На суђењу ће Руси сигурно инсистирати.То је и Путин обећао на руској државној ТВ.
Позиваће се на пример Хашког трибунала.
Kakvo sudjenje? Jedino sudjenje koje ce biti je Medvedevu i Putinu u Hagu, zajedno sa Karadzhicem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На суђењу ће Руси сигурно инсистирати.То је и Путин обећао на руској државној ТВ.
Позиваће се на пример Хашког трибунала.
Mi ćemo morati milom ili silom u NATO ili nas neće biti! Ja mrzim iz dna duše Amerikance i NATO ali mislim da zbog naše budućnosti i opstanka mi moramo u NATO.
Gledaj ovako, da si ti NATO jel bi dopustio da imaš neku crnu rupu u kojoj Rusi (ako dođe do promene režima tj. dođu radikali kojim slučajem) svakog trenutka mogu da postave balističke rakete? Dok su njihovi na vlasti neće nas dirati ali šta ako se promeni? Ja verujem da bi odmah krenule da se obestinjuju Cobelove najave, krenulo bi komadanje Srbije i to niko nebi mogao da zaustavi ( Rusi su daleko i imaju svoje probleme)! Druga stvar zbog koje bi ja ušao je Kosovo! Onda bi mogli na više načina da planiramo povratak Kosova pod našu upravu i bili bi zaštićeni od evenutalnog američkog napada jer nebi sigurno niko napadao svoju članicu!!! Neznam, vreme će pokazati...
Па,уплашили се Руси Француза.Сетили се ко је Саркози и да с њим нема за*ебанције.![]()

pa to i ja mislim tj. ustolicice ga na onom ostatku teritorije koji mu je ostao al ga verovatno nece primati u NATO na ruku im ide i cinjenica da mu je verovatno sada porastao ugled medju Gruzinima posto se kao suprotstvalja nadmocnijem osvajacu kako oni to vide , kao i izjava Rusije da ne namerava da smenjuje vlast u Gruziji.Veovatno ce sada Ameri brze bolje primiti ili makar pokusati da prime Ukrajnu u NATO i instalirati tamo vojne snage posto je Gruzija vec izgubljna , da bi preduprdili slican scenario u Ukrajni,posto vlast u Kojevu ma kakva bila ipak kontrolise celu svoju teritoriju i nema povoda za intervenciju Rusije kao u ovom slucaju.
Evo upravo prichatah na RIA novostima, to se zove IZDAJA.![]()
![]()
Bolje da nije ni ulazio u rat nego da sad izadje ko pichka i pusti NATO mirotvorce da udju u celu Gruziju ukljuchujuci Osetiju i Abhaziju. Ako pristane na sporazum, menjam avatar, stavicu Chedu Jovanovica.

E sad, pitanje je koliko ovaj plan odgovara Rusima?
Odgovara kao da su proglasili totalnu kapitulaciju.
A treci scenario da Gruzija cuti i smrdi? Da ne napada i da se ne sili.
Sta onda?
Poenta je taj mirovni sporazum.
Ameri su vec rekli da u toj vojsci ne mogu biti Rusi jer su sada napadali.
Ako ih izbace iz mirovnih trupa onda su ugasili.

Rusiji nije cilj odcepljenje Abhazije i Juzne Osetije-Rusiji je cilj promena rezima u Gruziji i dolazak proruske Vlade..
Tako Rusija preuzima kontrolu Kavkaza-Jermenija ima odlicne odnose sa Rusijom..Rusija je preko svojih satelita Gruzijom i Jermenijom povezana sa Iranom i moze da pomogne Iranu u slucaju napada NATO-a na Iran..
Istovremeno je presecena veza Azerbejdzana sa Turskom i Rusija kontrolise transport nafte i gasa iz Kaspijskog bazena na Zapad..
Plavi Potok tako pobedjuje Nabuko-jer Nabuko prolazi preko Gruzije..
Rusija trenutno ceka jace nemire u Tbilisiju-rusenje Sagasvilija ili njegovu ostavku..
Najpovoljnije resenje za Rusiju je da Narod Gruzije kazni Sagasvilija ...
Само да се Немачка и Русија коначно уједине, то је спас за све па и за Европу.

Salu na stranu, meni je totalno nejasan ovaj potez Rusije.
Prekid u momentu kad ga niko zivi nije ocekivao?![]()
Evo upravo prichatah na RIA novostima, to se zove IZDAJA.![]()
![]()
Bolje da nije ni ulazio u rat nego da sad izadje ko pichka i pusti NATO mirotvorce da udju u celu Gruziju ukljuchujuci Osetiju i Abhaziju. Ako pristane na sporazum, menjam avatar, stavicu Chedu Jovanovica.

a ko ce da ih izbaci?
da nece bush da dodje to da uradi?
nema od toga nista dete....
Za Rusiju je prihvatljiva samo rezolucija SB koja će podrazumevati povlačenje gruzijskih snaga iz Južne Osetije, kao i iz delova Gruzije iz "kojih je gruzijska vojska gađala". Pored toga, potrebno je i hitno potpisivanju dokumenta o neprimenjivanju sile, kazao je Lavrov.
Salu na stranu, meni je totalno nejasan ovaj potez Rusije.
Prekid u momentu kad ga niko zivi nije ocekivao?![]()
Moguce da Rusi imaju informaciju da ce Gruzijci sami srusiti Sakasvilija..
Moguce je da je to privremeni prekid..
Sakasvili je najverovatnije poceo rat sa ciljem da mirotvorci NATO-a dodju umesto mirotvoraca ruskih u Gruziju..
Cilj rata na Kosovu je bio dolazak NATO-a na Kosovo..
E sad, pitanje je koliko ovaj plan odgovara Rusima?
То је скроз контрадикторно што си написао у погледу руског присуства.
Ако би се десило било какво војно присуство Руса у Србији(а камоли поствака ракета),нико се никада не би усудио да војно запрети а камоли изврши неку "хуману интервенцију".Што се тиче могуће политичке дестабилизације око делова Војводине,она се већ сад дешава и једино је могућа док је ова власт на снази у Србији.Да је друга власт,нема шансе да би њихове обавештајне службе вршљале контролишући одређене мањинске и аутономашке партије изазивајући преко њих све већи проблем у покрајини стварајући све услове који се односе на државност,а не на аутономију покрајине.Аутономија покрајине нема везе са стварањем владе,академије наука и уметности,законодавном и судском влашћу.То није аутономија,то је државност.То полако прелази облике децентрализације и постаје вид федерализације.
Дакле,сценарио који је Цобел најавио се тренутно одиграва,али са малом пажњом режимских медија.Да је РТС слободан,сваки дан би обавештавао о системским променама државног уређења и слабљења републчичке власти у покрајини.
Имамо сличан процес на Космету и у Војводини под покровитељством ЕУ и САД.У оба региона се врши пренос надлежности.На Космету иде илегални окупациони(да,да окупациони...треба ствари називати правим именом и гледати истини у очи да не бисмо живели у вечној илузији) пренос власти са УН-а на ЕУ апаратом "ЕУЛЕКС".Са друге стране,у покрајини се врши пренос власти на будућу покрајинску власт која ће иза себе имати скоро судску власт опремљеном најновијим статутом.

Sve je moguce sem drvenog sporeta.
Ali, ako nije pao sad, kako mislis da ce da padne kada napuni Gruziju "mirotvorcima"?
I jos kad ovo proglasi za pobedu i sta vec....
Odgovara kao da su proglasili totalnu kapitulaciju.
Zivim za taj dan 
Dete, vidi sta kaze Lavrov...
Ovi su to vec potpisali. Eto ti "mirotvoraca" na granici Rusije....
A Ukrajina u decembru ulazi u NATO kao 1 i 1 posle ovoga...
Rusi ako dozvole mirotvorce NATO-a u Gruziji-onda su izgubili Gruziju..
Mislim da to Rusi nece dozvoliti..
Медведев и Саркози држе прес конференцију.