- Poruka
- 34.921
Избеглички камп северно од Идлиба
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Избеглички камп северно од Идлиба
Erdo na slici izgleda kao neki psiho koji zamišlja kako nekoga siluje i zlostavlja,Angela kao da se upravo ukakila,Putin kao da se pita : "Šta meni sve ovo treba pod stare dane.Držim za ruku babu koja smrducka",a Makron kao da se setio da nije isključio peglu kad je kretao

Њофра поставља вест и слику из децембра 2016. године и још уз то са јако поузданог извора http://www.thedrive.com/the-war-zon...ommando-seen-wearing-hezbollah-patch-in-syria
Могу замислити какав је смор у животу једног бота, када страна за коју треба ботовати нема апсолутно ништа позитивно да понуди, па лебац зарађује тако што пљује другу.
Niko nije rekao da je to nova fotogafija, to je samo poznata ilustracija ruskog licemersta i njihovih botova koji ne samo da podrzavaju teroriste i dzihadiste gde god to njima odgovara, vec su im oni glavni saveznici na terenu, toliko da cak i nose oznake deklarisane teroristicke organizacije.
I zasto ne kaznite ove sto na forumu pisu kako ISIS treba naoruzati?
Zapravo, meni je sasvim jasno zasto.
Niko nije rekao da je to nova fotogafija, to je samo poznata ilustracija ruskog licemersta i njihovih botova koji ne samo da podrzavaju teroriste i dzihadiste gde god to njima odgovara, vec su im oni glavni saveznici na terenu, toliko da cak i nose oznake deklarisane teroristicke organizacije.
I zasto ne kaznite ove sto na forumu pisu kako ISIS treba naoruzati?
Zapravo, meni je sasvim jasno zasto.