katastrofa Kasparova: 14 poraza, jedan u samo 7 poteza!​

Gari Kasparov

Gari Kasparov, po mišljenju mnogih najveći šahista svih vremena, pretrpeo je jedan od najtežih poraza u karijeri.

Rus, koji ima 58 godina, vratio se pred tablu u Zagrebu, u okviru Grand Chess Tour, ali je dobio samo jednu partiju, uz tri remija i 14 poraza.
Nema to veze, kad se dugo ne igra sah izadje se iz forme pomalo, ali to ne znaci da se usporavaju drugi misaoni procesi. :lol:

Хоћеп ли да ти пишем о уређајима криптозаштите који су коришћени код нас или покупаваш глупим доскочицама да сакренеш пажњу са свог елементарног незнања?
Prestani, da si znao da pišeš o njima pisao bi odmah. Sad je jasno da ti neko drugi sugeriše šta da napišeš.

Pa tu smo foru davno ovde na forumu raskrinkali kad je lik doveo nekog da piše umjesto njega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back