Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Одлично. Значи сила и може ми се. Онда ни Запад ништа не спречава да Србију прогласи својом зоном утицаја.

Запад то већ јесте урадио пре више од 20 година без дозволе савета безбедности УН напали су нашу земљу. Бомбардовали су нас и окупирали .

Grčka će poslati „odbrambenu opremu“ i humanitarnu pomoć Ukrajini, saopštio je u nedelju premijerov kabinet.

1645956604390.png

27/2/2022

Грчка ће послати „одбрамбену опрему“ и хуманитарну помоћ Украјини, саопштио је у недељу премијеров кабинет.

То прати грчке нападе на Русију у суботу због убиства десет етничких Грка током њене инвазије на Украјину, наводи се у саопштењу. Невсвире АФП преноси детаље из Атине: два војна транспортна авиона требало је да полете за Пољску у недељу, саопштила је канцеларија премијера Киријакоса Мицотакиса, не додајући више детаља о томе какву ће опрему носити.

Истог дана требало је да буде послата и засебна пошиљка хуманитарне помоћи у пратњи заменика министра одбране Никоса Хардалиаса, додаје се у саопштењу. Руска амбасада у Атини је у недељу негирала да убиства етничких Грка, рекавши да није бомбардовала „насељена подручја и села“. Као одговор, портпарол грчког министарства спољних послова Александрос Папајоану оптужио је у недељу амбасаду за „лажне вести“. „Православне бомбе убиле су православне Грке“, рекао је он, преноси АФП, и позвао руску амбасаду.

Извор: The Guardian

Запад то већ јесте урадио пре више од 20 година без дозволе савета безбедности УН напали су нашу земљу. Бомбардовали су нас и окупирали .

Добро. Управо си подржао принцип по коме је бомбардовање Србије било оправдано.

АМЕРИКО, ПРОКЛЕТА ТИ БИЛА –
У ЧЕМЕР СЕ ЦРНИ ПРЕТВОРИЛА !
------------------------------------------------

Не питај ме данас ништа, брате,
Не спомињи бомбе нит` гранате !
Не отварај окрастале ране,
Не подсећај на те болне дане !

Америко, проклета ти била –
У чемер се црни претворила,
Јединца си сина ми убила -
Само зато што би Православац,
Србин прави, дични Светосавац !

Нови Хитлер сада правду дели
Нови монструм смрти се весели
Нове ране наноси људима
Нова срца трга у грудима

Америко, проклета ти била,
Колико си деце ти убила
Само зато што слободу хтеше
И једини грех им баш то беше !

Зашто, Боже, зашто, Христе Свети,
Сад сотона целом људству прети ?
Зашто на крст сада смо распети ?
Зашто више не смемо живети ?

Колико си крви ти пролила !?
Колико си из мајчиних крила -
Истргнула деце и убила !?

Кад бих мог`о из сећања, брате,
Да избришем јек НАТО гранате
Кад бих мог`о свог јединца сина
Да истргнем својим сећањима.

Дабогда се у јад претворила,
Зашто си ми јединца убила !?
Зашто си ме баш тол`ко ранила !?

--------------------
Крстан Ђ. Ковјенић

treba rokati sve kgb-ovce. poraz znaci i pad rejtinga putina. eu vode upisane babe, treba ne bas direktno pomoci, ali poslati avijaciju da **** kgb-ovcima bulju, zapleniti im svu imovinu po evropi, posto je oni ne drze u rusiji ni kini nego kgb zna gde je sigurno. ruski carevi su slali komuniste u gulake, ja bi po kratkom postujpku. i prekinuti snadbevanje gasom, pokrenuti nukleare elektrane u nemackoj.

Какакв је ово терор у медијима српским , ово је бомбардовање лажима и измишљотинама ..Како могу да нађем информације када ткз срспки медији преносе само оно што пише ЦНН и ББЦ ..ОВО ЈЕ КАТАСТРОФА !

Прати шта ми пишемо овде. Ми јављамо информације са самог фронта са све видео записима као доказима за вест.

Какакв је ово терор у медијима српским , ово је бомбардовање лажима и измишљотинама ..Како могу да нађем информације када ткз срспки медији преносе само оно што пише ЦНН и ББЦ ..ОВО ЈЕ КАТАСТРОФА !
9a46e041-195e-4bd3-94fb-426c0a689b09.jpg

Харков је наш. Разбили смо нацисте НАТОвске у Харкову, пукле су им све линије , руска војска је у центру Харкова сада се спроводи операција чишћења града од заосталих бандерашких убица из Азова.

Руси се исто налазе у Кијеву , тренутно воде битку са укропима око Ирпена...

Харков је наш , хвала Богу !

Харков је наш. Разбили смо нацисте НАТОвске у Харкову, пукле су им све линије , руска војска је у центру Харкова сада се спроводи операција чишћења града од заосталих бандерашких убица из Азова.

Руси се исто налазе у Кијеву , тренутно воде битку са укропима око Ирпена...
Gdje ti te fake news izvlačiš. Svanuo je ljep sunčan dan za uništavanje Ruskog oklopa koji je nenajavljeno ušao u Harkov

U tekstu sam priznaješ, da za Moskvu ne postoje Belorusija te Ukrajina, jer su to Ruske zemlje. Dalje ne treba. Ko malo poznaje istoriju zna zašto je danas Moskovija najveća zemlja na kugli zemaljskoj i zna, da se neće zaustaviti, sve dok ali ne budu vladali svim slovenima ili budu uništeni.
Коју бре Москву, неписмени?
Да ли знаш шта је демаркација и шта су међународно признате границе или не?
Исте нису никад потписане!

Ми Руси и Срби од јутрос чистимо овај ваш НАТО нацистички измет у Кијеву и Харкову. Харков ти је већ пао.
Никад ми неће бити јасно зашто је тај Харков уопште у истој бановини као и Лавов? Све руско у граду и околини, и сад дођу у ситуацију да ратујују са својима.

Добро. Управо си подржао принцип по коме је бомбардовање Србије било оправдано.

Први сте почели и срушили дотадашње међународно право нападом на Југославију 1999. Батина увек има два краја.

Pa eto, možeš se informirati kod forumaša ovde, oni će da ti dadnu vesti, koje su pesma za tvoju dušu.

Na CNN su tokom rata u Bosni cestitali bozic muslimanima
Pa realno ameri mrze mudzose ali zahvaljujuci bolidu Milosevicu kome sva ova cobanija oko Srbije treba da podigne spomenik od ustasa ,preko poturica i siptara Srbi su dosli bili u tu situaciju da ovi podrze svakoga samo ne Srbe.Ali americka politika je prilicno promenljiva samo nije promenljiva njihova mrznja prema balijama to je konstanta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back