Rat na ulicama zbog poskupljenja hrane

Haha...
Osnovao sam firmu zapreradu otpada, trebaju mi radnici, ZASTO NE MOGU NACI RADNIKE?
******, prljav posao, treba da kopas po djubretu, treba da lopatas i da se mucis...
Ko ovde serendza, ne znam znam samo ono sto vidim
A, btw, proviri malo ispod svog kaveza, u toku je (jos uvek) globalna ekonomska kriza, u najrazvijenijim zemljama sveta pojavio se problem nezaposlenosti, siromastva...
I jjos samo jednu stvar, proveri cifre...
inflacija danas.... (2 cifre)
inflacija onda.... ( 6 cifara)

Haha...
Osnovao sam firmu zapreradu otpada, trebaju mi radnici, ZASTO NE MOGU NACI RADNIKE?
******, prljav posao, treba da kopas po djubretu, treba da lopatas i da se mucis...)

evo ja cu da pretpostavim, vise isplati ne raditi kod tebe nego raditi za tu platu koju nudis (a verovatno je smesna) i usput zaradite sve moguce bolestine pa slobodno vreme provoditi po lekarima oporavljajuci se od te sjajne radne prilike koju si pruzio. to je onako moja pretpostavka ad hoc
jedna od omiljenih mantri zutih degenerika u poslednje vreme je kako je "narod lenj" pa zato lose zivi. naprotiv, nasi ljudi su jako vredni neki rade i po vise poslova u isto vreme dovijaju se na sve moguce nacine, a to sto ne zele da izvrse dobrovoljno samoubistvo radeci za 15000 dinara - to nije znak nikakve "lenjosti"

Ako je plata od 30000 mala onda stvarno ok...
a za 15 000 se radi po buticima i perodavnicama. pa znas sta, bolje je zaraditi i tih 15 000 nego sedeti kuci i ne zaraditi nista
ali nije u tome stvar, stvar je u tome da nije drzava duzna da ti nadje posao, obezbedi stan, da te skoluje itd itd, to je bilo nekad u vreme onog prljavog uzasnog i teskog socijalizma po kojem toliko pljujete...

naravno da ima poslova za koje je i 30000 mala cifra. evo da ti objasnim
da li je 30000 cifra za koju treba raditi npr u rudniku uglja? naravno da nije jer tih 30000 nije vredno skracenog zivotnog veka i gotovo sigurno raznih teskih oboljenja koje ces zaraditi. sa tim parama neces moci da platis ni lekove koji ce ti biti potrebni zato sto si radio na takvom radnom mestu

Haha...
******, prljav posao, treba da kopas po djubretu, treba da lopatas i da se mucis...
A, btw, proviri malo ispod svog kaveza, u toku je (jos uvek) globalna ekonomska kriza, u najrazvijenijim zemljama sveta pojavio se problem nezaposlenosti, siromastva...

shto reche roko niko nece da rizikuje zdravlje za 30 hiljada da bi mu posle trebale hiljade evra za lechenje...mogu i ja na forumu da napishem da sam mishkovic :roll: sem toga fokus je na poskupljenju hrane bez razloga, ok finansijska kriza, poshtujem...al kakve to veze ima sa marzama od 30%?

nemoj da mi objasnjavas
ovo je kao u onoj reklami
lencarenje kuci i zivljenje kao parazit na racun drugog NEPROCENJIVO
za sve drugo tu je mastercard :P
Brate svemu cete naci manu, pa jedino da ti ponudim posao u kancelariji i to da ne gledas mnogo u racunar da ne ostetis te svoje nezne lepe i divne male okice, sa pet sati radnog vremena, a u tome da imas pauzu od jedno dva sata, i platu od jedno 5000 evra i godisnji odmor od dvva meseca, mozda bi ti takav posao odgfovarao
prekidam diskusiju, mislim da je ovde sve jasno...

a za 15 000 se radi po buticima i perodavnicama. pa znas sta, bolje je zaraditi i tih 15 000 nego sedeti kuci i ne zaraditi nista
ali nije u tome stvar, stvar je u tome da nije drzava duzna da ti nadje posao, obezbedi stan, da te skoluje itd itd, to je bilo nekad u vreme onog prljavog uzasnog i teskog socijalizma po kojem toliko pljujete...

a sto ti ne radis ?

duznost drzave je da omoguci pozitivno ekonomsko okruzenje to je njena duznost

a ova drzava je napravila najgore ekonomsko okruzenje u evropi okruzenje u kom ne mozes da zaradis vise od 300 evra meseecno da si betmen

okruzenje u kom ima posla za samo 2 miliona ljudi ukljucujuci i zaposlene u drzavnoj sluzbi a u drzavi zivi 7 miliona ljudi

okruzenje u kom imamo najvece poreze na svetu i evropi gledano procentualno prema prihodima

okruzenje iz koga bezi svako ko moze

a tebi vidim ova vlast dobra

2012 godine bice ti penzija 40% prosecne plate a sad ti je 70%

e pa pitacu te kad ti bude penzija sto evra dal ti je i dalje lepo pod tadicem

a sto ti ne radis ?

a ova drzava je napravila najgore ekonomsko okruzenje u evropi okruzenje u kom ne mozes da zaradis vise od 300 evra meseecno da si betmen

okruzenje u kom ima posla za samo 2 miliona ljudi ukljucujuci i zaposlene u drzavnoj sluzbi a u drzavi zivi 7 miliona ljudi

okruzenje u kom imamo najvece poreze na svetu i evropi gledano procentualno prema prihodima

Direktore opet si počeo

nemoj da mi objasnjavas
ovo je kao u onoj reklami
lencarenje kuci i zivljenje kao parazit na racun drugog NEPROCENJIVO
za sve drugo tu je mastercard :P
Brate svemu cete naci manu, pa jedino da ti ponudim posao u kancelariji i to da ne gledas mnogo u racunar da ne ostetis te svoje nezne lepe i divne male okice, sa pet sati radnog vremena, a u tome da imas pauzu od jedno dva sata, i platu od jedno 5000 evra i godisnji odmor od dvva meseca, mozda bi ti takav posao odgfovarao
prekidam diskusiju, mislim da je ovde sve jasno...

ajde ne serendaj tu, kao da niko drugi u ovoj drzavi nema firmu i ne zaposljava radnike :roll:. i ja imam svoju firmicu pa sta sad?

tvoj je problem sto ti ocekujes da ti neko ostavi zivot i zdravlje na tom tvom otpadu za pisljivih 30.000 dinara. mogao si da ponudis i 3.000 dinara pa da opet kazes - eto vidite toliko nezaposlenih a nece da rade, pa bolje je im je i ovo nego da sede kod kuce za dzabe :roll:

a sto ti ne radis ?

elem, kao sto rekoh, ne radim zbog jednog puscanog zrna ispaljenog u mom pravcu u jedno od onih besmislenih ratova koje smo vodili pod dobrom i socijalo odgovornom vladom
mislim ne radim u bukvalnom smislu, naime osnovao sam firmu (i to se valjda racuna kao rad)
problem je u tome sto drugi ne zele da rade
nas porez je namanji u okruzenju (raspitaj se malko koliki je porez u hrvatskoj, makedoniji, sloveniji, nemackoj, francuskoj i ne lupetaj brate toliko)

kakvi su divljaci ovi alžirci......mnogo su bre zaostali......umesto da kuliraju dostojanstveno razna poskupljenja kao Srbi npr. oni divljaju.......jel znate kad će oni u jevropu.......nikad.......osim ako ne postanu beskičmenjaci kao deo Srba.....đubrad bez časti i obraza........gola goovna.......a možda ni tad

ajde ne serendaj tu, kao da niko drugi u ovoj drzavi nema firmu i ne zaposljava radnike :roll:. i ja imam svoju firmicu pa sta sad?

tvoj je problem sto ti ocekujes da ti neko ostavi zivot i zdravlje na tom tvom otpadu za pisljivih 30.000 dinara. mogao si da ponudis i 3.000 dinara pa da opet kazes - eto vidite toliko nezaposlenih a nece da rade, pa bolje je im je i ovo nego da sede kod kuce za dzabe :roll:

****** al si našo usporedbu sa rudarima.Pa da dobit ćeš rak od đubriva

elem, kao sto rekoh, ne radim zbog jednog puscanog zrna ispaljenog u mom pravcu u jedno od onih besmislenih ratova koje smo vodili pod dobrom i socijalo odgovornom vladom
mislim ne radim u bukvalnom smislu, naime osnovao sam firmu (i to se valjda racuna kao rad)
problem je u tome sto drugi ne zele da rade
nas porez je namanji u okruzenju (raspitaj se malko koliki je porez u hrvatskoj, makedoniji, sloveniji, nemackoj, francuskoj i ne lupetaj brate toliko)

ne radis zato sto ti se ne radi.

ako mozes da kucas ovde tekstove na forumu mozes u svakom slucaju i da radis u nekoj kancelariji za racunarom ako nista drugo da kucas profakture i fakture u nekoj firmi.

nas porez je najveci u evropi za sve a ti nemas VEZE BLAGE SA ZIVOTOM i verovatno0 nisi bio nigde van granica Srbije

na primer porez na nekretnine u makedoniji je 0.1% u hrvatskoj porez na nekretnine SE NE PLACA i placa se samo porez na vikendice na moru u sloveniji isto a u srbiji porez 0.4% bio a sad ga dupliraju od sledece godine

tako da ne lupetaj jer ocigledno da sa porezima i visinama poreza u razlicitim drzavama ne znas nista

to je normalno samo ovima ko sto je bigzexy2000

on verovatno podrzava ovu vlast i njene harace zato sto misli da ce mu tako penzija biti veca

ne zna , mucenik, da je njegova vlast potpisala ugovor sa MMF-om po kojem ce od 2012 godine prosecna penzija biti smanjena sa 70% plate na samo 40-45% a do 2020 godine penzija ce iznositi odprilike ko danas socijalna pomoc. 50 evra maksimum

Haha...

Pa sta ti fali da zaposlis familiju da ti radi u toj firmi!
To vam onda dodje ko tradicionalni biznis, kopanja po smecu!:zskace:

ne radis zato sto ti se ne radi.

ako mozes da kucas ovde tekstove na forumu mozes u svakom slucaju i da radis u nekoj kancelariji za racunarom ako nista drugo da kucas profakture i fakture u nekoj firmi.

nas porez je najveci u evropi za sve a ti nemas VEZE BLAGE SA ZIVOTOM i verovatno0 nisi bio nigde van granica Srbije

na primer porez na nekretnine u makedoniji je 0.1% u hrvatskoj porez na nekretnine SE NE PLACA i placa se samo porez na vikendice na moru u sloveniji isto a u srbiji porez 0.4% bio a sad ga dupliraju od sledece godine

tako da ne lupetaj jer ocigledno da sa porezima i visinama poreza u razlicitim drzavama ne znas nista

ne mogu da verujem, pa o kome ti pricas? o sirotinji? koju to sirotinju interesuje porez na nekretnine? sta seres majke ti? i zasto bi ja trebalo da radim, ako sam svoj zivot i svoje zdravlje zrtvovao za ovu zemlju, zar to ne bi trebalo da bude najvisi ideal drzave? pogledaj kako su tretirani ratni vojnin invalidi u sloveniji, hrvatskoj, pa cak i u bosni... i ko ovde serenda, pa da ti dam platu od 300 000 ti bi joj nasao zamerku...
cene su u bosni neznatno nize nego u srbiji, u hrvataskoj su vise nego u srbiji, a u sloveniji jos vece nego u hrvatskoj. o cemu ti pricas? cene nekretnina u hrvatskoj po gradovima suduplo vece nego u srbiji. struja i voda su tri puta skuplje u hrvatskoj, a duplo skuplji u soveniji, ma o cemu pricas, majke ti?

sta bre ti lupas neznalico jedna matora ?

srbija je 2000te godine bila duzna tacno 6 milijardi dolara

milosevic nije uzeo dinara kredita.

sve kredite i dugove su nam nabile demokrate.

zato PRESTANI DA LAZES

To smo vec ovde elaborirali 1 milion puta.

Milosevic je PRODAO SRBIJU, celu u jednom komadu.

ISISAO JE POTPUNO, tako da kada je prestalo da se puca ostalo je samo da se dizu krediti DA SE PREZIVI.

Tu nema puno mudrosti.

A da nas Milosevic nije zaduzio u ratu - MALO MORGEN!

Fakture jos stizu, a stizace i u buducnosti...

CEKAJ SAMO DA JEDNOG DANA OTVORE ARHIVE, ALI ONE ISTINSKE, A NE WIKILIKS!

Back