RAT ŠPIJUNA TRESE SRBIJU...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.058
963658785be60215b68de179471613_v4_big.jpg

Kakav rat kad drzavom upravljaju špijuni...:whistling:

...

Pošto je Kurir u pitanju, ovo je trebalo da bude još jedno pravdanje Vučića, u stilu "ja bih, ali mi oni ne daju". Samo su zaboravili da postavljanje CIA ljudi na ključna mesta ne može da se odvija bez znanja i blagoslova režima, što bi opet značilo da je i Vučić njihov čovek :kafa:

Nisam razumeo? Mi smo, Srbi, i ovako podeljeni/suprotstavljeni po svim osnovama, od zdravstva, skolstva, obrazovanja, razumevanja situacije, do istorijske i politicke konotacija... Pripadnosti razlicitim pokretima i politikama.

Sta ce nam jos hiljadu CIA, BIA, MIA... Statijaznam spijuna da nas dele. Sami smo sebi dovoljni. Dva Srbina, tri partije. Iebiga. Spijunsko bacanje para kroz prozor. :lol:

_nobody_

Nisam razumeo? Mi smo, Srbi, i ovako podeljeni/suprotstavljeni po svim osnovama, od zdravstva, skolstva, obrazovanja, razumevanja situacije, do istorijske i politicke konotacija... Pripadnosti razlicitim pokretima i politikama.

Sta ce nam jos hiljadu CIA, BIA, MIA... Statijaznam spijuna da nas dele. Sami smo sebi dovoljni. Dva Srbina, tri partije. Iebiga. Spijunsko bacanje para kroz prozor. :lol:

_nobody_

Da, ali to ne měnja tačnost konotacije da jeste ovaj prostor prěmrěžen sa svih strana, samo što ne věrujem da se nama lično toliko bakću stranci lično kad imamo zavidan broj izdajnika koji rade za strance. Ne zaboravimo da imamo i tip izdajnikâ iz uběđenja. To su oni što bi se priklonili velikoj sili jer su skloni pověrovati u njenu nepogrěšivu ispravnost.

Evo i cělog članka ako se ne varam.

OBAVEŠTAJCI OTKRIVAJU: Hiljade ŠPIJUNA ROVARI PO SRBIJI, infiltriraju se u SVAKI DEO DRUŠTVA

Srbija je već decenijama jedno od žarišta svetske špijunaže, a najaktivnije su američke, britanske i francuske obaveštajne službe. Od svih njih ističu se CIA i MI6.

Ljuban Karan, penzionisani pukovnik nekadašnje Kontraobaveštajne službe JNA, objašnjava da strani špijuni ovde rade na podrivanju bezbednosti države, žele da utiču na izbore, ali i da dovedu pogodne ličnosti na ključna mesta u državi, odnosno da protežiraju određene ličnosti na državne pozicije ili poslove koji ima donose moć uticaja na politiku države... Bave se takođe i kompromitacijom ličnosti koje im ne odgovaraju.

Prema nekim zapanjujučim procenama u Srbiji deluje i do 60 stranih obaveštajnih službi, među kojima je veliki broj onih koje nas bezbednosno ugrožavaju.

- U ovom trenutku, to su sigurno obaveštajne službe zemalja NATO. Vodeće su američka CIA i DIA i britanski MI6, koji na balkanskom prostoru imaju ulogu koordinatora, pa u svoje akcije uključuju sve službe novoprimljenih članica. Hrvatska i albanska su jake i nimalo nisu za potcenjivanje, a Amerikancima i Britancima služe kao pouzdan oslonac na Balkanu. Bez njih nema ozbiljnijih akcija na prostoru Srbije i republike Srpske – tvrdi Karan i napominje da moćne službe uvek upošljavaju i male lokalne službe, poput crnogorske, čiji operativci zbog poznavanja metodologije i ljudi predstavljaju dobru podršku za operaciju protiv Srbije.

Bivši operativac Božidar Spasić kaže da se strane agenture u Srbiji bave i različitim sabotažama koje imaju za cilj da uruše određene delove sistema. On upozorava da je Srbija trenutnoi jedno od žarišta špijunaže, pre svega zbog situacije na KiM i drugih bezbednosnih izazova.

- Ima i nekoliko hiljada agenata koji svakodnevno rovare po Srbiji i budno posmatraju šta se događa u političkom, vojnom i ekonomskom smislu. Ima aktivnih agenata, spavača koji se po potrebi aktiviraju, ali i krtica, koje imaju pojedinačne zadatke – objašnjava Spasić.

Da, ali to ne měnja tačnost konotacije da jeste ovaj prostor prěmrěžen sa svih strana, samo što ne věrujem da se nama lično toliko bakću stranci lično kad imamo zavidan broj izdajnika koji rade za strance. Ne zaboravimo da imamo i tip izdajnikâ iz uběđenja. To su oni što bi se priklonili velikoj sili jer su skloni pověrovati u njenu nepogrěšivu ispravnost.

09.11.2018. •

OBAVEŠTAJCI OTKRIVAJU: Hiljade ŠPIJUNA ROVARI PO SRBIJI, infiltriraju se u SVAKI DEO DRUŠTVA

Srbija je već decenijama jedno od žarišta svetske špijunaže, a najaktivnije su američke, britanske i francuske obaveštajne službe. Od svih njih ističu se CIA i MI6.

Ljuban Karan, penzionisani pukovnik nekadašnje Kontraobaveštajne službe JNA,
objašnjava da strani špijuni ovde rade na podrivanju bezbednosti države, žele da utiču na izbore, ali i da dovedu pogodne ličnosti na ključna mesta u državi, odnosno da protežiraju određene ličnosti na državne pozicije ili poslove koji ima donose moć uticaja na politiku države... Bave se takođe i kompromitacijom ličnosti koje im ne odgovaraju.

Prema nekim zapanjujučim procenama u Srbiji deluje i do 60 stranih obaveštajnih službi, među kojima je veliki broj onih koje nas bezbednosno ugrožavaju.

- U ovom trenutku, to su sigurno obaveštajne službe zemalja NATO. Vodeće su američka CIA i DIA i britanski MI6, koji na balkanskom prostoru imaju ulogu koordinatora, pa u svoje akcije uključuju sve službe novoprimljenih članica. Hrvatska i albanska su jake i nimalo nisu za potcenjivanje, a Amerikancima i Britancima služe kao pouzdan oslonac na Balkanu. Bez njih nema ozbiljnijih akcija na prostoru Srbije i republike Srpske – tvrdi Karan i napominje da moćne službe uvek upošljavaju i male lokalne službe, poput crnogorske, čiji operativci zbog poznavanja metodologije i ljudi predstavljaju dobru podršku za operaciju protiv Srbije.

Bivši operativac Božidar Spasić kaže da se strane agenture u Srbiji bave i različitim sabotažama koje imaju za cilj da uruše određene delove sistema. On upozorava da je Srbija trenutnoi jedno od žarišta špijunaže, pre svega zbog situacije na KiM i drugih bezbednosnih izazova.

- Ima i nekoliko hiljada agenata koji svakodnevno rovare po Srbiji i budno posmatraju šta se događa u političkom, vojnom i ekonomskom smislu. Ima aktivnih agenata, spavača koji se po potrebi aktiviraju, ali i krtica, koje imaju pojedinačne zadatke – objašnjava Spasić.

Imas li spijunku na ulaznim vratima?

Nema ko nema, ranije sam primetio da dežurni špijuni i drukare u zgradi isključivo žive u prizemlju , ta moja ubeđenost u to kao činjenicu je bila tolika da sam umislio kako su oni dobili te stanove samo zbog toga što obavljaju tako važnu društvenu funkciju. Jer čovek koji je u prizemlju ako je predan svom zadatku tačno zna ko sa kim ulazi i izlazi iz zgrade. Međutim u zgradi u kojoj sad privremeno živim glavni drukara je na zadnjem spratu. Ima i to svojih prednosti, njegov vidokrug se proširio , vidi i okolni prostor i svaki stanar ima utisak kako komšijine blage oči uvek bdiju na nama čineći nas bezbednijima.

Meni su tu najsumnjiviji igraći iz Liverpula,ko zna šta se krije iza maske...
Ko još veruje da su oni došli u Beograd da igraju utakmicu...
Ajde bre,sve su to strani NATO plaćenici i soroševci,došli da špijuniraju i uspostavljaju kontakte sa opozicijom i ostalim špijunima.
A tobože igraju kao neku utakmicu...
Pa zar oni stvarno misle da smo toliko naivni???
Klop direktno radi za nemačku obaveštajnu,taj je najopasniji

Ajde bre,sve su to strani NATO plaćenici i soroševci,došli da špijuniraju i uspostavljaju kontakte sa opozicijom i ostalim špijunima.

Poslali crnca da spijunira Srbe, Boze budala.

Правиш димну завесу тим пошалицама, релативизујеш стварност, збуњујеш људе... За коју службу радиш? Гукни!

Back