Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A šta misliš da li USA i dalje uvozi sirovu naftu iz Rusije?
Vidi mislim da si pogresno informisan. Udji na Gooogle maps i potrazi Teksas mislim da ima grad Odessa i pogledaj okolinu more nekih belih tackica to su ti sve nalazista gasa a ima i nafte, i to na privatnom imanju ,imas po par crpki plina . Imaju ga sasvi dovoljno za sebe a zelja im je da ga uvale u Evropu. Plus imas gore i Kanadu pa Aljasku ,A kazu da ce hit da bude Grenland gde kako se topi led izbija plin i nafta. Grenland je pod upravom Danske krune. Malo sam otisao van teme .Sirovine i energenti trebaju Evropi i Aziji ,Kini i Indiji.

I BBC priznao

Ukraine conflict: Many misleading images have been shared online​

By Alistair Coleman & Shayan Sardarizadeh
BBC Monitoring

Published2 days ago
Share
Related Topics
Aircraft taking part in the Victory Day celebrations over Moscow in 2020
IMAGE SOURCE,GETTY IMAGES
Image caption,
Old footage of aircraft taking part in Victory Day celebrations over Moscow were incorrectly labelled on Twitter
The Russian invasion of Ukraine has led to false or misleading videos and photographs being posted on social media claiming to be from the conflict.
Some of those checked by the BBC include footage from previous conflicts in Ukraine or elsewhere in the world, and images of troops on exercises.
Social media platforms such as Twitter seem to be taking a proactive role in confronting misleading content, removing several videos shown to be misleading by fact-checkers and researchers.

Phantom jets​

https://www.bbc.com/news/60513452

Vidi mislim da si pogresno informisan. Udji na Gooogle maps i potrazi Teksas mislim da ima grad Odessa i pogledaj okolinu more nekih belih tackica to su ti sve nalazista gasa a ima i nafte, i to na privatnom imanju ,imas po par crpki plina . Imaju ga sasvi dovoljno za sebe a zelja im je da ga uvale u Evropu. Plus imas gore i Kanadu pa Aljasku ,A kazu da ce hit da bude Grenland gde kako se topi led izbija plin i nafta. Grenland je pod upravom Danske krune. Malo sam otisao van teme .Sirovine i energenti trebaju Evropi i Aziji ,Kini i Indiji.

Pogledaj na internetu koliko sirove nafte svakog dana uvozi USA iz Rusije. Pusti te prazne priče.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back