Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.774
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стиче се другачији утисак с обзиром на учесталост понављања појединих речиТаман посла.
Што "имбецили"?Наводно, имбецили из владе Б. Натањахуа припремају војну интервенцију против Јемена.
Што "имбецили"?
Јеси ли приметио да Јемен редовно гађа Израел, без икаквог разлога?
Meni se čini da oni sada koriste priliku da reše situaciju na Bliskom Istoku u svoju korist. Pošto imaju podršku celog sveta (što otvorenu što prećutnu) i mogu da rade doslovno štagod požele, sad im je prilika da odrade sve što su planirali i obezbede se za duži period. Pitanje je kako će svet izgledati za 5 ili 10 godina i hoće li i tada moći ono što mogu sada.Наводно, имбецили из владе Б. Натањахуа припремају војну интервенцију против Јемена.
Meni se čini da oni sada koriste priliku da reše situaciju na Bliskom Istoku u svoju korist. Pošto imaju podršku celog sveta (što otvorenu što prećutnu) i mogu da rade doslovno štagod požele, sad im je prilika da odrade sve što su planirali i obezbede se za duži period. Pitanje je kako će svet izgledati za 5 ili 10 godina i hoće li i tada moći ono što mogu sada.
Meni se čini da oni sada koriste priliku da reše situaciju na Bliskom Istoku u svoju korist. Pošto imaju podršku celog sveta (što otvorenu što prećutnu) i mogu da rade doslovno štagod požele, sad im je prilika da odrade sve što su planirali i obezbede se za duži period. Pitanje je kako će svet izgledati za 5 ili 10 godina i hoće li i tada moći ono što mogu sada.
Колико древних држава треба да буде срушено, колико стотина хиљада људи да буде побијено, колико дестина милиона људи треба да буде расењено да би они себи обезбедили "мир"?
Уз то да се никада не постави питање, да ли је и до њих.
S izraelske tačke gledišta koliko god bude potrebno. I to je dobra logika. Žao mi je što Srbija i Srbi nisu silni koliko i Izrael i Jevreji.
Како ће контролисати токове нафте и гаса ако оду из Сирије?Имали су ову базу још у СССР-у, и пошто је већина тадашњих база из комунизма угашено можда им ова треба због позиције на Медитерану.
Али ће вјероватно и она да зависи од процјене будућих дешавања у том региону у кратком року, или дугорочно.
Ti Velika Srbendo sedi i riči za nesrećnom sudbinom Kosova i zbog okupacije Krajine. Za razliku od Srba Jevreji ne plaču već rade šta treba.То није наша етика. А ко жели да се "потурчи" у Јевреја, и то је могуће. Треба се одрећи мало кожице са споловила, одрећи се Христа и воила! Ето новог Јевреја а бившег Србина.
Mislim da oni veruju da su dovoljno moćni da mogu izaći sa svim tim na kraj. Je li to istina ili ne - ostaje da se vidi. Kad neko dugo (decenijama!) ima malte ne apsolutnu moć i podršku, finansijsku i vojnu od najvećih svetskih sila - verovatno počne da smatra da je nepobediv i nepovrediv.Та врста "решавања" проблема иза себе оставља неред, хаос и смрт. Оставља десетине и стотине хиљада мртвих, милионе расељених. То не решава проблеме, него гомила омразу на омразу која у будућности може бити фатална за израелске досељенике и малобројне староседеоце.
Такав приступ нити је моралан нити је паметан.
Немају подршку целог света.
Америка и сателити нису "цео свет".
Siromašni smo. Nemamo ništa čime bismo mogli da kupimo podršku velikih sila. A nećemo ni da budemo "korisne budale", što bismo jedino možda mogli (kao Albanci, recimo - da odrađujemo prljave poslove za Amerikance, da ratujemo za njih...).S izraelske tačke gledišta koliko god bude potrebno. I to je dobra logika. Žao mi je što Srbija i Srbi nisu silni koliko i Izrael i Jevreji.
Imaju prećutnu podršku. Ako neko ćuti ili samo verbalno osuđuje, a ništa konkretno ne preduzima - i to je vid podrške.
Ti Velika Srbendo sedi i riči za nesrećnom sudbinom Kosova i zbog okupacije Krajine. Za razliku od Srba Jevreji ne plaču već rade šta treba.
Нити ричем нити плачем.
стигла демоникратија у Сирију, Грчка православна црква Светог Ђорђа у Хами
Pogledajte prilog 1656553
Reči ništa ne znače ako nisu podržane delima. Glasanja, osude, optužnice - sve je to poput ovog našeg piskaranja po forumu. Nema nikoga da ih sprovede.Немају. Баш напротив! Не једном су били подржани ВЕТО-ом само од САД и малог брја сателита. Да не помињем подизање оптужница. То што та гласања, за сада, нису делотворна, не значи да имају подршку, отворену или прећутну.
Уз дужно поштовање, као да живимо на две различите планете.
Ти почо ко Дугин нечиста ума да ретроактивно тумачиш Христова пророштва, која су се већ остварила након опсаде Јерусалима 70те АД..."Кад видите гнусобу опустошења... знајте да је време близу".
![]()
Маран ата!