- Poruka
- 60.298
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/10/Svet/822516/Rat+na+ulicama+zbog+poskupljenja+hrane.html a u Srbiji muk...nismo bolje ni zasluzili
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
narod je postao tako pasivan ga mozeš hebat na sred ulice
neće se buniti
tako da od protesta, revolucije ili ne znam kojeg vida bunta nema ništa
vazno je da se gleda farma i one turske serije
Zato sto sada samo mozemo dovesti nazad one sto su nam upropastavali industriju, poljoprivredu, porodicu, ubijali nam decu vodeci nas iz jednog u drugi izgubljeni i uzaludni rat, krali crno ispod noktiju i davali svojim sticenicima, lopovima i ubicama, zlocincima itd.....
Ovi su jos i dobri....
Zato sto sada samo mozemo dovesti nazad one sto su nam upropastavali industriju, poljoprivredu, porodicu, ubijali nam decu vodeci nas iz jednog u drugi izgubljeni i uzaludni rat, krali crno ispod noktiju i davali svojim sticenicima, lopovima i ubicama, zlocincima itd.....
Ovi su jos i dobri....
Оно што је суштина, народ сам не може ништа, јер нема силу. Све док власт може да финансира полицију, војску и судство - има силу да се одржи. У Србији је "народ" 5.октобра имао мало већу подршку него што је била државна сила, па је преврат успео. Али , дана у Србији би та сила која је подржавала промене била усмерена против народа.
Моје мишљење је да ће бити покушаја буне, али да промене неће бити из поменутог разлога све до момента кад уследи тотални колапс и банкрот јер тада власт нема начин финансира полицију ,војску, судство.
Црно, ал` тако је...
ПС
Али, важно је да ширимо оптимизам, како нас саветује прешједник.
kao shto rekoh zaba koja se ziva skuva
Ovi su jos i dobri....
Problem je u tome sto je narod MUDAR i zna da se NISTA VISE NE MOZE OD ONOGA STO SE CINI....
Drzava koja je prezaduzena USLED RATA kao sto je Srbija - ne moze da ocekuje SA NIJEDNOM VLADOM neki boljitak....
je li bre, otkad si ti, dal se secas svega ili imas parcijalno secanje? brkas bato babe i zabe....
У ком то граду....?
Ишао би тамо на годишњи одмор....![]()
![]()
![]()
prvo, ja sam penzioner, nemam platu, a mlad sam u penziji zbog rane koje sam zadobio braneci svoju zemlju u jednom od onih besmislenih ratova...
drugo, sad makar dobijam neka primanja, tada nisam dobijao nikakva, kasnila su 6 meseci a kada ih dobijes, mogao si s njima obrisati dupe, jer nisu vredela nista, a i da jesu vredela necemu, nisi imao sta da kupis, jer su prodavnice bile prazne.
ne zanima me ni dacic ni njegov sps, ni tadic ni njegov ds, ni nikolic i njegovi nazadnjaci, zanima me kako zivim i od cega, ali dok se nas narod ne osvesti i ne shvati da nece i ne moze drzava voditi racuna o tome da li je pojedinac gladan ili sit, vec da se on sam o tome mora brinuti, svi cemo ziveti lose i kukati na drzavu kako je trebala da nam obezbedi posao, stan, dobru platu...
DIGNITE DUPETA I POTRAZITE TO SAMI!!!!
Problem je u tome sto je narod MUDAR i zna da se NISTA VISE NE MOZE OD ONOGA STO SE CINI....
Drzava koja je prezaduzena USLED RATA kao sto je Srbija - ne moze da ocekuje SA NIJEDNOM VLADOM neki boljitak....
prvo, ja sam penzioner, nemam platu, a mlad sam u penziji zbog rane koje sam zadobio braneci svoju zemlju u jednom od onih besmislenih ratova...
drugo, sad makar dobijam neka primanja, tada nisam dobijao nikakva, kasnila su 6 meseci a kada ih dobijes, mogao si s njima obrisati dupe, jer nisu vredela nista, a i da jesu vredela necemu, nisi imao sta da kupis, jer su prodavnice bile prazne.
ne zanima me ni dacic ni njegov sps, ni tadic ni njegov ds, ni nikolic i njegovi nazadnjaci, zanima me kako zivim i od cega, ali dok se nas narod ne osvesti i ne shvati da nece i ne moze drzava voditi racuna o tome da li je pojedinac gladan ili sit, vec da se on sam o tome mora brinuti, svi cemo ziveti lose i kukati na drzavu kako je trebala da nam obezbedi posao, stan, dobru platu...
DIGNITE DUPETA I POTRAZITE TO SAMI!!!!