Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 26.058
Kakav rat kad drzavom upravljaju špijuni...
...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam razumeo? Mi smo, Srbi, i ovako podeljeni/suprotstavljeni po svim osnovama, od zdravstva, skolstva, obrazovanja, razumevanja situacije, do istorijske i politicke konotacija... Pripadnosti razlicitim pokretima i politikama.
Sta ce nam jos hiljadu CIA, BIA, MIA... Statijaznam spijuna da nas dele. Sami smo sebi dovoljni. Dva Srbina, tri partije. Iebiga. Spijunsko bacanje para kroz prozor.
_nobody_
Ne zaboravimo da imamo i tip izdajnikâ iz uběđenja. To su oni što bi se priklonili velikoj sili jer su skloni pověrovati u njenu nepogrěšivu ispravnost.
Da, ali to ne měnja tačnost konotacije da jeste ovaj prostor prěmrěžen sa svih strana, samo što ne věrujem da se nama lično toliko bakću stranci lično kad imamo zavidan broj izdajnika koji rade za strance. Ne zaboravimo da imamo i tip izdajnikâ iz uběđenja. To su oni što bi se priklonili velikoj sili jer su skloni pověrovati u njenu nepogrěšivu ispravnost.
Зна се како су пре шпијуни пролазили када их открију.
Imas li spijunku na ulaznim vratima?
Зна се како су пре шпијуни пролазили када их открију.
Meni su tu najsumnjiviji igraći iz Liverpula,ko zna šta se krije iza maske...
Ko još veruje da su oni došli u Beograd da igraju utakmicu...
Ajde bre,sve su to strani NATO plaćenici i soroševci,došli da špijuniraju i uspostavljaju kontakte sa opozicijom i ostalim špijunima.
A tobože igraju kao neku utakmicu...
Pa zar oni stvarno misle da smo toliko naivni???
Klop direktno radi za nemačku obaveštajnu,taj je najopasniji
Poslali crnca da spijunira Srbe, Boze budala.
Ma ko zna da su i ti crnci zaista crni,imaju sad imaju one silikonske maske...i u Putina se mogu prerušiti...
Meni su tu najsumnjiviji igraći iz Liverpula,ko zna šta se krije iza maske...
Ko još veruje da su oni došli u Beograd da igraju utakmicu...
Ajde bre,sve su to strani NATO plaćenici i soroševci,došli da špijuniraju i uspostavljaju kontakte sa opozicijom i ostalim špijunima.
A tobože igraju kao neku utakmicu...
Pa zar oni stvarno misle da smo toliko naivni???
Klop direktno radi za nemačku obaveštajnu,taj je najopasniji