darda
Elita
- Poruka
- 16.836
videt ces opet samo kad ispuse ukropi tebe nece biti ovde vrati se iz rupe iz koje si izmigoljiopa zar to nismo vec vidjeli?hocemo još, jel'?
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
videt ces opet samo kad ispuse ukropi tebe nece biti ovde vrati se iz rupe iz koje si izmigoljiopa zar to nismo vec vidjeli?hocemo još, jel'?
![]()

Videćemo. Pitanje je da li RU planira da je osvaja celu ili ne - niko osim insajdera u Kremlju, Bajdena, Zelenog i još par ljudi pojma nema.uhh kako će ameri da begaju ko iz avganistana a ukro talibani ima da se voze na krilima aviJona
Djenerale Konasenko, da li ste to Vi??zasto trositi napad direktno na kijev kad ga mozes okruziti i cekati da vecina u njemu pocrka?

Ne treba niko da umre od gladi, nego samo malo izgladne, odmah se dosete da Rusi baš i ne ujedaju.zasto trositi napad direktno na kijev kad ga mozes okruziti i cekati da vecina u njemu pocrka?
Propaganda za Zapad, da se ne plaše posledica sankcija (inflacije), jer, eto, “Rusi neće dugo”, želje su jedno, mogućnosti drugo.
Haha!!! Genijalno!nove sankcije se uvode Rusiji
medju veoma vazne i je zabrana unosenja neophodnoga proizvoda a to i je WCpapir.
i bit ce tu i problema za eurupu , em nema tople vode , em im je zabeanjeno da se kupaju a sada , nece moci i brisat guzu...
nece bit papira , majkumu...
Pogledajte prilog 1229528

Videćemo. Pitanje je da li RU planira da je osvaja celu ili ne - niko osim insajdera u Kremlju, Bajdena, Zelenog i još par ljudi pojma nema.
Video si napad na severu - pucalo se i ginulo, ali ni približno kao na jugu - znao je Zeleni da čisto ukrajinske krajeve gde se govori samo ukrajinski Rusi ne nameravaju da otimaju trajno, pa nije žrtvovao vojsku kao na jugu - npr na hipotetičkim referendumima u Černogovu i Kijevu bi bar stanovnika 95% bilo za Ukrajinu, s Rusi imaju već iskustva sa takvim krajevima, pa ih ne žele baš uopšte.
Care,brate prijatelju,zar ne vidite sta se desava,mi smo na ivici otvorenog ratnog sukoba. Diverzija na gasovodu je otvorena objava rata Rusiji i okupiranoj Nemackoj.Pa tuku avione i helikoptere sa kopna a ne iz zraka. Recimo kad ovi tuku helikopter u napadu, rakete lete sa svake strane dok ovaj moze pokriti jedan, dva polozaja, s treceg je pogodjen, ostecen ili pada.
Rusi nemaju izbora a komadi tehnike ne mogu odnijeti prevagu na terenu. Pokazalo se da Ukr. mogu izdrzati 50 000 granata po glavama svaki dan.
Koje je sad rjesenje?
Djelomicna mobilizacija? Sto je trebalo prve nedlje rata?
Nema od toga nista, onako iskreno.
Slušao sam lika iz ex U.S administracije koji je ‘ladno konstatovao da je Americi baš svaka Rusija neprijatelj, ne samo SSSR, nego i Carska i ova sad - niko drugi ne može da nanese U.S takve udarce na njenoj teritoriji, i za sada su prepreka su globalnoj vojnoj dominaciji U.S. Isto kao i koneska privreda, a veoma brzo i vojska.Normalno da Europljani nemaju nikakav problem s Rusijom, Euuropljani imaju problem s poludjelim diktatorima tipa Putko![]()
kakva prilika, šta lupetaš... mi smo srpsko pitanje u hr riješili, prekodrinske srbijance uopće ne doživljavamo, danas prosječni mladi hrvat ni ne zna da postoji rijeka drina i da su na desnoj obali tamo neki srbi... mi koji imamo neku godinu iza sebe znamo da sa vama nije dobro imati bilo kakvog posla i da je najbolje da između vas i nas postoje fizičke barijere, koje ćemo po svemu sudeći uskoro i graditi...
Videćemo, Wagner, Specnaz GRU i VDV idu i na nož i bombu, ali ginu neuporedivo više nego drugi, kao i Azov i Krakenaši.Џабе Русима 50 000 граната дневно ако ти допустиш да пешадија не упадне у те ровове док се дим још није разишао. То је тај моментум победе. А шта они раде ! Испале масу граната и гледају. А није ни чудо што гледају јер НЕМАЈУ кога да пошаљу напред. НЕМА Војске !! Ово да зовнеш Мила Дубајића, Вељка Кадијевића и Благоја Аџића били би осам пута успешнији !
On je drugosrbijanac.
![]()
Jedini nacin da Rusija dobije ovaj rat je da prekine dotok oruzja sa Zapada.
Novi napad na Kijev bi bio sulud, naročito sada kada Ukropi to očekuju.
Care,brate prijatelju,zar ne vidite sta se desava,mi smo na ivici otvorenog ratnog sukoba. Diverzija na gasovodu je otvorena objava rata Rusij i okupiranoj Nemackoj.
Ljudi treba da shvatite da oni koji sede u Kremlju daleko bolje od nas ovde znaju sta ih ceka u narednih par meseci ,i da bukvalno ratuju sa minimumom tehnike i ljudstva. Posle sabotaze gasovoda potpuno je jasno da se USA i GB nece smiriti dok na istoku Evrope ne bunte opsti rat,svi potezi koje vuku ukazuju na samo jedno,dalju eskalaciju sukoba.
Rusi imaju najubojitiju konvencionalnu bombe,Vakum bombu,dovoljno da istresu desetak komada na ukre i puca linija kao ledenica,ali je ocigledno da ne zele da pregaze ukre,ne jos. Nikakav problem nije da upute cetiri BTG na liman i zaustave ukre,ali to smisljeno ne rade.
Mi obicni smrtnici nemamo ni u najludjim tripovima ideje koliko ce daleko kenjci da guraju ukre , i ocigledno je da se Rusi jos uvek cuvaju za rat sirokih razmera koji je 100% neizbezan. Sta bi ti ja ili marko na mest rusa ucinili ja nebitno,mi nemamo informacije. Sabotage gasovoda je direktni ratni cin,to se ne povlaci ako ne Zeile da natural protivnika da uzvrati najmanje identicno
Mislim da sam ti rekao prije da uvijek cijenim tvoje misljenje cak i kad se nikako ne slazemo. Za ralziku od 99% foruma i ljudi uopste koji ne koriste glavu cak i kad mogu.Care,brate prijatelju,zar ne vidite sta se desava,mi smo na ivici otvorenog ratnog sukoba. Diverzija na gasovodu je otvorena objava rata Rusij i okupiranoj Nemackoj.
Ljudi treba da shvatite da oni koji sede u Kremlju daleko bolje od nas ovde znaju sta ih ceka u narednih par meseci ,i da bukvalno ratuju sa minimumom tehnike i ljudstva. Posle sabotaze gasovoda potpuno je jasno da se USA i GB nece smiriti dok na istoku Evrope ne bunte opsti rat,svi potezi koje vuku ukazuju na samo jedno,dalju eskalaciju sukoba.
Rusi imaju najubojitiju konvencionalnu bombe,Vakum bombu,dovoljno da istresu desetak komada na ukre i puca linija kao ledenica,ali je ocigledno da ne zele da pregaze ukre,ne jos. Nikakav problem nije da upute cetiri BTG na liman i zaustave ukre,ali to smisljeno ne rade.
Mi obicni smrtnici nemamo ni u najludjim tripovima ideje koliko ce daleko kenjci da guraju ukre , i ocigledno je da se Rusi jos uvek cuvaju za rat sirokih razmera koji je 100% neizbezan. Sta bi ti ja ili marko na mest rusa ucinili ja nebitno,mi nemamo informacije. Sabotage gasovoda je direktni ratni cin,to se ne povlaci ako ne Zeile da natural protivnika da uzvrati najmanje identicno
Mstislave, nudio mi čovek mapu zakopanog blaga, da se mi udružimo pa da je kupimo?
Nisi bio ovako optimističan kad su bežali iz HarkovaМа каква СВО има да их унаказе и врате на фабричка подешавања сада јер су дозволили да помисле да се НАТО треба игра у руском дворишту.

Njima to nije bitno. Njima je bitno da se Svabama u Dizeldorfu i Minhenu mrzne guuzica zimus, i oni su uspeli u zivotu, naplatili su sve svoje muke pacenicke, nema veze sto im plata 300eura, sto nemaju zube, sto se deca lece SMS akcijama, i milion drugih problema.Tebi je jasno da u tom slucaju Rusija takodjer prestaje da egzistira, osim mozda par domorodacih sela u Sibiru?
Ne bi bili uspjesniji jer su i oni isto radili. Sve prednosti koje smo mi imali su ovi majmuni potrudili se da ih izgubimo. jednom kad je momenat u ratu izgubiljen gotovo je.Џабе Русима 50 000 граната дневно ако ти допустиш да пешадија не упадне у те ровове док се дим још није разишао. То је тај моментум победе. А шта они раде ! Испале масу граната и гледају. А није ни чудо што гледају јер НЕМАЈУ кога да пошаљу напред. НЕМА Војске !! Ово да зовнеш Мила Дубајића, Вељка Кадијевића и Благоја Аџића били би осам пута успешнији !
Koji su izbor imali kad su ovi udarili deset na jedan?Nisi bio ovako optimističan kad su bežali iz Harkova![]()
Možda ruski padobranci da naprave desant oko Kijeva?? Da Čečence bacaju iz aviona??zasto trositi napad direktno na kijev kad ga mozes okruziti i cekati da vecina u njemu pocrka?