Matt Wolfeys
Ističe se
- Poruka
- 2.924
SDF ce da se zaglavi u urbanoj zoni danima pa i nedeljama
Њихова највећа стручност је напредовање по празној пустињи без иједног непријатеља на видику.
Чим дођу до неког насеља, одмах се успорава дебело.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da bas to
i ja delim to misljenje
to je rat koji tek dolazi
samo ja mislim da je Turska sposobna sama da ih pregazi
a Kurdi su dobili svasta od amerike i EU
osim PVO
Њихова највећа стручност је напредовање по празној пустињи без иједног непријатеља на видику.
Чим дођу до неког насеља, одмах се успорава дебело.

Al kaida otpočela napad severno od Hame. Na udaru selo Ma'an?
Снимљени су

Ova mapa prilicno velikodusno opisuje SAA napredovanje preko reke?
Bilo bi sjajno da se pokaze da je zaista tako
Valjda je palo i neko uničtoženije?
Mada, @C_Military1 javlja da je napad već odbijen?
watanisy @watanisy 14m14 minutes ago
army in north hama , Brigade 66 axis destroy 2 al-qaeda tank , 2 vehicles with heavy machine gun and captured 1 tank and 1 bmp

#SAA heavily shelling Khusham Fokani & Tabiyat Jazeera
![]()
Interesantno je kako su Rusi disciplinovali Arape. Ni jedna objava na društvenim mrežama, ni jedan SMS ili fotografija sa terena.
Ruski zvaničnici su bili prvi sa izjavama o prelasku na levu obalu Eufrata. I to tek kad je uspostavljen mostobran i obezbeđena dubina.
Jasno je da je Eufrat pređen pre najmanje 5 dana, a ono šta smo juče gledali, bilo je za javnost. Videlo se da su vojnici na čamcima, pontonima i ostalim sredstvima za forsiranje reke skroz opušteni i da znaju da neće biti nikakvog otpora.
Al Kaida ipak zauzela 3 sela severno od Hame
Al Kaida ipak zauzela 3 sela severno od Hame
Ovo je genijalno! Stvarno.
Pogledajte sta su Rusi i SAA uradili USA-rancima:
Pogledajte prilog 455489
Ovi su se zaleteli kao sivonje na DeZ, svi znamo za cuveni "qurcic", a SAA ih sad tera na potpuno suprotnu stranu! I sad SDF mora da bira po principu kud' cu, sta cu, a da ne ispadnu potpuni idioti, hoce li da ciste istocnu obalu DeZ-a, na kome ce zaglaviti kao i u Raki, ili ce da jure SAA na istok. Sto se mene tice, ako je mapa tacna, SAA ih je vec preveslala i nema sanse da joj preseku put ka istoku osim nekim volsebnim prodorom od 2 dana.
Pretpostavka (moja) za ovakav razvoj dogadjaja je, kao sto sam vec pisao, procena da na istocnoj obali Eufrata zapravo uopste nema toliko mnogo ISIS-ovaca jer su svi angazovani na zapadnoj obali suprotstavljajuci se SAA. A prebacivanje trupa preko reke za ISIS nije ni lako ni brzo, jer ih prate Vazdusno-kosmicke snage.
Ako sam u pravu, ovo je genijalan potez. U suprotnom, SAA je u velikom problemu na istocnoj obali.
Oslobođen Marat
Breaking: Syrian Army liberates first town on the eastern banks of the Euphrates. The town is Marat. SAA also liberated part of Khasham