RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ma sve vi razumete. Zato arapske zemlje direktno učestvuju u ratu protiv Puk'ovnika.

Katar, Jordan i UAE verovatno nemaju pojma o regionu, ali zato su tu Dveraši iz Pičkinca da im objasne !!!

Зато је Катар избацио(протерао)ону Либијку коју је 15 Гадафијеваца "силовало",па су је и из Бенгазија протерали,пошто јој прича "није пила воду",а ЦНН се утркивао да је интервјуише у Триполију!? Изгледа да им понестаје "сведока" масакра и силовања,па је сад у моди "Вијагра",али ако ти не пристанеш да сведочиш,биће проблема (Кандићка је прихватила,али кад су добили
њену фотографију,одустали су.. ?!?!,ваљда није код тебе исти случај).

Ma sve vi razumete. Zato arapske zemlje direktno učestvuju u ratu protiv Puk'ovnika.

Katar, Jordan i UAE verovatno nemaju pojma o regionu, ali zato su tu Dveraši iz Pičkinca da im objasne !!!

uzmes lepo atlas u ruke pa pogledas gde se nalazi taj region,izuzev sto su pomenute na drugom kontinentu jedina veza im je islam i nafta.
Pomenute drzave su americki protektorati i jedan jedini pogresan gest znaci okupacija.To Arapski seici veoma dobro znaju i zato su samo saucesnici u agresiji na Libiju.

Poslednja izmena:
Видим да нико није испратио ово данас:

danas 13:08 #2
DEDA.D
Penzioner,sa punim stažom
Aktivan član

Učlanjen
08.03.2010.
Pol
muški
Reputaciona moć
105
Re: Иста зверска натовска пропаганда против Гадафија као против Срба 90их
Зато је данас у 12.30 на "Фокус-радију" било директно укључење са М.Дрецуном из Либије,који нам доноси мало светла на догађаје (за оне који му верују,а ја сам тај) да Колонело има велику
подршку,око 2000,од 2300 племенских вођа,затим да је Мисурата пред падом,под налетом Гадафијевих снага ,да је истина да су оборена 2 "Апача",да се међу заробљеним НАТО инструкторима
налази завидан број Француза и ХРВАТСКИХ официра за које јавност не зна (ба'ш ме ћуди???),да се у Бенгазију,симболу отпора диктатури,налази око 20 хиљада наоружаних Гадафијевих присталица,тако да ми делује да га је НАТО испушио.
Поред осталог видим да запад скупља добровољни финансијки прилог (отимање Либијског новца из западних банака и преусмеравање истог побуњеницима),на који Данци не пристају,пошто су
већ у кризи са паметним бомбама које су истрошили на Либију,па сад исте морају да купују од Холанђана.
Иначе већина заробљених побуњених Либијаца,који су се предали,јер су били "заведени и изманипулисани"су слободни и налазе се у Триполију,који,по Дрецуновим речима живи нормални живот,
тако да их бомбардовање више не изненађује и малтене се нико не обазире (звучи познато,зар не ..).

Evo sta pise ruski novinar iz LIBIJE ....

Информация за 6 июня: у побережья Бреги сбиты два Апача. Еще два вертолета (тип не назван) сбиты в Зинтане.
5 июня ливийские военные сообщали об уничтожении шести вертолетов в Бреге. Вероятно, здесь учтены вертолеты, сбитые до этого – 4 июня было сообщение о сбитом вертолете возле Бреги, и тогда же говорилось, что на этой неделе сбито уже три вертолета.

uzmes lepo atlas u ruke pa pogledas gde se nalazi taj region,izuzev sto su pomenute na drugom kontinentu jedina veza im je islam i nafta.
Pomenute drzave su americki protektorati i jedan jedini pogresan gest znaci okupacija pomentuih.To Arpaski seici veoma dobro znaju i su samo saucesnici u agresiji na Libiju.

Јалова прича,Јагуарка буквално схватила оно о силовању,па је већ на путу за Либију !

Sta bih dao da ga NATO bagra ispusi,a onda ako se to dogodi Gadafi treba da zavrne slavinu sa naftom za sve zemlje koje su ucestvovale u bombardovanju Libije i da naftu prodaje iskljucivo neutralnim zemljama,samo po sebi to ce dovesti do toga da ce ona dva govnara Sarkozi i Kemeron vrlo brzo da zavrse svoje politicke karijere :klap:

Samo napred Pukovnice :ok:

P.S. Citam danas na netu vesti na Engleskim novinama "The Indenpendent" i prijatno se iznenadim koliko objektivnih komentara citaoca tamo moze da se nadje,izgleda da i na tom zapadu ima objektivnih ljudi koji se ne slazu sa onim sto Kameron,Sarkozi,Obama i ostali rade,evo linka(pogledajte komentare na dnu teksta

http://www.independent.co.uk/news/w...-deal-in-bid-to-open-peace-talks-2295343.html

Evo sta pise ruski novinar iz LIBIJE ....

Информация за 6 июня: у побережья Бреги сбиты два Апача. Еще два вертолета (тип не назван) сбиты в Зинтане.
5 июня ливийские военные сообщали об уничтожении шести вертолетов в Бреге. Вероятно, здесь учтены вертолеты, сбитые до этого – 4 июня было сообщение о сбитом вертолете возле Бреги, и тогда же говорилось, что на этой неделе сбито уже три вертолета.

Па колико је онда заиста оборено?

Боро ово што сам написао сам чуо данас на "Фокусу",кад се Дрецун тел.укључио са терена код Мисурате на неких 10 -так минута. (Фокус често слушам,нисам неки фан и никад се нисам јавио,
исто,али ми је симпатичнији радио "С"ујутру од 6 - 9 /разгибавање/).

Pa i nas kad su bombardovali, Independent je imao drugacije clanke i komentare od vecine. Da li se neko seca Roberta Fiska, on je bas iz Beograda izvestavao.
Naravno da ima normalnih ljudi svuda, nisu bas svi zombirani, ali realno slabo se cuju, malo je takvih medija koji nisu pod kontrolom (suptilnom ili ociglednom).

Pa i nas kad su bombardovali, Independent je imao drugacije clanke i komentare od vecine. Da li se neko seca Roberta Fiska, on je bas iz Beograda izvestavao.
Naravno da ima normalnih ljudi svuda, nisu bas svi zombirani, ali realno slabo se cuju, malo je takvih medija koji nisu pod kontrolom (suptilnom ili ociglednom).

U svakom slucaju sto duze Gadafi izdrzi u sukobima sa pobunjenicima i NATO paktom veca je sansa da ce pod pritiskom javnosti u svojim zemljama Sarkozi,Kameron i ostali morati da prekinu bombardovanje,a bez NATO-a Libijska armija ce pocistiti pobunjenike iz istocne Libije za par dana.

Trenutno se vode zestoke borbe za Misratu i za neke gradove na granici sa Tunisom, 99% je sigurno da vojska pobedjuje u tim borbama, a ako pobedi znaci da ce se snage bezbenosti konsolidovati u celoj zapadnoj Libiji, od granice sa Tunisom pa sve do Brege, BRAVOOOO!!!! :worth:

Libija100611.jpg

петак, 10. јун 2011, 19:47 -> 20:43
Тешке борбе за Мисурату

Најмање 22 особе погинуле, а 61 рањена у најновијем нападу снага либијског вође Моамера Гадафија на Мисурату, саопштили медицински извори. Тешка артиљерија и тенкови либијске војске гађали побуњеничке положаје 30 километара од Дафније.

У нападу снага либијског вође Моамера Гадафија на Мисурату најмање 22 особе су погинуле, а 61 је рањена, саопштили су медицински извори, а преноси АП.

Лекар у болници Хикма рекао је да су Гадафијеве снаге користиле тенкове, артиљерију и гранате приликом бомбардовања Дафније, на око 30 километара од Мисурате.

Побуњеници су раније саопштили да су Гадафијеве снаге гађале њихове позиције у региону Западних планина током ноћи и оптужили НАТО што не чини више да би их зауставио.

"Гадафијеве снаге гађају Зинтан гранатама", изјавио је портпарол побуњеника Абдулрахман, мислећи на град који се налази 160 километара југозападно од Триполија.

Други портпарол Џума Ибрахин изјавио је да су Гадафијеве трупе напале и градове Јафран и Налут и да појачавају своје редове у близини границе са Тунисом да би поново заузели гранични прелаз Вазин.

Ројтерсов извештач је навео и да је у Триполију чуо снажне експлозије одмах после поноћи, што је уобичајено време када НАТО изводи ваздушне нападе на либијску престоницу.

НАТО је, у међувремену, демантовао извештај либијске државне телевизије да су либијске снаге обориле хеликоптер НАТО-а у море, у близини града Злитан.

Либијска државна телевизија је цитирала војног портпарола који је рекао да је то трећа летелица које су либијске снаге обориле откако је НАТО почео ваздушне нападе на ту земљу у марту.

Видим да нико није испратио ово данас:

danas 13:08 #2
Иста зверска натовска пропаганда против Гадафија као против Срба 90их
Зато је данас у 12.30 на "Фокус-радију" било директно укључење са М.Дрецуном из Либије,који нам доноси мало светла на догађаје (за оне који му верују,а ја сам тај) да Колонело има велику
подршку,око 2000,од 2300 племенских вођа,затим да је Мисурата пред падом,под налетом Гадафијевих снага ,да је истина да су оборена 2 "Апача",да се међу заробљеним НАТО инструкторима
налази завидан број Француза и ХРВАТСКИХ официра за које јавност не зна (ба'ш ме ћуди???),да се у Бенгазију,симболу отпора диктатури,налази око 20 хиљада наоружаних Гадафијевих присталица,тако да ми делује да га је НАТО испушио.
Поред осталог видим да запад скупља добровољни финансијки прилог (отимање Либијског новца из западних банака и преусмеравање истог побуњеницима),на који Данци не пристају,пошто су
већ у кризи са паметним бомбама које су истрошили на Либију,па сад исте морају да купују од Холанђана.
Иначе већина заробљених побуњених Либијаца,који су се предали,јер су били "заведени и изманипулисани"су слободни и налазе се у Триполију,који,по Дрецуновим речима живи нормални живот,
тако да их бомбардовање више не изненађује и малтене се нико не обазире (звучи познато,зар не ..).

i ja sam slusao drecuna. kako je istina jednostavna, nato ratuje protiv libijske nezavisnosti, ukljucenu su kao u u agresiji na srbiju, a najvise na kosovo i metohiju. za sada gube, trose placenike, ak kaidu i domace izdajnike. sluze se slicnim metodama agresije, propagande i podvale. kod nas im je uspelo jer smo bili opkoljeni 1.000%. libiju nisu bas opkolili

Само за присталице Либијске демоНкратије,за коју се несебично залажу: Јагуарка,Бенгази,Минго..и још по неко:
/за оне са слабим стомаком не препоручујем /

Само за присталице Либијске демоНкратије,за коју се несебично залажу: Јагуарка,Бенгази,Минго..и још по неко:
/за оне са слабим стомаком не препоручујем /

Lustracija na islamisticki nacin, demokratski, nema sta.

Pregovori :

- Dakle , u cemu je problem ? - upita Lija primaknuvsi se ne bas preblizo Vuku .

- Ovaj ovde ne da mi da doruckujem ! - Vuk pokaza na Jeza. Ovaj poslednji se jos vise udalji od praznog tanjira i sklupca jos cvrsce .

- Stvarno ne daje ?

- Da , ne daje mi moj dorucak ! - pokaza Vuk na Jeza viljjuskom .

- Stvarno mu ne daje , nece da popusti - potvrdi i Medved - KAZE , NEKA SVI GLADNI OSTANU , NJEMU JE SVEJEDNO I NE TICE GA SE !

- Ti si njemu sve objasnio ?

- Sto puta - potvrdi Vuk - Rekao sam mu da cu da ga pojedem za dorucak - sta tu ima nejasno ? A on se tu sklupcao i kaze da se ne slaze .

- Cenjka se , nabija cenu - uzdahnu Lisica - Predlozi mu nesto u zamenu . Neki list salate naprimer - dorucak za dorucak , najpostenija bi bilo .

- Ma vec sam predlagao ! Ne slaze se , nezahvalnik. Predlozio sam mu cak dokrucak od tri vrste jela , al ne pristaje. .... Vuk se iznervirao i bocnu Jeza

viljuskom . Ovaj odmah rasiri bodlje u odbranu .
.
- Jezu , kakvo je to neprimereno ponasanje ? - obrati mu se Lija - Shvati napokon da nisi ti jedini u ovoj sumi . Ne mozes ziveti u drustvu i biti olobodjen

drustvenih obaveza. Sve zivotinje to razumeju , samo se ti se ponasas nedolicno i sebicno .

Jez samo frknu .

- Jezu ti si na pregovorima ! - pridruzi se i Medved , zatim uhvati pod ruku Vuka i Liju i malo ih odalji - Tesko ce ici ali moramo iznaci konsenzuis !

Jez ga ipak cu i odlucno izjavi : ,, Meni konsenzus nije potreban . Pregovore smatram zavrsenim .,, .

- Pa ti si sam dosao na pregovore .

- Ni na kakve pregovore ja nisam dosao .Ovo je moja kucica . Vi ste sami dosli .

Lije se osvrnu levo -desno .

- Ja ovde ne vidim nikakvu tvoju kucicu.

- Pa kako i da je vidis kad je Vuk seo na nju . Ja sad ne mogu da udjem ni u sopstvenu kucu.

- Eto vidis - Lija se siroko osmehnu - Cim Vuk na njoj sedi , znaci , to je njegova kuca a nije tvoja .I dosta vise sa tim glupostoma . Koliko ti hoces jela u

zamenu - dva , tri . Pet ?

- Nijedno . Osim toga ja uopste ne zelim da me neko jede .

- A zato ? To je savrseno normalan poredak stvari na svetu i potpuno uobicajni postupak.

- Ja cu od toga da umrem i da isceznem - objasni Jez.

- Sta znaci isceznuti ? - pobuni se Lija - Ti si izgleda zaboravio zakon o ocuvanje materije. Nikuda ti neces isceznuti , samo ces se pretvoriti nesto drugo , u

drugi oblik materije .

- U go*no.

- A sto se to tebi ne svidja . I od ljubicice se napravi go*no , iz ljiljana - go*no. To je pritodan tok stvari . I sa kojim pravom ti sebe smatras za drugacijeg ?

- Ja ne uopste planiram da postanem go*no . Ja sam Jez .

Troje sabesednika uzese pauzu .

- Uf kako je tup - mracno uzdahnu Medved - Kako nekom ovakvom objasniti pa da shvati ?

- Ja sam shvatio . Ja se jednostavno ne slazem . - opet ce Jez.

- Ti si potpuno nekonstruktivan.!

Jez ucuta i jos vise rasiri bodlje.

- E, ovo je vec agresija i provokacija - primeti Lija - Jezu , ako smesta ne dozvolis Vuku da te pojede sve ovo se za tebe moze lose zavrsiti.

Jez zbog necega ocuta . Ostali se poledase .

- I zbog ovakvog idiota Vuk sve do sada nije doruckovao . Istina i ja takodje - suvo primeti Lija - Treba zavrsiti sa ovom sapunicom. Vuce , pokazi ti njemu !

Vuk hirto ustade , rasiri usta toliko kao da zeli da proguta Medveda , baci viljusku i najvecom brzinom progurta Jeza sa sve rasirenim bodljama .

- Eto , sta je taj rascupani glupan uopste mislio ? - retoricki zapita Lija .

- .... Vuce , sta je s tobom ? - uznemiri se odjednom Medved - Jel sve u redu ?

- Oj oj , oj - jedva mu odgovori Vuk drzeci se za stomak - On se kprca .

- Koprca u tudjem zeludcu - to je stvarno drsko - primeti Lija - On izgleda ne shvata da je na tvom privatnom vlasnistvu ?

Unutar tvog privatnog vlasnistva , preciznije receno .

- Sta sad da uradimo kako bi Jez to shvatio ? - zamisljeno se zapita Medved .

- Boli me - povika Vuk na njih - On me bode iglama !

- Vec ce se on smiriti , nema tu frke - umiri ga Lija - Ne moze se on tu dugo koprcati. Scekaj , iz njega ce se stvoriti normalno go*no kao i iz svih drugih.

. UUUUUUUUUUUUUUU - zajauka Vuk takvim tonom da Lija malo ustuknu .

- E, pa dobro , mi odosmo , zdravo nam bio . Situacija je u principu resena , a i meni je vreme da uhvatim nekoga za dorucak.

- Ojjjjjjjjjjjjj .ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ? – culi su iz daljine sve slabiji i slabiji glas Vuka.

-...Vidis , moramo i dalje uciti Jezeve kako se vode civilizovani pregovori . Oni sve vreme prave nekave besmislene prepreke cak i na savrsemo jasnim mestima - rece Lija Medvedu kad se sretose sledeceg puta. Nego , jel ti vidjas Vuka ovih dana ? Ja ga nigde nisam videla evo vec nedelja dana . Da se nije sa njim nesto desilo a mi nemamo pojma.

Poslednja izmena:
LIBYA: CHILDREN DIE UNDER THE NATO BOMBS

LIBYA: CHILDREN DIE UNDER THE NATO BOMBS. That’s the NATO idea for «protecting civilian population»

We never see the smoke and the fire, we never smell the blood, we never see the terror in the eyes of the children, whose nightmares will now feature screaming missiles from unseen terrorists, known as Americans and Europeans.

The New World Order's agenda, as it is being advanced through the UN, US/NATO and the EU has now been laid bare and exposed to all the world for what it truly is and wishes to be in the future of our world - THE ONE WORLD GOVERNMENT that will decide whoever it wants to attack, for whatever reasons it may choose (or invent), at any time that it wants to.

cov0205.jpg

http://1.***************/-4VXGUSfWHpk/TbynaG8h2uI/AAAAAAAACBo/7HLJl1Lt3ko/s1600/NATO+is+death.jpg

Битке бесне широм Либије. Завија, Зинтан и Мисурата попришта жестоких борби војске и побуњеника. Данска авијација остала без бомби. Гадафи губи кључне комуникације. Американци бесни јер су "рептори" - 77 милијарди долара вредна инвестиција, приземљени, упркос три рата која води војска САД.

20.49 - После неколико сати борби, либијска војска одбранила Завију, западно од Триполија. "Ово је само још један доказ колико су побуњеници слаби", истакао је портпарол либијске владе Муса Ибрахим.

12.47 - Жестоки сукоби владиних снага и побуњеника настављају се у Завији други дан. Јуче је погинуло 13 побуњеника и цивила, преноси Ројтерс речи портпарола побуњеника.

Ситуација у либијском конфликту се компликује, пошто побуњеници, ни уз помоћ НАТО авиона и тек пристиглих јуришних хеликоптера, нису у стању да задају озбиљне ударце, већ прилично уздрманој Гадафијевој војсци.

Разбија их пуковник.

:maramica:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back