Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
ne nosim štikle
ne ratujem
šta to govori o meni?
Opcija 1: Nemaš frajera
Opcija 2: Suparnice eliminišeš brzo i čisto preciznim hicima iz vatrenog oružja
Koliko te poznajem, varijanta br. 2 mi deluje verovatnija.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne nosim štikle
ne ratujem
šta to govori o meni?
...odnosno suparnistvo...
Devojke, da li se obracunavate sa suparnicama i, ako da-kako?
U zavisnosti od toga da li ste sa doticnim u vezi ili je slobodan, a obe ste bacile oko na njega, na koji nacin "ratujete"?
Ja sam licno u fazonu-znam da ne moze, ali pusticu je da proba da ga zavede, cisto da se malo zabavim gledajuci kako se bezuspesno lomi...
A vi?
Momci, da li vam prija kada se dve devojke bore oko vas?
Šta prija kad se ja borim sa nekim... ništa...
Prija kad se oni bore oko mene... e to je uživanje gledati...
Verovatno dobro naliveni i sa odsustvom bilo kakve samokontrole. A o IQ-u da i ne pricamo.Mada,mozda ratuju narodnim poslovicama,pa ko zna vise-pobednik.
A ne pile, trezni i tako se bore godinama... a meni super...
Ponekad se samo zapitam kako im ne dosadi... ja sam već samoj sebi dosadna...
Pa dobro,ajde nek su i trezni.Samo ko li je taj drugi ako si srecna i zadovoljna?
Verovatno im ne dosadi jer narodnih umotvorina nikad dosta,danas svako po malo pa izbaci po neku.
Ma to bilo nekad...
Sad me više ni ovaj moj neće... a ne dvojica...
I ako neka cica preda mnom cvrkuće mom dečku, nije moje da joj dam do znanja da on nije zainteresovan. To je njegov posao....
Ne obracam paznju na nju. time joj dajem do znanja da mi nije dorasla.
Nije poenta da li jeste ili nije tretiram je tako.
A konkurenciju najvishe pogadja indiferentnost.
Necu joj pruziti zadovoljstvo da izazove reakciju iz mene, pa i da sam besna iznutra i ljubomorna necu dopustiti sebi da ona vidi to, da me izbaci iz takta ne moze, jer ja nekad nisam nimalo naivna i jako umem biti proracunata i shto vishe ona navaljuje to sam ja sve hladnija i hladnija i sve vishe imam samokontrole.
To, Pile!
Ovaj post javno phvaljujem i dobio je poencice
U zavisnosti od toga da li ste sa doticnim u vezi ili je slobodan, a obe ste bacile oko na njega, na koji nacin "ratujete"?
Ja sam licno u fazonu-znam da ne moze, ali pusticu je da proba da ga zavede, cisto da se malo zabavim gledajuci kako se bezuspesno lomi...
A vi?
Ja nosim dvanaestice, tako da samo stiklom o glavu
A vi?
Lagao bih kad bih rekao ne,ali ne volim baš ženske svađe i tuče(u stvarnosti) znaju da budu 5 puta gore od muškaraca
Zato što imaš psa bodigardaA i ne volim da se "tučem".
Zato što imaš psa bodigarda
Satri,polomi skota muškog...more UDRITE SKOTA MUSKOG!!!!!!
A vi?