Rat na ulicama zbog poskupljenja hrane

ne mogu da verujem, pa o kome ti pricas? o sirotinji? koju to sirotinju interesuje porez na nekretnine? sta seres majke ti? i zasto bi ja trebalo da radim, ako sam svoj zivot i svoje zdravlje zrtvovao za ovu zemlju, zar to ne bi trebalo da bude najvisi ideal drzave? pogledaj kako su tretirani ratni vojnin invalidi u sloveniji, hrvatskoj, pa cak i u bosni... i ko ovde serenda, pa da ti dam platu od 300 000 ti bi joj nasao zamerku...
cene su u bosni neznatno nize nego u srbiji, u hrvataskoj su vise nego u srbiji, a u sloveniji jos vece nego u hrvatskoj. o cemu ti pricas? cene nekretnina u hrvatskoj po gradovima suduplo vece nego u srbiji. struja i voda su tri puta skuplje u hrvatskoj, a duplo skuplji u soveniji, ma o cemu pricas, majke ti?

kakve ti nebuloze pises yebt... :dash::dash::dash:

Problem je u tome sto je narod MUDAR i zna da se NISTA VISE NE MOZE OD ONOGA STO SE CINI....

Drzava koja je prezaduzena USLED RATA kao sto je Srbija - ne moze da ocekuje SA NIJEDNOM VLADOM neki boljitak....

Оправдање тог типа није нарочито интелигентно и служи првенствено да се код народа створи слика да од актуелне Владе нема боље јер она све поразе представља као успех у односу на поразе из прошлости.Таква компаративна политика неће нас никуда одвести,јер се своје блато не пере туђим блатом.И друге земље су ратовале и задуживале се,није само Србија а само задуживање код иностраних повериоца нарочито је узело маха након 2000-е година.Спољни дуг данашње србије далеко је већи него што је он био 1999-е а сама задуживања државе која су уследила након промена 2000-е нису била у циљу опоравка ратом пољуљане привреде,инфраструктуре идр.већ су она представљала део тактике ММФ-а о навлачењу Србији дужничке омче око врата како би од ње добила послушног извршиоца свих наређења која долазе од њених представника

JA OVOM COVEKU BEZREZERVNO VERUJEM
sm139.gif

I DVESTA HILJADA RADNIH MESTA , I ULAZAK U EU SLEDECE GODINE , I SAVREMENIJE OBRAZOVANJE - TU PRILIKU NE SMEMO DA PROPUSTIMO !

KO JE DRUG NE BUDI MU LUD ! :deda:

BARACE OBAMA BUDI SA NAMA ! z:shock:

OSVOJICU EVROPU I SACUVACU KOSOVO !
sm15.gif

DAJTE MI REPUTACIJU ! :bob:

kakve ti nebuloze pises yebt... :dash::dash::dash:
hahaha, sad mi je mnogo toga jasnije
slucajno sam rodbinski vezan za bosnu i hrvatsku pa putujem tamo cesto, a poslovno sam putovao i za sloveniju, austriju, nemacku i francusku, sasvim namerno sam jako skroman covek, pa se ne hranim po restoranim, vec zadjem i tamo u prodavnice i vidim cene i tako to...
gledam kako tamo narod zivi i sta radi, gledam kako tamo NAS narod zivi i sta radi...
i samo mogu reci preterano serete...
i btw, u mom poslu nema opasnih i radioaktivnih materija, radi se o reciklazi plastike i plasticnih proizvoda, tako da se "kopanje" po smecu svodi na praznjenje kontejnera sa plastikom, posebno postavljenih u te namene...
I da, stvarno treba da napustim ovu diskusiju sa vama, jer pokazujete koliko nikog i nista ne postujete, nista vam nije sveto, lazi su vam osnovno sredtsvo egzistencije ovde na forumu, a neobavestenost glavna karakteristika, tako da ne zelim vise da se zamaram sa ovim
i btw, kao sto rekoh, ne podnosim tadice, ali ni nikolice ni seselje, ni jovanovice, ni kostunice jer su svi gov... ali ovi su nam jos najmanje stete naneli od svih vlada u zadnjih 20godina...

ajde bezi bre tamo pa ti pricas takve stvari da covek samo moze da ti se smeje u lice
nekrentine SKUPLJE U HRVATSKOJ DUPLO nego u Srbiji?? sta pricas bre ti, jesi ti normalan?

neobavestenost...
lazi...
kao sto rekoh.
zainteresuj se malo, proveri neke stvari, digni dupe od monitora...
nema bas sve na internetu...
ali ne mogu da ne primetim da si se zadrzao na nekretninama, a sta je sa strujom, vodom i ostalim komunalijama, sta je sa hlebom i ostalim cenema? sta o tome komenatarises?

prvo, ja sam penzioner, nemam platu, a mlad sam u penziji zbog rane koje sam zadobio braneci svoju zemlju u jednom od onih besmislenih ratova...
drugo, sad makar dobijam neka primanja, tada nisam dobijao nikakva, kasnila su 6 meseci a kada ih dobijes, mogao si s njima obrisati dupe, jer nisu vredela nista, a i da jesu vredela necemu, nisi imao sta da kupis, jer su prodavnice bile prazne.
ne zanima me ni dacic ni njegov sps, ni tadic ni njegov ds, ni nikolic i njegovi nazadnjaci, zanima me kako zivim i od cega, ali dok se nas narod ne osvesti i ne shvati da nece i ne moze drzava voditi racuna o tome da li je pojedinac gladan ili sit, vec da se on sam o tome mora brinuti, svi cemo ziveti lose i kukati na drzavu kako je trebala da nam obezbedi posao, stan, dobru platu...
DIGNITE DUPETA I POTRAZITE TO SAMI!!!!

JA SAM PENZIONER , NEMAM PLATU A MLAD SAM ZBOG PENZIJE KOJU MI JE DAO KRKOBABIC - PENZIONERSKA MAJKA , JER MI MILOSEVIC NIJE HTEO DA DA PENZIJU . 17 PUTA SAM RANJEN U BESMISLENIM RATOVIMA IAKO NISAM BRANIO ZEMLJU NEGO SAM IZMISLIO DA SU NAS BOMBARDOVALI ..... A MINIMUM 53 PUTA SU ME PROMASILI ZA DLAKU .

ZATO NEMOJTE GLASATI ZA MILOSEVICA !!

NISTA ME NE ZANIMA OSIM DA DS OSTANE NA VLASTI ... USTVARI ZANIMA ME I DA OVIH 200 000 MLADIH LJUDI MIRNO RADI -DA IM KOSTUNICA , AMFILOHIJE , KUSTURICA , SPC I SANU .. I OSTALI NEGATIVCI .. NE DODELE OTKAZE !

COVEK JE SAM KOVAC SVOJE SRECE I LAZE SVAKO KO KRIVI VLADU !

STO JE VISE KLEVETA LAZI DEDA MRAZ NAM JE MILIJI I DRAZI !

P.S. JEL SE TAKO PREZIVA ONAJ ENEGICNI .. I DINAMICNI PREMIJER ?

Ja ne mogu da pricam za Evropu ali mogu da pricam za poreze u Americi , u Cikagu porez u radnjama je bio 10% i to u centru a okolina 8% znaci garderoba , tehnika , namestaj , kola itd. Za hranu je procenat bio minimalan , a ne kao ovde 18% , to je bruka i sramota . Ja samo jedno znam da je proizvodnja , natalitet , i zivot uopste bio daleko bolji 90-ih nego sto je sada . Moj brat se borio za ovu drzavu pa ne kuka . Na zalost nema posao , otisao je na razgovor i za posao koji mu je nudjen trebao je da radio 7 dana nedeljno bez prava na odmor ili bolovanje . Cak je pitao sta ako mora na neku sahranu daleko bilo , ovaj mu je odgovorio pa neka ide neko drugi i sve to za 15.000 din plus morao je da istovara kamion i cak nekad nesto da razveze a ako deo ode na kombiju onda se to placa iz njegovog dzepa . Izvinjavam se , ali to 90-ih nije bilo . Toliko od mene .

hahaha
nemam vise komentara, stvarno...
kad vidis da je u kragujevcu cena kvadrata stana u centru do 900 e po kvm, a u osijeku u periferiji oko 1000 e po kvm, onda bi trebalo da ti je sve jasno
ali eto....
posle meni kaze da sam folirant...

alo bre folirantu:

osijek
http://www.gohome.hr/nekretnine.aspx?q=stanovi osijek do 60 m2
Za upit "stanovi osijek do 60 m2" pronađeno 600 nekretnina - prosječna cijena 1.049 €/m2

kragujevac
http://www.gohome.rs/stanovi+kragujevac+do+60+m2/
Za upit "stanovi kragujevac do 60 m2" pronađeno 503 nekretnina (prosečna cena 974 €/m2)

zagreb
http://www.gohome.hr/nekretnine.aspx?q=stanovi zagreb do 60 m2
Za upit "stanovi zagreb do 60 m2" pronađeno 15 349 nekretnina - prosječna cijena 1.789 €/m2

beograd
http://www.gohome.rs/stanovi+beograd+do+60+m2/
Za upit "stanovi beograd do 60 m2" pronađeno 39 532 nekretnina (prosečna cena 1.654 €/m2)

I sta kazes nekretnine u hrvatskoj su duplo skuplje?

ajde sad se pokrij usima i cibe na taj tvoj otpad

hahaha, sad mi je mnogo toga jasnije
slucajno sam rodbinski vezan za bosnu i hrvatsku pa putujem tamo cesto, a poslovno sam putovao i za sloveniju, austriju, nemacku i francusku, sasvim namerno sam jako skroman covek, pa se ne hranim po restoranim, vec zadjem i tamo u prodavnice i vidim cene i tako to...
gledam kako tamo narod zivi i sta radi, gledam kako tamo NAS narod zivi i sta radi...
i samo mogu reci preterano serete...
i btw, u mom poslu nema opasnih i radioaktivnih materija, radi se o reciklazi plastike i plasticnih proizvoda, tako da se "kopanje" po smecu svodi na praznjenje kontejnera sa plastikom, posebno postavljenih u te namene...
I da, stvarno treba da napustim ovu diskusiju sa vama, jer pokazujete koliko nikog i nista ne postujete, nista vam nije sveto, lazi su vam osnovno sredtsvo egzistencije ovde na forumu, a neobavestenost glavna karakteristika, tako da ne zelim vise da se zamaram sa ovim
i btw, kao sto rekoh, ne podnosim tadice, ali ni nikolice ni seselje, ni jovanovice, ni kostunice jer su svi gov... ali ovi su nam jos najmanje stete naneli od svih vlada u zadnjih 20godina...

SLUCAJNO SAM HRVAT , KOJI POSTUJE NA OVOM FORUMU . CESTO PUTUJEM PO MEDJUMURJU , A POSLOVNO SA VEZAN I ZA LJUBUSKI , GABELU , LIVNO , DUVNO I ***** . URODJENO SAM SKROMAN COVEK PA ZATO I PISEM OVDE A NE U ,, VJESNIKU U SRIJEDU ,, .

GLASAJTE ZA TADICA - ON NAM SE STALNO IZVINJAVA A I PRODAO JE POLA SRBIJE NASIM FIRMAMA !

NIJE ISTINA DA JE HRVATSKA ZADUZENA 60 MILIJARDI I DA JE PRED BANKROTOM - A KAO CASTAN COVEK I POUZDAN SVEDOK TVRDIM I DA NIKO NE KOPA PO KONTEJNERIMA ZATO STO MI IMAMO SUPER VLADU !

ZATO I VI GLASAJTE TADICA , KAD VEC NE MOZETE KOSOR !

JOS JEDNOM APELUJEM NI GLASA ZA MILOSEVICA !

JA SE BAVIM PRONALAZASTVOM - HOCU DA OD GOVEDSKIH GASOVA NAPRAVIM ZAMENU ZA RUSKI GAS - JER RUSI SU NAJVECI NEPRIJATELJI SRBIJE .. I EU ... I PRAVOSLAVLJA U CELINI ...

GLASAJTE ZA DS - JER ISPUNJAVA SVA OBECANJA !
NEOBAVESTENOST HARA SRVBIJOM , ZATO SLUSAJTE MOJ APEL - GLEDAJTE HRT , B92 I RTS !

Nikad ti Alzirci nece u Evropu...ko ih **** kad su glupi! Mi znamo nas put...jedini put! Zato vas molim da cutite i dostojanstveno, civilizovano pocrkate kako bi sutra bilo bolje. z:shock:

Vidim da ima privatnika koji kazu kako narod nece da radi...Interesantno. Probajte da platite radnika normalno i da ne trazite da vam u isto vreme bude sekretarica, fizicki radnik, knjigovodja, sofer, cuvar...pa da vidimo kako ce tada da radi.

Vi ste ljudi za zaljenje...znam ih igrom slucaja prilicno koji drze prodavnice...Gazda koji ima primanja oko 100 000 kuka na sav glas na drzavu koja ga dere od poreza, kuka kako od tog posla nema nista...kako su mali pazari...U ISTO VREME SE CUDI ZASTO RADNICI KUKAJU NA PLATU O 25 000 koliko im daje. I pta se - Zar je to malo u danasnje vreme?! Ha, ha, ha...

Далеко је Алжир, него што нам полудеше у ЕУ, скочила им потрошачка корпа за 50%.
Њима је циљ да се изједначе са звездом водиљом - српском владом, која је исте мере спровеле давно пре њих :lol:

prvo, ja sam penzioner, nemam platu, a mlad sam u penziji zbog rane koje sam zadobio braneci svoju zemlju u jednom od onih besmislenih ratova...
drugo, sad makar dobijam neka primanja, tada nisam dobijao nikakva, kasnila su 6 meseci a kada ih dobijes, mogao si s njima obrisati dupe, jer nisu vredela nista, a i da jesu vredela necemu, nisi imao sta da kupis, jer su prodavnice bile prazne.
ne zanima me ni dacic ni njegov sps, ni tadic ni njegov ds, ni nikolic i njegovi nazadnjaci, zanima me kako zivim i od cega, ali dok se nas narod ne osvesti i ne shvati da nece i ne moze drzava voditi racuna o tome da li je pojedinac gladan ili sit, vec da se on sam o tome mora brinuti, svi cemo ziveti lose i kukati na drzavu kako je trebala da nam obezbedi posao, stan, dobru platu...
DIGNITE DUPETA I POTRAZITE TO SAMI!!!!

majstore, govoris kako je tebi sad super i fino a ne razmisljas kako ce biti za godinu dve.
hoces li primati taj novac?
srbija sve manje i manje ima para, nije valjda da ti to nije poznato?

za dve godine, dobijaces nista i to treba da te zabrine, zar ne?

da ne bude posle da moras da jedes ono sto si zasrao, pasivnost se placa skupo

Back