Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 92.102
LoL, шта видиш на снимцима?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LoL, шта видиш на снимцима?
Ниси питао где је то изјавио?Malo im 8 frontova. Mada i Erdogan se prilično osilio i osmanlije mora neko da smiri
Где то видиш на снимку?
Dakle jedino SAD. Ali čak i da se odsele nikad neće odustati od bar Jerusalima i izfradnje trećeg hrama. Da bi krenula izgradnja hrama vrv moraju srušiti Al Aqsu, a to bi bio uvod u do sada najgori rat na Bliskom istoku, gnev muslimana bi bila ogromna. Međutim i Jevreji su dovoljno blesavi da po svaku cenu izgrade taj hram jer je po tumačenju Tore to jedini način za njihovo spasenje, pa makar i svi izgunili u ratu... jako je luda situacija...Više nije lako biti jevrej u izraelu.
Solidan je plan ponovo se iseliti, ali gde kad si svugde Omražen.
Osim kog hinduističkih Kravoobožavaoca i US-EU Evangelista.
Разговараш са вехабијом, особом чији је прошли налог трајно банован због подршке Ал Каиди у Сирији и слављења самоубилачких нападаDakle jedino SAD. Ali čak i da se odsele nikad neće odustati od bar Jerusalima i izfradnje trećeg hrama. Da bi krenula izgradnja hrama vrv moraju srušiti Al Aqsu, a to bi bio uvod u do sada najgori rat na Bliskom istoku, gnev muslimana bi bila ogromna. Međutim i Jevreji su dovoljno blesavi da po svaku cenu izgrade taj hram jer je po tumačenju Tore to jedini način za njihovo spasenje, pa makar i svi izgunili u ratu... jako je luda situacija...
Gde?Ниси питао где је то изјавио?![]()
Укуцај "смотрич, Истанбул", кликни претрагу у Гуглу
Ili sto imaju islamsku muku ispred svoje kuce pa znaju kako je.Inače 1 od razloga zašto su hindu Kravoobožavaoci fanatično za izrael, je taj da je trenutnim ratom sa izraelom sprečen trgovinski put iz Azije prema Evropi.
Pogledajte prilog 1625297Pogledajte prilog 1625298
Kad Izrael napadne da mogu reći: IzRaEl uBiJa HriŠćAnsKe ciViLEХезболах користи хришћанска насељае
Dakle jedino SAD. Ali čak i da se odsele nikad neće odustati od bar Jerusalima i izfradnje trećeg hrama. Da bi krenula izgradnja hrama vrv moraju srušiti Al Aqsu, a to bi bio uvod u do sada najgori rat na Bliskom istoku, gnev muslimana bi bila ogromna. Međutim i Jevreji su dovoljno blesavi da po svaku cenu izgrade taj hram jer je po tumačenju Tore to jedini način za njihovo spasenje, pa makar i svi izgunili u ratu... jako je luda situacija...
Bliski istok ništa bolji nije.Doslovno septička jama na otvorenom jer tamo doslovno se*u po ulicama, takođe jedu kravlju balegu, bacaju leševe ljudi i krava u onu njihovu svetu reku i ostalo smeće i onda posle u tom mulju kupaju decu. Koliko sam se nagledao vesti u kojima su turistkinje silovane a mnoge nakon toga i ubijene. Ubistvo po ulici je najnormalnija pojava. M O R D O R... čast pojedinim delovima Indije...
I sad te kravohebe naši neoliberalisti naseljavaju po Srbiji...
Da interesantno. Uloge se obrnule.A Hezbolah napao vojni cilj 100% vojnike IDF-a
Sve je bolje od Indije... osim možda Bangladeša...Bliski istok ništa bolji nije.
Ne lupaj, obruka se Kralj Bibi, skroz.Где то видиш на снимку?
Oni stoje iza najvećih pokušaja prevara na internetu. Najveći skameri. Nema koja zemlja da nije pogodjena od njih.
A tek o septičkoj jami koja se zove indija ima se šta napričati.
Fino, našao si bošnjačkog sagovornika da pljujete po Indiji…Doslovno septička jama na otvorenom jer tamo doslovno se*u po ulicama, takođe jedu kravlju balegu, bacaju leševe ljudi i krava u onu njihovu svetu reku i ostalo smeće i onda posle u tom mulju kupaju decu. Koliko sam se nagledao vesti u kojima su turistkinje silovane a mnoge nakon toga i ubijene. Ubistvo po ulici je najnormalnija pojava. M O R D O R... čast pojedinim delovima Indije...
I sad te kravohebe naši neoliberalisti naseljavaju po Srbiji...
Прочитано. Остаје исто питање: па?
Да преформулишем: шта је Хезболах Либану?
Sta su npr ortodoxni Jevreji Izraelu?
...
De Sisti teško prihvata činjenicu da su vremena njegovih omiljenih asimetričnih ratova za nama. Uzvraćaju, i to žestoko:Da interesantno. Uloge se obrnule.
Sada Izrael neselektivno udara a dzihadisti i Iran za sada ipak vode racuna.
Nekako mi se cini da Rusi i Kinezi uticu na to.
Preseliće se oni u opustošenu Srbiju i Hrvatsku.Izraelci su imali na raspolaganju dve opcije obzirom na situaciju u kojoj su.
Prva je ova koju sad sprovode. Misljenja sam da ce teko uspeti sta da urade.
Druga opcija je po meni bila bolja. Zamoliti USA da im ustupe deo teritorije i da se presele tamo.
Ili da im dodele teritoriju u Kanadi koja je ionako skoro prazna.Izraelci su imali na raspolaganju dve opcije obzirom na situaciju u kojoj su.
Prva je ova koju sad sprovode. Misljenja sam da ce teko uspeti sta da urade.
Druga opcija je po meni bila bolja. Zamoliti USA da im ustupe deo teritorije i da se presele tamo.