Rat klonova...

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
O, naziv teme već sam po sebi govori svima koji čitaju - Rat klonova, a ne Rat klonovima. :lol: Ko sve ovo, mislim na raznorazne forume, chatovanja, VL, uopšte, shvata ozbiljno, taj je jako mlad ili mu je unutrašnji život (pa možda i okolina) pustinja. Bez obzira na ev.prisustvo mašte. :mrgreen: Odoh ja sad na Ignore listu većine, hehe. :lol:

iluzionista:
Hm.. Da objasnim zašto sam postavio temu... Užasno me nerviraju osobe koje pričaju same sa sobom pretvarajući se da su u pitanju dva različita nicka... Ne da je to providno. Nego užasno providno i iritirajuće. E, tako... Izbacio sam sve iz sebe... Sad mi je lakše. :mrgreen:

Jesi li to nesto danas provalio, i meni se nesto ucinilo?
A sad se setih slicne stvari koja je bas bila providna i isforsirana!
E to je vec bolesno. :-(

iluzionista:
Hm.. Da objasnim zašto sam postavio temu... Užasno me nerviraju osobe koje pričaju same sa sobom pretvarajući se da su u pitanju dva različita nicka... Ne da je to providno. Nego užasno providno i iritirajuće. E, tako... Izbacio sam sve iz sebe... Sad mi je lakše. :mrgreen:
nisi izbacio dok ne kazes imena!ja nista ne primecujem

divlja u srcu:
Jesi li to nesto danas provalio, i meni se nesto ucinilo?
A sad se setih slicne stvari koja je bas bila providna i isforsirana!
E to je vec bolesno. :-(

E, baš tako nešto... Srećom pa sada postoji "ignore" opcija. :mrgreen: Mnogo je teže da se desi slično...

divlja u srcu:
ko ima dva nicka koja koristi istovremeno i uspe da pored svog poznatog oformi sasvim drugaciji lik u drugom nicku, i da sa oba intenzivno komunicira sa svima, e tom cu ja da skinem kapu.
Eto mi hobija :D
divlja u srcu:
Razlog: ili su napravili neko sranje ili nisu bili dovoljno primeceni, pa pokusavaju ponovo

Upravo tako. Doduse desi se ponekad da nekog smori stari nick.
Jel bese bleak winter full moon bio ranije mean machine? tako nekako ako se dobro secam :D

... pročitala da je tema Rat KLOVNOVA... I još se pitam, šta li je to :lol: :lol:
Klonovi? Ma nemam ništa protiv.
Čak bih volela da neki promene nick
i postanu neprepoznatljivi skroz... :D

a meni su najbolji oni koji npr kod klona promene i pol pishu po zhenskom kutku, interesuju se za ko zna kakve kozmetichke proizvode, daju savete... i sl
da bi jednog dana kad naprave neko sranje skliznuli u tu zhensku kozhu, pa nastavili da ostavljaju tragove...

evo priznajem moj klon ima 7 postova, otvorih novi nalog da postujem negde neshto a da ne bude jako ochigledno

nego zajebah se jednom prilikom da umesto sa ovog odgovorih na nechije pitanje sa to drugog naloga, pa sam se otkinula od smeha kad sam videla shta sam napravila
:lol:

Me myself and I...
Samo jedan nick, samo jedan ja... Ne bih voleo, kad bih vec i otvorio josh jedan, da moram stalno da menjam konekciju sa jednog provajdera na drugi, da modovi ne provale kako pishem sa iste IP adrese.
A ovde ionako nisam pravi vec virtuelan... koji ce mi moj onda dva ne-prava mene? i jedan je previshe.

Back