Софија
Legenda
- Poruka
- 54.843
Моамер Гадафи прогласио Медитеран и Северну Африку зоном ратних дејства!
РИА Новости
00:53 20/03/2011
Па како мисли да прошири сукоб?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Моамер Гадафи прогласио Медитеран и Северну Африку зоном ратних дејства!
РИА Новости
00:53 20/03/2011
Jel bi ih rado jahao?Mislim na Krajinke.

SB pri UN-u odavno više ne zastupa ciljeve na kojima je osnivan , ona je danas puka ispostava moći i volje zapadnih zemalja i ništa drugo.Ma bre... odlucio bi savet bezbednosti![]()
Зашто је МОРАО да поднесе оставку?
To je zato što se se boje , ipak gadafi ima preko 100 letećih pozvučnih krntija koji i dalje mogu da pucaju i da bombarduju , mogao bi čoveku da padne na pamet da sve naouruža teškim bombama i da pošalje via meditarn ili u italijanske Nato baze šta je to za njih prelete za 20 minuta ispuste tovar i vrate se natrag a slete na malo bolji asfaltni put.Napadnuta vazduhoplovna baza u Misrati.Ovi resili da dobiju rat za jenu noc.
nego, jesil primetio da zadnjih meseci na forumu nema nasih forumasa simpatizera amerike. nestali su odjednom. cudno....a?

Pre svega , Gadafi ubija teroriste i strance koji su puskama i naoruzanjem upali tamo .
A situacija se resava tako sto se NATO ubija Libijsku decu .
ПАРИЗ, 20. март - РИА Новости.
Генералштаб Француске званично демантовао либијску телевизији да је у области Триполију у суботу оборен авион француског ваздухопловства, преносе француски медији.
Зашто је МОРАО да поднесе оставку?
Ко их ј--бе, војска је добровољна.a sta da kaze jadan americki narod? 100 godina su pod tiranijom nekolicine familija. koliko je americkih majki dopratilo svoje mrtve sinove iz vijetnama, iraka, avganistana,......libije?
Ja sam musliman i ja nikoga ne izdajem ja podrzavam samo Islam u Libiji.Zelim da se Libija oslobodi dikatture i zeli da se oslobodi tiranina koji terorise svoj sopstveni narod.Ja sam za Libiju koja ce biti u savezu sa Amerikom i Zapadom.
Libijska televiziaj javila da je oboren Francuski avion iznad Tripolija.