Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato je nato zločin mnogo veći, ovo će brzo da se završi...
To je veliko pitanje. Ukrajina je ogromna teritorija i ako i padne Kijev postoji ogroman prostor za dugu gerilsku borbu. Tako su onomad Rusi ušli i u Kabul, pa su posle otišli iz Avganistana. Preselo im je sve, kao i Amerikancima dosta godina posle. Sviđalo se nekome ili ne - Rusi su u Ukrajini na tuđem, a Ukrajinci na svom terenu. To se neće brzo završiti.

Ja recimo poštujem hrabrost onoga oficira JNA koji je digao skladište u Bjelovaru i sebe s njim. U povijesti posljednji zaeb protivniku kad već misli da je pobijedio i sve gotovo.
Tepic je voleo malo vise alkohol i verovatno je pod njime i otisao na onaj svet + bio zagrizeni komunista (cuo sam iz nekih izvora). Meni je veci heroj onaj vojnik koji je odbio da se povuce i ostao u BOVu. Svaka cast hrabrima to je posebno stanje uma

To je veliko pitanje. Ukrajina je ogromna teritorija i ako i padne Kijev postoji ogroman prostor za dugu gerilsku borbu. Tako su onomad Rusi ušli i u Kabul, pa su posle otišli iz Avganistana. Preselo im je sve, kao i Amerikancima dosta godina posle. Sviđalo se nekome ili ne - Rusi su u Ukrajini na tuđem, a Ukrajinci na svom terenu. To se neće brzo završiti.
7 miliona proruskih ukrajinaca ce odrzavati red tamo ... Ne boj se postoje i staljinisticke metode .... Ova izdaja Ukrajinaca mora da se naplati jer su napali brata šlihtajući se zapadu koji im nije donao nista drugo sem siromastva, niskog standarda i prostitucije ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back