Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 92.161
Pratim diskusiju, nego ti izmišljašPa pročitaj koje je bilo moje pitanje, sve treba sad da posebno navodim?!!
Pratiš li ti diskusju uopšte??!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pratim diskusiju, nego ti izmišljašPa pročitaj koje je bilo moje pitanje, sve treba sad da posebno navodim?!!
Pratiš li ti diskusju uopšte??!!
Eto pogledaj slike gore u postu.Pratim diskusiju, nego ti izmišljaš
Gledam. I? Gde je ta moja navodna tvrdnja?Eto pogledaj slike gore u postu.
Gledam. I? Gde je ta moja navodna tvrdnja?
Ja sam ti pobrojao stavke ruskosti, uporedno po dve zemlje, a nisam navodio casus belliNa moje pitanje, a u formi pitanja je:
"da vidimo da li postoje i ako postoje koji su to razlozi da bi Rusija vojno intervenisala zarad jedne od strana."
ti si odgovorio sa:
"napadi na rusku vojsku ili ruske saveznike"
Ja se bojim da je to jedno neoprostivo huljenje...Сме ли се рећи да Руси вероватно нису довољно јаки да без огромних проблема подрже неку изоловану земљу чак и кад би желели?
Pa kakve stavke "ruskosti" kad se "ruskost" nigdje ne pominje tu, ni u mom postu niti u tvom?Ja sam ti pobrojao stavke ruskosti, uporedno po dve zemlje, a nisam navodio casus belli
To što ti voliš straw man, a da nisi ni svestan toga, jeste TVOJ PROBLEM.
Drugo moguće objašnjenje jeste da je tvoja sposobnost razumevanja, prosto, OGRANIČENA
Ja se bojim da je to jedno neoprostivo huljenje...
Nismo dostojni da dođemo do istinske rusodiceje.Руси знају све и могу све, али опет дозвољавају да се зло деси.
Наш народ као одговор нуди мноштво теодицеја, али ни једна сасвим не задовољава.
Zašto persiraš sebi?Najbolje je da se sada napraviš budala je li? Mi smo svi ovde ludi pa ne vidimo šta piše?!
Ne čitam samo ja ovde.Zašto persiraš sebi?
A Jermenija će da zabrani Rusiji da trguje oružjem? Pa kad je tako zašto su ih onda tukli turskim dronovima?Dok nije bilo tog navodnog prozapadnjaka Pasinjana na vlasti Moskva je prodavala oruzje Azerbejdzanu u ogromnim kolicinama. Vlast koja im je trebala biti po volji i opet Jermeni nadrljavaju.
Ne znam kako ne shvataš.Ja stvarno ne vidim kako i zašto je Rusija trebalo odnosno mogla vojno da interveniše u ovom konfliktu.
Njihova vojna intervencija je jedino mogla da proistekne iz obaveze u okviru ODKB-a, a ne iz interesa.
Uostalom, koji je to strateški cilj Rusija mogla da ispuni vojnom intervencijom sem da se proširi izvan svoje teritorije i obezbedi vojno prisustvo po ceni rata sa Azerbejdžanom ili narušavanja odnosa ako ništa drugo.
Ali evo je, Rusija je svejedno obezbedila vojno prisustvo i to legitimno na teritoriji druge zemlje, odnosno zemalja i ima 5 godina da se od medijatora tu razvije u nešto drugo ili ne...
Nisu ni oni svetski pravednici niti mirotvorci da su brže bolje pojurili da razdvoje tuču u školskom dvorištu, imaju oni sigurno stratešku agendu koju će da razvijaju i prilagođavaju u skladu sa geopolitičkom situacijom.
Juče su u NK parkirali "Gradove", jednog dana isto tako mogu reći pa čekaj, nije dovoljno, bezbednost naših trupa je neprikosnoveni prioritet pa će parkirati i koji S-400, a neki Iskander bi možda bio previše, a možda ne, zavisi, 5 godina je dug period.
Sa te strane mislim da su u Moskvi zadovoljni, pre svega zbog Turske, koja je onako kao mačka koja može da se mazi a može i da te ogrebe.
A Jermenija će da zabrani Rusiji da trguje oružjem? Pa kad je tako zašto su ih onda tukli turskim dronovima?
Pa šta? Je li Rusija jasno rekla da će odmah intervenisati po obavezama ODKB ako dođe do napada na Jermeniju? Jeste. Pazi sad ovoNece, ali tad je bila tzv njihova vlast u sedlu, a Jermenija je clan ODKB.
Zar ti misliš da forumaši ne znaju šta je dobro za Rusiju?!
Ne mogu tacno da se setim sada a skoro sam slusao neku analizu posto pricate o naftiGDP Azerbejdžan
Pogledajte prilog 798856
I onda i prodali SiptarimaIsto tako ruski tajkuni pokupovali pola Crne Gore i Moskva bila glavni simpatizer nezavisne Crne Gore.
Turci ce dobiti rat u NK. To je samo pitanje vremena.Sta je dobro za forumase, ne znam.
Dobro za Rusiju je sto su sada dobili sansu da i od NK naprave "Pridnjestovlje".
Lose je za inicijatore sukoba da im se bas nije otvorila geopoliticka karta kako su zamisljali pa sada ostaje da se vidi kako ce im se partija zavrsiti u Jerevanu.
da i od NK naprave "Pridnjestovlje".
Turci ce dobiti rat u NK. To je samo pitanje vremena.