Grunf-Bg
Zainteresovan član
- Poruka
- 242
Ko je sad EvroAzija a ko Okeanija?
Mislim ko spada u jedne a ko u druge po tom izvoru?![]()
Pa Okeanija.....Fidzi,Tahiti,Solomonska ostrva,Kukova ostrva,Tuvalu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je sad EvroAzija a ko Okeanija?
Zemlje koje nisu priznale Kosovo su EvroAzija i njihovi prijatelji BRIC i VISTA,,,Ko je sad EvroAzija a ko Okeanija?
Zemlje koje nisu priznale Kosovo su EvroAzija i njihovi prijatelji BRIC i VISTA,,,
Okeanija su USA-UK-Izrael -Francuska-Japan i njihovi sateliti..

Ne bih bas trazio slicnosti izmedju Turske i NATO-a.
Znaci opet Srbi posredno krivi za III svetski rat a?
Znaci Spanija spada u EvroAziju i ratovace protiv Francuske i SAD?
Slovacka, Rumunija itd?
Cisto sumnjam da je ta podela bas takva....![]()
Azerbejdzan zatvorio izvoz nafte preko Gruzijske luke zbog rata.
Eto nama novog skoka cene nafte![]()
Russia stages raid near key oil pipeline: Georgia
5 hours ago
TBILISI (AFP) — Russian warplanes on Saturday staged a raid near a major international oil pipeline that runs through Georgia but did not damage it, Georgia's prime minister said.
The 1,774-kilometre (1,109-mile) Baku-Tbilisi-Ceyhan (BTC) oil pipeline is the world's second longest and takes oil from Azerbaijan to Western markets.
Prime Minister Lado Gurgenidze told Georgian television: "The area of the Baku-Ceyhan pipeline was bombed by Russian planes. Miraculously, the pipeline was not damaged."
The BTC has a capacity of 1.2 million barrels of oil a day but is currently shut down after an explosion in a Turkish section which has been claimed by Kurdish rebels.
Zemlje koje nisu priznale Kosovo a clanice su NATO-a ili EU su uglavnom americki sateliti..
Pokusace da budu neutralne-ko zna videcemo..
Sve je ovo protiv Evrope i Rusije..
Ako je USA dolar skocio u petak preko 2% prema evru i ruskoj rublji-to je jasan znak kome odgovara rat u Osetiji..
Cao svima evo i mene !!!
Ovo oko rata mi se cini bas ozbiljno!
Cudi me sto zapad ne intervenise pa ta gruzija je pro zapadna zemlja?!
Cek bre, valjda protiv Irana?
Koliko videh iz onog clanka, glavna meta je Iran, a ovo je sve zagrevanje?
Inace odgovara i Rujama da skace nafta, nista se ne brini.![]()
Cao svima evo i mene !!!
Cao svima evo i mene !!!
Cek bre, valjda protiv Irana?
Koliko videh iz onog clanka, glavna meta je Iran, a ovo je sve zagrevanje?
Inace odgovara i Rujama da skace nafta, nista se ne brini.![]()
A delegation of European and US envoys is heading to Georgia as its conflict with Russia over the breakaway South Ossetia region deepens.
Cheka zapad da Slovenci prvi krenu pa za njima svi da navale.
Ko zna sta se iza brda valja..
Moguc je opet hladni rat..
USA odgovara podela Evrope i prestanak trgovine izmedju Rusije i Nemacke..
Poslednjih godina rast trgovine izmedju EU i Rusije je unistio americku ekonomiju..
Osnovni postulat anglo-americke dominacije u Svetu je spreciti rusko -nemacko zblizavanje i jake trgovinske odnose..
Na berzi se najverovatnije za rat znalo pre 20 dana-evro je pocao da pada i pao je oko 7 % prema USA dolaru do danas-ruska berza je imala veliki pad proteklih 20 dana..
Iran je takodje meta i moguca je podela Islamskog Sveta..
Videcemo..
Ta teorija mi je malo suplja.
Kako da podele EU? Prestanak trgovine Rusije i Nemacke? Ratom u Gruziji ili Iranu? Cisto sumnjam.
Ta teorija mi je malo suplja.
Kako da podele EU? Prestanak trgovine Rusije i Nemacke? Ratom u Gruziji ili Iranu? Cisto sumnjam.
A baš sam juče pomislila kako bi bilo lepo da prestanu ratovi, pošto su otvorene olimpijske igre. I u tom čujem o ratu. Pa se setim naših priča, i...
Grozno. Ono što me najviše sekira kada čujem da je negde rat, jeste da oni koji ga započinju i koji mogu imati direktno koristi od toga, sede mirno i sigurno u svojim kućama, a narod i vojska ginu, muče ih svakojaki idioti, nemaju mira ni u glavi ni u zbilji. Volela bih da je moguće da noćas pocrkaju svi oni koji misle da će ratom i bilo kakvim zločinom nešto dobiti. Kakva laža (i moja i njihova).
Kad bi smeli da intervenisu