Rat na ulicama zbog poskupljenja hrane

bez solidarnosti nema nista BigZexy2000.
oni koji uplacuju u budzet za tvoju penziju jedva prezivljavaju sa platom a mnogi gube i to. lepo je da se kaze da si zasluzio toliko i toliko (i jesi), ali jedno su zelje a drugo realnost.
nema se para i svega je manje, a baza koja namiche lovu u budzet je sve siromasnija.
ne znam ko ce da ti uplacuje za penziju, jer ako njima, radnicima nije dobro, nece ni tebi da bude dugorocno

bez solidarnosti nema nista BigZexy2000.
oni koji uplacuju u budzet za tvoju penziju jedva prezivljavaju sa platom a mnogi gube i to. lepo je da se kaze da si zasluzio toliko i toliko (i jesi), ali jedno su zelje a drugo realnost.
nema se para i svega je manje, a baza koja namiche lovu u budzet je sve siromasnija.
ne znam ko ce da ti uplacuje za penziju, jer ako njima, radnicima nije dobro, nece ni tebi da bude dugorocno

A jel to međugeneracijska solidarnost

A nadasve istinito.

Ali ko ih yebe → plate u ponudi mogu da padnu još.

Ko neće €150 sada, taj će €99 kroz dve godine.

boldovano...lepo je cuti malo iskrenosti sa tvoje strane.
Ipak ja ne mislim tako, jer ne znam kako mislis da neko prezivi sa 150e. A iako prezivi - kakav je to zivot? Ti si verovatno srecna ako ti imas a druge - ko **** kao sto si rekla. Normalni ljudi malo drugacije to posmatraju, no to je druga tema.

U pravu si da ce ljudi da rade i za manje, ali nije rec o tome nego je rec o tome da li je to normalno ili nije normalno.

U Srbiji je katastrofa. Industrija i poljoprivreda su u raspadu, a bez toga nema napretka, nema novca i ima sve manje posla kao sto vidis.
Trgovina, bankarstvo, usluge, razna sranja - sve to okaci macku o rep...Bez jake industrije i poljoprivrede nema nista. Svaka razvijena zemlja ima te dve grane a Srbija nema. to je problem i bice jos veci problem.

A ti kad kazes da ljudi imaju gde da rade a nece da rade...ne znam sta reci...Po tebi ispada da fabrike zvrje prazne a ljudi nece da rade u njima. A ja cujem stalno da radnici dobijaju otkaze a ne da daju otkaze.

Skoro me je rodjak pitao sta ja mislim koji bi fakultet trebalo da upise...Nisam znao sta da mu kazem jer ne znam ni jedan fakultet sa kojim imas neku perspektivu u ovoj zemlji.
Gradjevinski? Poljoprivredni? Tehnoloski? Elektrotehnicki? Masinski? Rudarski? Hemijski? Ne, ni sa jednim nemas nista koliko toliko sigurno, cak naprotiv. A ovi fakulteti i ljudi koji ih zavrse su jedini lek za ovu zemlju. Kada oni budu imali gde da se zaposle i da privredjuju, tada ce Srbiji biti bolje. Do tada - nista!
POZ

Back