Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa baš i ne Litva svakako pripada europskom krugu, kao i Latvija i Estonija, Moldavija i Armenija. I dijelovi Ukrajine koji su kroz povijest bili oslonjeni na Poljsku u vrijeme poljsko litvanske federacije.
Јерменија се налази у Азији. Латвија има становника колико и Београд отприлике (Естонија још мање), а допринос Молдавије европској култури је надалеко познат. :tick:

Zapad u ocaju...
3065213_nesvestica-od-vrucine-shutterstock-2018612795_ls.jpg

:poludeo:

Jermenija se nalazi u Aziji. Latvija ima stanovnika koliko i Beograd otprilike (Estonija još manje), a doprinos Moldavije evropskoj kulturi je nadaleko poznat. :tick:
Broj stanovnika je nebitan. Čak nije bitan ni doprinos kulturi, koliko to jesi li prihvatio ili nisi kulturološke obrasce. Armenija je geografski granični slučaj, kulturološki je jedan od temelja europske civilizacije i kršćanstva.

za aslundere i browdere prvi put sam saznao iz tvog posta. bio sam u rusiji pre 15 godina i tada su ziveli bolje ili kao mi. uredjenije svakako.
Pročitajte malo o Ruskoj "tranziciji" i "privatizaciji" nako raspada SSSR-a pa će vam se samo kazati, valjda. I ja sam bi u Njemačkoj prije 15 godina vjerujte mi da su živjeli bolje nego sada. Rusi generalno ,izuzev elite, vjerojatno žive bolje sada nego prije 15 godina. Neznam gdje ste bili u Rusiji, ali Rusija je ogromna i centar Moskve ili bilo kojega velegrada ne predstavlja Rusiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back