nebanesc
Ističe se
- Poruka
- 2.968
Ali evo da i ja tebe nesto pitam: Koliko bi kostala obnova Gaze i ko ce to da plati? Izvoli pa guglaj do mile volje...Hhhaah zalud ti je da se sad nakon guglanja ispravljas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali evo da i ja tebe nesto pitam: Koliko bi kostala obnova Gaze i ko ce to da plati? Izvoli pa guglaj do mile volje...Hhhaah zalud ti je da se sad nakon guglanja ispravljas.
Evo jos pitanja za tebe i takve koji guslaju o palestinskom narodu: Koja je razlika izmedju Palestinca i Jordanca? Ili jos po kom to propisu Gaza i Zapadna Obala (tacnije Judeja i Samarija) Pripadaju Palestincima? Guglaj ili guslaj...Hhhaah zalud ti je da se sad nakon guglanja ispravljas.
Nadji ti nesto zensko pusti se krstariceEvo
Evo jos pitanja za tebe i takve koji guslaju o palestinskom narodu: Koja je razlika izmedju Palestinca i Jordanca? Ili jos po kom to propisu Gaza i Zapadna Obala (tacnije Judeja i Samarija) Pripadaju Palestincima? Guglaj ili guslaj...
490 dan, IDF je nada covecanstva.![]()
![]()
Vojska koja ima tehnologiju 21.veka i srednjevekovni mozak religioznih fanatika.A šta te nagoni da podržavaš ove ubice? Koji su motivi?
Zašto ova poruka nije "neprimerena" a moja jeste ako ceo svet gleda na Izrael kao na okupatora Gaze?
u izrealu nijedan jevrej nije spasao nijedan palestinski zivot nego su se jos i prikljucili ubijanju palestinskih civila eto ispravio sam ti navod
Mozda ti ali sve manje i manje Amerikanaca.510 dan, uvek uz drzavu Izrael.![]()
![]()