rat na stiklama...

ali...suparnice :lol:

:neutral:

jos treba da "ratujem" oko muskarca :eek: nije nego...pa koliko ih je na svetu jos da se upozna a da se ja lomim oko tog jednog neodlucnog sto ne zna koju bi radije izabro...zdravo cao frajeru,taki mi i onako ne treba,da ga drzim na uzici :roll: :))))))

A jel bi volela da on, onako, ratuje s jos jednim oko tebe, delova tebe ili prsta na koji bi stavili ono, ne znam sad kako se zove, dobijem napad amnezije kad dodje tema :D..

jedino ako se tuku, onako krvnicki, uuuu, to je tako uzbudljivo:manikir:
onako znojavi i pena na usta, na zivot i smrt, uuuu, a ja sedim u nekoj ladovini sa cvikama za sunce i pijem limunadu i ponekad viknem: ajde stoko, mozes ti to jace, udri!!!!
a oni se zahuktaju i biju ko zivotinje, jao, kako bih se ja raznezila tada:zaljubljena:

...odnosno suparnistvo...

Devojke, da li se obracunavate sa suparnicama i, ako da-kako?
U zavisnosti od toga da li ste sa doticnim u vezi ili je slobodan, a obe ste bacile oko na njega, na koji nacin "ratujete"?
Ja sam licno u fazonu-znam da ne moze, ali pusticu je da proba da ga zavede, cisto da se malo zabavim gledajuci kako se bezuspesno lomi...
A vi? :manikir:

Momci, da li vam prija kada se dve devojke bore oko vas?

Ne obracam paznju na nju. time joj dajem do znanja da mi nije dorasla.
Nije poenta da li jeste ili nije tretiram je tako.
A konkurenciju najvishe pogadja indiferentnost.
Necu joj pruziti zadovoljstvo da izazove reakciju iz mene, pa i da sam besna iznutra i ljubomorna necu dopustiti sebi da ona vidi to, da me izbaci iz takta ne moze, jer ja nekad nisam nimalo naivna i jako umem biti proracunata i shto vishe ona navaljuje to sam ja sve hladnija i hladnija i sve vishe imam samokontrole.

jedino ako se tuku, onako krvnicki, uuuu, to je tako uzbudljivo:manikir:
onako znojavi i pena na usta, na zivot i smrt, uuuu, a ja sedim u nekoj ladovini sa cvikama za sunce i pijem limunadu i ponekad viknem: ajde stoko, mozes ti to jace, udri!!!!
a oni se zahuktaju i biju ko zivotinje, jao, kako bih se ja raznezila tada:zaljubljena:

E tu sam ja primetio nesto smesno..

Recimo ovako. Prevari momak devojku. Ok, za sad je jasno..
Sazna devojka i koga ona ima zelju da bije? Tu drugu..
I ako stavis sve to na isto mesto, pa njih dve ce se prve pobiti..
Momak, gleda..
Vazi i obrnuto za muske..

E sad, koja je to logika? Na kraju krajeva ta druga/drugi nije kriva. Cak i ako je znala, nije kriva. Zasto bes biva preusmeren na drugu stranu? Zasto ne na momka kao najodgovorniju osobu u tom momentu?

Momak, gleda..

E sad, koja je to logika? Na kraju krajeva ta druga/drugi nije kriva. Cak i ako je znala, nije kriva. Zasto bes biva preusmeren na drugu stranu? Zasto ne na momka kao najodgovorniju osobu u tom momentu?

Tako baš nikad ne bih odreagovala. Mislim da je to razmišljanje i metod muškaraca češće.

Momak, gleda..

nije tacno. ja bih premlatila svog decka :lol:

Iz nekog iskustva znam da nijedna normalna devojka ne bi "ratovala" sa nekom drugom oko nekog muskarca,a da je on pritom mrtav-hladan.To je tako prizemno i svojstveno samo sponzorusama i u tom njihovom svetu takve stvari se cesto dogadjaju.Medjutim,cesto se one i dogovore pa zajednicki dele muskarca,a i on je zadovoljan.:roll:Vidjao sam par puta oko nekih "ekskluzivnih" mesta takve situacije.Ali mislim da se te price ne doticu nas "obicnih smrtnika".:lol:

Back