- Poruka
- 92.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Turci napali hrishcane..
"Srbi" slave.
Da, godinama ste pričali da su oni vaša nova nada.Pozdravljam novu americku politiku nemesanja ali mi je u neku ruku zao Kurda koji su po svemu sudeci iskorisceni u celoj ovoj situaciji.
Koji mi?Da, godinama ste pričali da su oni vaša nova nada.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Možda budu tražili uslove kao za Afrin.Команда СДФ-а :
"Pазматрамо могућност удруживања снага са Асадом у борби против Турака."
Abdi: We discuss collaboration with Syrian's regime to confront Turkey
Turci napali hrishcane..
"Srbi" slave.
U Vučleristanu se godinama provlači teza da su Kurdi braća po stradalništvu.Koji mi?
Da, godinama ste pričali da su oni vaša nova nada.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
U Vučleristanu se godinama provlači teza da su Kurdi braća po stradalništvu.
Tako da je donekle simpatično što će sada Erdogan da pobije kurdske teroriste.
A i - odnekle.
Da . nikada ne veruj Ameru a ni Rusu itd ... u jednom momentu pustice te niz vodu.Pozdravljam novu americku politiku nemesanja ali mi je u neku ruku zao Kurda koji su po svemu sudeci iskorisceni u celoj ovoj situaciji.
Bez pomoći neke sile ne možeš voditi rat ako si malobrojan negde kao Kurdi. U suštini da im Ameri nisu pomogli njih bi ISIS istrebio zajedno sa Turcima još na početku rata kada su šurovali. Sada nema ISIS a i mogu ih samo Turci pobiti ali verovatno su Ameri postavili crvenu liniju i rekli Turcima dokle mogu ići.Da . nikada ne veruj Ameru a ni Rusu itd ... u jednom momentu pustice te niz vodu.
Mi smo to iskusili 90ih i jako je bolelo, boli i danas.
Ali nama Rusi tada nisu govorili da ratujemo, drug Jelcinj i Kozirjev su sve vreme titrali muda Amerima jer šta bi drugo , ko nam je kriv što je Mira podržavala druga Hazbulatova.Da . nikada ne veruj Ameru a ni Rusu itd ... u jednom momentu pustice te niz vodu.
Ne veruj ali sa nekim u savez moras narocito ako je neprijatelj nadmocniji, cak i velike sile traze male saveznike po svetu.Da . nikada ne veruj Ameru a ni Rusu itd ... u jednom momentu pustice te niz vodu.