Ti mene zahebajes:Zabranjeno to je i najvecoj budali jasno.
Posle WW2 pa sve do danasnjih dana Nemacka je vojno totalno osakacena.
https://web.archive.org/web/2017050...-s-nuke-offer-bombs-with-berlin-a-506124.html
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti mene zahebajes:Zabranjeno to je i najvecoj budali jasno.
Posle WW2 pa sve do danasnjih dana Nemacka je vojno totalno osakacena.

Hrvati o sramu .... buahahahanisam ja čest ovdje, navratim ponekad da vidim kako se kofrčite zbog novonastale situacije... vidim da zadnje nade polažete u malog ćelavog ruskog Hiću i njegove prijetnje "bacit ću bombu", kao da samo on ima bombu... po tom pitanju ne znam jel mi on ili vi tragikomičniji... ovo srbi neretljani, pa srbe asimiliralo, pa pokatoličilo... j.e.bote kak ste vi tako slabi da vas se tako lako moglo izmanipulirati... jel vas bar malo sram... kad se samo sjetite da ste svi bili katolici dok vam simeon nije prešao na pravoslavlje... kojeg li blama i srama
Sutra možda sve gotovo, ne mogu se Rusi više izvući. Ukri dovezli šest TOS1A lansera i ako se Rusi ne predaju spaliti će ih.Повернутые на Z войне:
На Лиману, ситуација је негативно ескалирала, повлачимо резерве да би изашли са стазе у рејону Торског.
Wargonzo:
Са терена стижу информације о ванредним ситуацијама и да су неонацисти успели да се пробију до аутопута Торско-Дробишево у области Ставкова, ефективно одсекли Барс-13 („Руска легија“) од главног магистралног пута. Води се тешка борба. Наши хероји се боре и чине све да задрже своје позиције и спрече непријатеља да се учврсти. Ситуација је изузетно тешка.
Upd: Украјина сада увлачи све више снага у пећ Лимана
Nacisticko orgijanje...jer samo Rusi imaju pravo da ubijaju civile kao pacove...naravnoŠta kažeš na odgovor Ukra biološkim oružjem po Moskvi?
Sutra ide zatrpavanje teme ima da se radi prekovremenoNastavlja se kmecanje cro botova oko mobilizacije u Rusiji,mogu samo da zamislim kakava ce tek sutra kada se ruske granice pomere ka zapadu histerija da bude.
![]()
Ко се не освети, тај се не посвети.Sve te humanitarne priče su izmišljene. Putin je napao iz samo 1 razloga, a to je jer traži osvetu za 1991.
A naši ga podržavaju iz samo 1 razloga, a to je jer traže osvetu za '90-te, iz YU perspektive.
Suplja prica.
Ovo je vise genocid.Etničko čišćenje u Rusiji
a rusi tvrde da ukrajinci imaju zadnju riječ po pitanju razvoja biološkog oružja, kojeg su razvijali zadnjih deset godina... znači vrlo nezgodna situacija za ruseŠta kažeš na odgovor Ukra biološkim oružjem po Moskvi?
ali ruska propaganda je neumoljiva sa lažima!LITTLE BRITAIN BANKROTIRALA![]()
Сваком би тешко пало повећање територије за површину једне рудом богате Мађарске, и броја становника за још 8 милиона.P.tler sad ima facu ko Hitler poslije Kurska.
Сваком би тешко пало повећање територије за површину једне рудом богате Мађарске, и броја становника за још 8 милиона.
Нормално да то фрустрира, кога не би?
Бухаха
I to selektivno biolosko oruzje, napada samo one sa ruskim genom i transformise ih ne u zombije nego u Ukrajince.a rusi tvrde da ukrajinci imaju zadnju riječ po pitanju razvoja biološkog oružja, kojeg su razvijali zadnjih deset godina... znači vrlo nezgodna situacija za ruse
ah ta carska vojska, koja oslobađa ukrainu od ukrainaca29. 9. 22. Пијани окупатор лежи у блату усред поља:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И украјинских, пољских, итд![]()
![]()
![]()
Puno ruskih majki place.
Sto spominjes majke,tvoja nebi plakala za tobom???![]()
![]()
Puno ruskih majki place.
Popij lekove i u krpe.И украјинских, пољских, итд
Хтедох да те подсетим да је ово трагедија шта се догађа за све, али онда се сетим да сте ви еУропејци сви редом некрофили, тако да ...