Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (4)

Da li će Izrael u potpunosti poraziti Hamas, Hezbolah i Hute?

• Ukupno glasova
    57
Više nije lako biti jevrej u izraelu.

Solidan je plan ponovo se iseliti, ali gde kad si svugde Omražen.

Osim kog hinduističkih Kravoobožavaoca i US-EU Evangelista.

Dakle jedino SAD. Ali čak i da se odsele nikad neće odustati od bar Jerusalima i izfradnje trećeg hrama. Da bi krenula izgradnja hrama vrv moraju srušiti Al Aqsu, a to bi bio uvod u do sada najgori rat na Bliskom istoku, gnev muslimana bi bila ogromna. Međutim i Jevreji su dovoljno blesavi da po svaku cenu izgrade taj hram jer je po tumačenju Tore to jedini način za njihovo spasenje, pa makar i svi izgunili u ratu... jako je luda situacija...

Dakle jedino SAD. Ali čak i da se odsele nikad neće odustati od bar Jerusalima i izfradnje trećeg hrama. Da bi krenula izgradnja hrama vrv moraju srušiti Al Aqsu, a to bi bio uvod u do sada najgori rat na Bliskom istoku, gnev muslimana bi bila ogromna. Međutim i Jevreji su dovoljno blesavi da po svaku cenu izgrade taj hram jer je po tumačenju Tore to jedini način za njihovo spasenje, pa makar i svi izgunili u ratu... jako je luda situacija...
Разговараш са вехабијом, особом чији је прошли налог трајно банован због подршке Ал Каиди у Сирији и слављења самоубилачких напада

I SAD već postaje nesigurna za njih.

Predlažem indiju. Nju treba podeliti na 2 dela: izrael, i ciganiju.

Doslovno septička jama na otvorenom jer tamo doslovno se*u po ulicama, takođe jedu kravlju balegu, bacaju leševe ljudi i krava u onu njihovu svetu reku i ostalo smeće i onda posle u tom mulju kupaju decu. Koliko sam se nagledao vesti u kojima su turistkinje silovane a mnoge nakon toga i ubijene. Ubistvo po ulici je najnormalnija pojava. M O R D O R... čast pojedinim delovima Indije...

I sad te kravohebe naši neoliberalisti naseljavaju po Srbiji...
Bliski istok ništa bolji nije.

Oni stoje iza najvećih pokušaja prevara na internetu. Najveći skameri. Nema koja zemlja da nije pogodjena od njih.
A tek o septičkoj jami koja se zove indija ima se šta napričati.
Doslovno septička jama na otvorenom jer tamo doslovno se*u po ulicama, takođe jedu kravlju balegu, bacaju leševe ljudi i krava u onu njihovu svetu reku i ostalo smeće i onda posle u tom mulju kupaju decu. Koliko sam se nagledao vesti u kojima su turistkinje silovane a mnoge nakon toga i ubijene. Ubistvo po ulici je najnormalnija pojava. M O R D O R... čast pojedinim delovima Indije...

I sad te kravohebe naši neoliberalisti naseljavaju po Srbiji...
Fino, našao si bošnjačkog sagovornika da pljujete po Indiji…

Прочитано. Остаје исто питање: па?

Да преформулишем: шта је Хезболах Либану?
Sta su npr ortodoxni Jevreji Izraelu?

...
Da interesantno. Uloge se obrnule.
Sada Izrael neselektivno udara a dzihadisti i Iran za sada ipak vode racuna.
Nekako mi se cini da Rusi i Kinezi uticu na to.
De Sisti teško prihvata činjenicu da su vremena njegovih omiljenih asimetričnih ratova za nama. Uzvraćaju, i to žestoko:

373 dan, lica heroja koji pobedjuju fanaticno zlo. :heart: 🇮🇱

1728860632627.png

Izraelci su imali na raspolaganju dve opcije obzirom na situaciju u kojoj su.
Prva je ova koju sad sprovode. Misljenja sam da ce teko uspeti sta da urade.
Druga opcija je po meni bila bolja. Zamoliti USA da im ustupe deo teritorije i da se presele tamo.
Preseliće se oni u opustošenu Srbiju i Hrvatsku.
Ništa ovde nije slučajno.

Izraelci su imali na raspolaganju dve opcije obzirom na situaciju u kojoj su.
Prva je ova koju sad sprovode. Misljenja sam da ce teko uspeti sta da urade.
Druga opcija je po meni bila bolja. Zamoliti USA da im ustupe deo teritorije i da se presele tamo.
Ili da im dodele teritoriju u Kanadi koja je ionako skoro prazna.

Back