- Poruka
- 92.300
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чекај мало , јел то значи да вашингтонски споразум не важи?
зар наш преЦедник није ударио параф да МИ ПРИЗНАЈЕМО ЈЕРУСАЛИМ као гл град израела ?
и за узврат од циониста добио признање косова.
израелски амбасадор се правдао како је то била виша сила и америчка воља...
Ovo je dule razlog zašto niko ne vjeruje anticionistima da nisu antisemiti. Jer apsolutno uvijek anticionistički argumenti dođu do otvorenog antisemitizma. Pucate sebi u nogu.To nije slučajno.
Nikki Hailey u Izraelu piše "ZAVRŠI IH" na granatama koje IDF namjerava ispaliti na Rafah prkoseći Međunarodnom sudu pravde. Biden je dao granate, republikanci su ih potpisali. Američka politička klasa ujedinjena je u suučesništvu s ovim genocidom.
Pogledajte prilog 1555581
Šta sam antisemitsko sada izjavio?Ovo je dule razlog zašto niko ne vjeruje anticionistima da nisu antisemiti. Jer apsolutno uvijek anticionistički argumenti dođu do otvorenog antisemitizma. Pucate sebi u nogu.
Nije slučajno što su Jevreji protjerivani kroz istoriju. U suštini si njih same okrivio za vlastite progine.Šta sam antisemitsko sada izjavio?
Nisam rekao ni da su oni krivi, ni da su nevini. Ali očigledan je fakt da ih mnogo zemalja i naroda nije trpelo i nije želelo pored sebe. Nečeg tu ima. To sam konstatovao. Ne smatram takvu izjavu antisemitskom. Eto, mi ih nismo dirali, i uopste Osmansko Carstvo im je davalo zavidnu toleranciju, što je takođe fakt.Nije slučajno što su Jevreji protjerivani kroz istoriju. U suštini si njih same okrivio za vlastite progine.
Šta znači "nečeg tu ima"?Nisam rekao ni da su oni krivi, ni da su nevini. Ali očigledan je fakt da ih mnogo zemalja i naroda nije trpelo i nije želelo pored sebe. Nečeg tu ima. To sam konstatovao. Ne smatram takvu izjavu antisemitskom. Eto, mi ih nismo dirali, i uopste Osmansko Carstvo im je davalo zavidnu toleranciju, što je takođe fakt.
sa šačicom jada 227 dana
Само од сатаниста (Хаббад комуњара) и манијака међу њима... остали су ок, раја ко раја трипује изванредност кад се нагло обогати...znači da se od jevreja treba kloniti
Па подрезани су... поређење стоји на месту
Није... то је дух слепачког колективизма, не мож дух да мреkomunizam je okončan pre otprilike 40 godina ti i dalje o njemu.
Ne od svih, ali od nekih definitivno treba.znači da se od jevreja treba kloniti