Tramp bi mogao da započne pravi rat i Evropa NIŠTA NEĆE MOĆI DA URADI

po meni najpre treba napasti Kubu jer ona je izvor svih problema u centralnoj Americi. Jednom kad se odstrane Castrovci Kuba ce procvetati i vise nikome nece pasti na pamet da dize kojekakve glupave revolucije na nagovor Rusa, sad i Kineza i zjb se sa drzavom.

Jasno je da Rusija i Kina podupiru i ludog MAdura i Ajatolahe i tako teze stvoriti sto siru antiamericku koaliciju. Bas njih briga za narod, pa oni ni za svoj narod ne mare.
 
Запад се тотално више погубио......ко будак у шеснес ари !! Још само неком да падне на памет да треба напасти Русију и Кину и Сев. Корерју заједно.
Pukli u Siriji, izgubili samopouzdanje. Posle Sirije, NATO copor ne sme da napadne nikog. Samo se deru po medijima na Koreju, Venecuelu i Iran.

Njihova sramota to sto rade sa Guaidom, svi vide da su ubacili tog placenika kako bi porobili drzavu zarad nafte. Pljackasi najobicniji. I imbecili, toliko su kapitala izvuklli iz kolonija i jos nisu u stanju da zive od svog rada. Mogli su da naprave neki sistem sa svim tim sto su opljackali i da normalno zive.

Ne moze se vecno pljackati, priroda tako ne funkcionise.
 
Ма какав бре Иран :) Нема светске фрке без Срба и Хумског полуострва ! Овде кад му "Даш жишку" почиње ОНО ПРАВО.....њесра....Блиски исток мање-више. Ево видећемо сви. Ја тврдим да главни фајт почиње кад дође до кризе у Босни и Црној Гори.
 
Kao evropa je civilizovana...da tu ima imalo covecnosti i odgovornosti ne bi siptari, mudzahedini i nacisti vodili glavnu rec,
nego je evropa najnecivilizovanija medju svim narodima/....
Ђе та говвна да буду цивилизована. Запраше читаву зему уранијумом, народ цркава од рака масовно. Користе бели фосфор, агенс оранж, напалм на цивилима итд. Допустају Јасеновце и олује и вађење органа живим људима, итд. Пре Бог треба да спржи западноевропску цивилизацију него нпр. азијате и муслимане.
 
jadna jami19 njezini obrezani fasisti dobro gnoje zemlju u siriji i pred totalnim su porazom saudijce satiru bosonogi i goloruki huti venecuela je isutala americku petu kolonu i od rusa ne smeju da pridju iranci isprskali americke saveznike dronovima bombicama ameri kmece ali ne smeju nista povodom toga da naprave muhahahaha
E, nisi video ovu zanimljivu projekciju, koje će biti najbogatije zemlje sveta u bližoj budućnosti

CAA79-C34-C6-E7-4-ABA-BBC4-930088-E0-CE19.jpg


Ukratko, Vehabisti će postati sve naj naj do kraja vremena.
 
jasno kao dan , jednostavno radi za lobi koji pravi oružje . On bi samo da ratuje , nema veze gde i nema veze protiv koga , važno je samo da se ratuje .
A KADA se ratuje onda se moraju trošiti stara i praviti nova oružja i eto para ......to je smisao njegove politike , obezbeđivanje posla za industriju naoružanja .
Da se radi o nekim drugim motivima , ne bi gubili sve ratove koje su vodili .
I sam naslov to kaže SVAKI DAN 500 RAKETA i onda normalno tih 500 raketa treba ponovo napraviti a kako da ih sada prave kada su im magacini prepuni . :)
 
Рат ће почети тек с јесени, пред зиму, до тада ће ово лето искористити да Иран лепо ХААРПирају, да им ништа не роди, да буде суша, а оно мало облака што буде било, да се стровали у облику пљускова да ништа не остане у земљи, већ је и иначе ХААРПовска суша у Ирану, а за то време се прекопава по отпадницима и траже се издајници....
Оно што је суштина, рата САД против Ирана, МОРА БИТИ, то није питање оће или неће, да ли се може избећи, итд...а ако овај пут, г-дин Владимирович ОТВОРЕНО не стане на страну Ирана, мислим да би неки пуковник руске војске морао знати шта му је чинити....
Рат и освајање Ирана су део већег плана, заокруживања прстена испод трбуха Русије, и то мора да се деси, па таман пропала Америка. Онима који воде САД, пуца прслук и за САД и за народ САД, они спроводе своје секташке планове.
...
Москва се брани у Техерану, браћо Руси!
Fućka se Rusiji za Perzijom i da ulece u rat otvoreni.
Cilj im je stalni rat i trošenje svih igrača da se ne okrenu na Rusiju.
 
E, nisi video ovu zanimljivu projekciju, koje će biti najbogatije zemlje sveta u bližoj budućnosti

CAA79-C34-C6-E7-4-ABA-BBC4-930088-E0-CE19.jpg


Ukratko, Vehabisti će postati sve naj naj do kraja vremena.

Zanimljiva tablica, ali jedna stvar odmah upada u oko, ima jedna država na toj listi koja apsolutno ništa ne proizvodi, samo prodaje naftu, nema diverzificirani portfelj kako bi se to stručno reklo, što može biti vrlo zaebano... :mrgreen:
 
Merkelka je bila samostalna u odnosu na medjunarodnu politiku. Opirala se pritiscima amerike , Rotshilda,............a onda odjednom, u toku jednog jedinog dana, preokrenula svoju politiku za 180 stepeni........................POSLE AFERE DA JE AMERICKA NACIONALNA AGENCIJA "ZA PRISLUSKIVANJE"..........NSA...........spijunirala sve vaznije svetske politicare i naravno, i Merkelku............MOZEMO SAMO PRETPOSTAVITI KAKVE JE PODATKE NSA PRISLUSKIVANJEM MERKELKE SAKUPILA, KADA JE OVA ZA PAR MINUTA PREOKRENULA SOPSTVENU POLITIKU U SASVIM KONTRA-PRAVCU..............................NSA je to veoma elegantno izvela i "predstavljajuci" sebe kao krivca za ta prisluskivanja, ustvari alarmirala svetsku javnost i istovremeno NSA je signalizirala "ciljanim" politicarima do kakvih posledica moze doci ako DOTICNI POLITICARI NE SARADJUJU SA "SVETSKOM VLADOM"...........................................proslo je nezapazeno, radi ogromnog publiciteta afere prisluskivanja najvaznijih svetskih politicara, da su tada i drugorazredni politicari ekspresno brzo "adaptirali" svoju politiku u korist "svetske vlade"............................................

na primeru MERKELKE mozemo videti kakvim se sve metodama sluzi "svetska Vlada" kako bi i natvrdokornije politicare pretvorila u svoje sluzbenike.
2003 u osvit americkog napada na IRAK, kompletna nemacka spoljna politika bila je anti-americka..........a vrhunac te politike bila je izjava tadasnje nemacke
justizmimnisterin Herta Däubler- Gmelin koja je "teroristicki" napad na WTC poistovetila sa Hitlerovom akcijom na Gleiwitz kojom je otpoceo 2. sv.rat.
Naime, Hitler je sam iscenirao napad na svoje vojnike na poljskoj granici da bi za taj napad optuzio i napao Poljsku..............
Americki presednik BUSH (CIA) je sam iscenirao teroristicki napad na WTC da bi za to optuzio , najpre prve zemlje "kordona" Irak i Avganistan i napao ih..........da bi se takva strategija "borbe protiv terorizma" nastavila i narednih decenija................SVE DO RUSKIH GRANICA.


hajde JAMI, da cujemo PROTIVARGUMENTE.


evo , upravo ovih dana CIA nam je prezentirala upravo ovo o cemu pisem. Austrijski vicekancelar "srbin" Strache, "ultranacionalista", je najnovija zrtva CIA STRATEGIJE PRIKUPLJANJA PODATAKA O NEPOSLUSNIM POLITICARIMA (U OVOM SLUCAJU TO SE ODNOSI NA SVE POPULISTE TIPA MARI LE PEN, STRACHE, WILDERS..........) I GLOBALNA PREZENTACIJA U TRENUTKU KADA SE OD OBJAVLJIVANJA PODATAKA IMA NAJVECA KORIST PO SVETSKU VLADU..................a u slucaju i vise je nego markantno uklanjanje ovog austrijskog populiste BAS SAMO NEDELJU DANA PRED IZBORE ZA EVROPSKI PARLAMENT....................neverovatno "providno"...........Stracheova skandal sa "ruskim obavestajcima" je navodno poznata jos od jula 2017 ali je drzana u najvecoj tajnosti...............SVE DO PAR DANA PRED IZBORE ZA EVROPSKI PARLAMENT GDE SE NAJAVLJUJE MOGUCE FORMIRANJE KOALICIJE POPULISTA EVROPSKIH DRZAVA.....................CIA je cekajuci povoljan trenutak intervenisala i anulirala jednog od najopasnijih evropskih populista, protivnika EU i USA, prijatelja srba i rusa, ........................nista lakse "podmetnuti" kontakt sa takozvanom "ruskom" stranom, izmisliti , montirati , falsifikovati, koristiti dvojnike............sve cime HOLIVUD raspolaze..............zatim dati na znanje STRAHEU da je on sam sa svojom porodicom i prijateljima na jednoj strani a na drugoj strani mocna ROTSHILDOVA propagandna medijska masinerija kojoj podleze najmanje pola covecanstva na planeti.........................nikakav pokusaj odbrane nece mu pomoci jer njegov glas niko ne moze cuti..........vec samo GLAS ROTSHILDOVE PROPAGANDE..............buduci da buduci su mu sanse da dokaze javnosti istinu ravne nuli, da se lakse odluci i sto pre , (sto je moguce pre izbora za evropski Parlament 26. Maja) napusti politiku, verovatno mu je ponudjen i odredjen dolarski iznos "Schmerzengeld"...........................
Naravno, glasacko telo (ovce evropskih drzava) bez ikakve sumnje su odmah poverovali medijskom CUNAMIJU STRAHEOVOG RUSENJA...............i naravno nikom i ne pada na pamet da ISTU SITUACIJU SA STRAHEOM POVEZE SA CIA-AKCIJOM ZA PRESEDNICKE IZBORE U FRANCUSKOJ PRE NEKOLIKO GODINA KADA JE ISTOM METODOM (optuzbe za utaje poreza, kriminalne radnje , provizije.....) par dana pred izbore , ELIMINISANA I MARI LE PEN, POZNATA U EVROPSKOJ JAVNOSTI KAO POPULISTA I NARAVNO VELIKI PRIJATELJ RUSIJE....................rezultat te CIA -AKCIJE pred izbore u Francuskoj je UBEDLJIVA POBEDA ROTSHILDOVOG KANDIDATA MAKRONA, osobe za koju niko osim portira u ROTSHILDOVOJ BANCI U PARIZU nije cuo ni video .........................

buduci da su izbori za evropski Parlament veoma blizu, pitamo se ko je sledeci ,.......(mozda ORBAN koji je bas ovih dana pozvan na "kurs" u Ameriku.)............. cije cemo ime kao eksploziju nuklearne bombe cuti na medijima narednih dana ?....................o saradnji sa RUSKOM OBAVESTAJNOM SLUZBOM, RUSKIM TAJKUNIMA, ....................homoseksualizmom, pedofilijom, mozda cak i ubistvime........................SVE , AMA BAS , SVE , SVAKA GROZOMORNA KRIMINALNA, NEMORALNA "POZADINA" EVROPSKIH POPULISTA MORA SE AKTIVIRATI I STO PRE UGURATI U SVEST EVROPSKIH GRADJANA....................... PRED IZBORE..................................a posle IZBORA,kao i uvek, "zrtvama" se daje za pravo da dokazu svoju nevinost.........................al "prosao voz".................izbori prosli.............u evropskom parlamentu nema populista, nema nacionalnih frakcija, nema protivljenja, nema branioca nacionalnih interesa evropskih naroda..................koji ce biti jos jedan korak blizi pretvaranju u robove, masine, zrtve, .......................suludog sistema NWO zacrtanog 1789 godine..........................
 
Fućka se Rusiji za Perzijom i da ulece u rat otvoreni.
Cilj im je stalni rat i trošenje svih igrača da se ne okrenu na Rusiju.

Па та иста Персија је предграђе Русије, боље им је да пошаљу 10-20 000 војника тамо него да чекају непријатеља у свом дворишту!
А, ако си приметио, САД праве предах измедђу сваког већег рата, да они ојачају, а будућег противника у међувремену слабе економијом и припремају издајнике.
НА КРАЈУ, ће се свакако окренути ка Русији, а тада ће већ бити касно...

E, nisi video ovu zanimljivu projekciju, koje će biti najbogatije zemlje sveta u bližoj budućnosti

CAA79-C34-C6-E7-4-ABA-BBC4-930088-E0-CE19.jpg


Ukratko, Vehabisti će postati sve naj naj do kraja vremena.

Шта је ово, Евровизија?
 
Уколико дође до интервенције САД против Ирана, Вашингтон сигурно неће ићи са копненом офанзивом. Рокаће их са ракетама и бомбама, све док им не униште (или пробају да униште) ПВО, авијацију и систем командовања. Онда иде "тачкаста" копнена офанзива.

Лично не вјерујем у рат из простог разлога што Трамп нема реалну подршку НАТО савезника за бомбардовање Ирана а камо ли за неку већу инвазију.Да уђе сам у такву авантуру било би превише ризично и превише скупа игранка која би се врло лака могла претоворити у Сирију 2.
А за такав предуслов да дође бар до Сирије 2 требају му фракције унутар Ирана које би рушиле врховног вођу Ирана Ајтолаха Али Хамнеја па тек онда актуелног предсједника...
 

Back
Top