rat na stiklama...

...odnosno suparnistvo...

Devojke, da li se obracunavate sa suparnicama i, ako da-kako?
U zavisnosti od toga da li ste sa doticnim u vezi ili je slobodan, a obe ste bacile oko na njega, na koji nacin "ratujete"?
Ja sam licno u fazonu-znam da ne moze, ali pusticu je da proba da ga zavede, cisto da se malo zabavim gledajuci kako se bezuspesno lomi...
A vi? :manikir:

Momci, da li vam prija kada se dve devojke bore oko vas?

Šta prija kad se ja borim sa nekim... ništa...
Prija kad se oni bore oko mene... e to je uživanje gledati...:super:

Ne obracam paznju na nju. time joj dajem do znanja da mi nije dorasla.
Nije poenta da li jeste ili nije tretiram je tako.
A konkurenciju najvishe pogadja indiferentnost.
Necu joj pruziti zadovoljstvo da izazove reakciju iz mene, pa i da sam besna iznutra i ljubomorna necu dopustiti sebi da ona vidi to, da me izbaci iz takta ne moze, jer ja nekad nisam nimalo naivna i jako umem biti proracunata i shto vishe ona navaljuje to sam ja sve hladnija i hladnija i sve vishe imam samokontrole.

Ovaj post javno phvaljujem i dobio je poencice :worth:

Ne nosim štikle i pijem pivo, tako da ja, realno, i nemam pravu konkurenciju :mrgreen:

Jeeeee :neutral:
Mislim, suparnice... zaboga.. ne znam iskreno da li mi se ikada to desilo u životu.. retko sam imala 'simpatije' jer me nekakoo, slabo te stvari i interesuju... sa svim svojim momcima sam prvo bila drug pa tek onda đevojka, sve i ako su postojale neke zainteresovane nisam to doživljavala kao 'suparništvo'..
Nemam pojma, zapravo slabo šta znam o tome i o tako tim odnosima a i nešto me ne interesuje ni da naučim... :D

U zavisnosti od toga da li ste sa doticnim u vezi ili je slobodan, a obe ste bacile oko na njega, na koji nacin "ratujete"?
Ja sam licno u fazonu-znam da ne moze, ali pusticu je da proba da ga zavede, cisto da se malo zabavim gledajuci kako se bezuspesno lomi...

da da obavezno cupanje grebanje i udaranje stiklama

ma, ja odmah pokazem da ne moze
ako vidim da neka gleda mog muskarca, pridjem, zviznem joj samarcinu, ili, ako je jaca od mene, nabodem je stiklom po prsticima i pobegnem pre nego me dohvati

Ja nikada 'ne ratujem' sa suparnicama...Smatram da nema potrebe jer ako se njemu vise svidja ona od mene onda je on samo gubljenje vremena... Kada se meni neko svidi i kada zelim da budem sa njim onaj drugi ne moze apsolutno nista da uradi sto bi me nateralo da se predomislim i budem sa njim...Smatram da je tako i kada se dve devojke 'bore' za muskarca...
ako pokazem da sam zainteresovana i da mi je stalo to je dovoljno a da se ciganisem i bijem sa ribama ne pada mi na pamet...

Hm, ja sam namerno stavila rat pod navodnike, jer se ne radi o tome da li bi se devojke pobile ili ne. Svi su to shvatili bukvalno . . . Mislila sam uopste na stav prema suparnicama i konkurenciji, da li ga i kako iskazujete ili ne, ne na fizicki sukob. Moze se ratovati i sa stilom, uz osmeh ;)

Back