Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.990
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pocela je presica stoltenberga bice zanimljivoХоћемо ли почети да се боримо де јуре са НАТО-ом у Украјини?
Хоће ли НАТО одлучити?

Imaš li ti neki svoj stav kada bi se posjeta mogla dogoditi?Uzjahaće tebe i tako na konju obići.
Presretnut razgovor ukrajinskih nacista:Stiglo pojačanje u Liman. Krenuo kontranapad.
Fafajte!
Dok se malo odmoriš i dok te istimare.Imaš li ti neki svoj stav kada bi se posjeta mogla dogoditi?
Of course.Ja čak mislim da bi mogli biti primljeni![]()
Eh, familiar, na žalost neće biti RV, koliko god nam Čančić psovao i pretio…
Biće 2mi ne možemo primiti Ukrajinu ali Ukrajina može primiti....pocela je presica stoltenberga bice zanimljivo

Jel Liman Luganska ili Harkivska oblast?Di je NATO?
![]()
Ni to im neće pomoć kad se Deutscheri probude iz hiponoze i krenut obračunavati.Постоје три нове базе америчких ваздухопловних снага у Пољској на сталној основи На пољском полигону Јаган у близини града Свиетосзов одржана је церемонија постављања темеља, чиме је означен почетак пројекта изградње још једне америчке војне базе.
![]()
Stiglo pojačanje u Liman. Krenuo kontranapad.
Fafajte!

real? link?Stiglo pojačanje u Liman. Krenuo kontranapad.
Fafajte!
Gde su? Poginulima u saobraćajnim nesrećama.Zar su spomenici jedini dokaz? Mozda vama, koji posta niste napisali na temi, od 2014. do ove godine.
Index hr... A šta ćemo ako poseti?Pogledajte prilog 1230112
Rade Šerbedžija u Varioli veri je dao najbolju definiciju ovakvih ljudi. Pič. ka je ženski spolni organ, a piz. da je karakterna osobina ljudi
Ovo sam spremioStiglo pojačanje u Liman. Krenuo kontranapad.
Fafajte!
Samo mi se čini da će i Poland se šrinkati jer DE ima neki neraščišćeni Rechnung
Jurišna avijacija briše, a Ukro bokove napadaju dve tenkovske divizije, VDV i Specnaz GRU - ovi zadnji su JSO na kub za Ukropistanreal? link?