Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Dobro on ima opravdanjeЕкс "Д_ле С_бенда".
Промотер Хамаса који сад постао промотер српско-јеврејског пријатељства
Podvojenu alter ego licnost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro on ima opravdanjeЕкс "Д_ле С_бенда".
Промотер Хамаса који сад постао промотер српско-јеврејског пријатељства
Можда је само неоптерећен постојањем образа и карактераDobro on ima opravdanje
Podvojenu alter ego licnost
To je prva i obavezna recenica kada se predaje CV za clansku kartu u SNSМожда је само неоптерећен постојањем образа и карактера
Našao se ko će da mu kažeМожда је само неоптерећен постојањем образа и карактера
Koju slavinu? Egiptu hahaha.Niko nece iseljavati Gazance vec ce oni sami otici kad Trump zavrne slavinu.
Slavinu Egiptu, Palestincima, Jordanu, Saudiskoj Arabiji, OUNu... Svima redom!!!!Koju slavinu? Egiptu hahaha.
I koliko novca Trump daje sad palestincima ili saudijskoj arabiji ?Slavinu Egiptu, Palestincima, Jordanu, Saudiskoj Arabiji, OUNu... Svima redom!!!!
Dovoljno da ne mogu odbiti njegove zahteve...I koliko novca Trump daje sad palestincima ili saudijskoj arabiji ?
Hahahaha znaci pojma nemas. Eh ti saudijci ne bi prezivjeli bez Trumpovih paraDovoljno da ne mogu odbiti njegove zahteve...
Palestinci mogu da prezive a Saudijci ne mogu bez americke pomoci? Ha, ha... Sta nije u redu sa tobom?Hahahaha znaci pojma nemas. Eh ti saudijci ne bi prezivjeli bez Trumpovih para
HAjde reci koliko trump daje u ovom momentu para Gazi? A daj uljepao si mi dan tvrdnjom da Amerika daje parice saudijcima! Da l je moguce da je neko tako divno neobavijesten?!Palestinci mogu da prezive a Saudijci ne mogu bez americke pomoci? Ha, ha... Sta nije u redu sa tobom?
HAjde reci koliko trump daje u ovom momentu para Gazi? A daj uljepao si mi dan tvrdnjom da Amerika daje parice saudijcima! Da l je moguce da je neko tako divno neobavijesten?!
Da rezimiramo pojma nemas niata o bliskom istoku ali ai eto nacuo da trump prijeti ukidanjwm pomoci jordanu i egiptu pa u tvojoj zbunjenoj glavi misliis da trump daje pare jednoj od najbogatijih zemalja svijeta. Vidi koliki si debil i jos te nije stid debilizmaDakle da rezimiramo: Trump od Gaze pravi Gaza-A-Lago... Bice tu hotela i terena za tenis i golf... Melanija ce da se sunca na zarkom bliskoistocnom suncu, a Baron Trump da se skija na vodi... Vi lefticari mozete da se zalite Putinu i da idete na protestne mitinge i duvate u pistaljke ili nesto drugo...
Hhhaah zalud ti je da se sad nakon guglanja ispravljas.Niko nije spominjao nikakve parice vec sam rekao da zavrne slavinu. Ti prvo nauci da pazljivo citas. Trebao bi da znas da Amerika ima ugovor sa Saudijcima da ce da ih brani u slaucaju nekog napada, a Saudijci ce ze uzvrta da primaju samo dolare za naftu.. itd... Dakle u svetlu "drill baby dryll" trumpove politike Amerika postaje veliki izvoznik nafte i LNG. Ali necu da te ucim... snadji se dalje sam...