Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.243
Vi necete imati sta da vratiteA ti Srbiju Otomanskom carstvu.
Okej?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi necete imati sta da vratiteA ti Srbiju Otomanskom carstvu.
Okej?
Bježe Rusi prema Lvovu.Anektiraš teritorijniz kojeg bježiš, malo je to šaljivo![]()
Kao sto sam rekao,pustice ga niz vodu.
Sigurno je studirala francuskiLiman, apsolventkinjo iz Amsterdama! Pa-pa!
Ej pozadinac, sta ima?НАТО одбио захтев Зеленског за чланство у НАТО
Samo jos uvuci tu Bjeloruse, Madjare i Poljake i da Evropa prodise.ja nemam razloga da placem, placu ruske i ukrajinske majke...kao covek, mogu samo da zalim zrtve na sve strane...bez obzira da li su to Rusi, Ukrajinci, Hrvati ili Srbi...ova ruska vojna operacija, pretvorila se u agoniju na frontu...puno nelogicnosti, nerazumnih poteza, cudnih stvari i slicnih nedoumica
Hahahhaha pogledaj kartu! A prave igracke tek stizu!Kao sto sam rekao,pustice ga niz vodu.
Toliko oruzja dobio a nista nije uradio.
A čuj, stara koka, masna juha!Joj hvala na ponudi, ali nisi mi nesto privlacna. Vidi ima li neki od rusofila
Francuski je naucila vrlo mlada, ovo su bila dubinska istrazivanjaSigurno je studirala francuski
Rumuni kad se probude i Vlad Tepes bice gusto.Samo jos uvuci tu Bjeloruse, Madjare i Poljake i da Evropa prodise.
Mi njima ništa nismo uzeli da bismo im vraćali.A ti Srbiju Otomanskom carstvu.
Okej?

Ako je rusofilska necu ni koku ni juhuA čuj, stara koka, masna juha!
Neće ga pustiti niz vodu, naravno.Kao sto sam rekao,pustice ga niz vodu.
Toliko oruzja dobio a nista nije uradio.
Moze da stigne sta hoce mrka kapa.Hahahhaha pogledaj kartu! A prave igracke tek stizu!
Koga boli ****** ko priznaje referendum. vidiš da je to dvosjekli mačTaj referendum priznala samo Albanija
Mada se za Kosovo znalo jos od 1945.da ce biti problem.
Liman, apsolventkinjo iz Amsterdama! Pa-pa!
Sto vise trpaju zemlja mu sve manja.Neće ga pustiti niz vodu, naravno.
Tek su počeli sa trpanjem svega i svačega
E mogu i oni i Slovaci...sve ih usmjeriti jedne na druge i naoruzati.Rumuni kad se probude i Vlad Tepes bice gusto.
Pre bi supu od opanka napravio. Ko kamen da kuvas. NIsta!A čuj, stara koka, masna juha!
Da, besmisleno je pričati o vraćanju teritorija jer završiš kod Adama i Eve.Mi njima ništa nismo uzeli da bismo im vraćali.
Da si spomenuo Vizantiju od koje smo se odvojili, mogli bismo da pričamo, ovako je naš razvogor postao besmislen.![]()
Hajde sad malo piši o hrvatskoj povijesti, a ja odoh na spavanje.Možemo u povijest do ameba...za koje neki vaši povijesničari tvrde da su nastale od Srba.
Da, samo ti i dalje ne znas da gledas u kartu.Sto vise trpaju zemlja mu sve manja.
To je po nekoj ratnoj logici normalno.