Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (3)

Da li uskoro sledi direktan sukob izmedju SAD/Izraela i Irana?

• Ukupno glasova
    37
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чекај мало , јел то значи да вашингтонски споразум не важи?

зар наш преЦедник није ударио параф да МИ ПРИЗНАЈЕМО ЈЕРУСАЛИМ као гл град израела ?

и за узврат од циониста добио признање косова.

израелски амбасадор се правдао како је то била виша сила и америчка воља...

Kakav je bio čaj sa Bin Ladenom na Ozrenu ?

Hezbollah Will Unleash Hell On Israel, Lucky the US Marine Corp Have A “Pier” To Land Troops On​

https://rumble.com/v4xb85c-patreon-video-81-.html

The war in Ukraine rolls on, we’ll do a quick update. But we need to focus on the most likely scenario that finishes off the ethnic cleansing of Gaza. Once the Gaza pier is in place, there will need to be a major “event” to justify US troops entering Gaza enmasse, which really explains the Gaza pier.​

АМЕРИЧКА БЕСПИЛОТНА ЛЕТЕЛИЦА ПРИНУДНО СЛЕТЕЛА У ПУСТИЊУ ЈЕМЕНА! ХУТИ ЈЕ ЗАРОБИЛИ! СВИ СТРАХУЈУ ДА ЋЕ ЗАВРШИТИ У ИРАНУ​

Америчка беспилотна летелица MQ-9 Reaper која служи за напада примудно је слетела у путињу у Јемену на територију под контролом јеменских Хута.

Ово је шести дрон америчке војске који је пао у Јемену.

https://tvfront.rs/americka-bespilo...zarobili-svi-strahuju-da-ce-zavrsiti-u-iranu/

Nikki Hailey u Izraelu piše "ZAVRŠI IH" na granatama koje IDF namjerava ispaliti na Rafah prkoseći Međunarodnom sudu pravde. Biden je dao granate, republikanci su ih potpisali. Američka politička klasa ujedinjena je u suučesništvu s ovim genocidom.

Pogledajte prilog 1555581

Niki Hali porijeklom Indijka obozavateljica i fan krava, je inace clan Trampovog tima a Trampisti su okoreli Cionisti i jezgro njihove podrske su Evangelisticki fanatici i psihopate.

Tramp nije nikakva opozicija.

1717047642390.png

Nije slučajno što su Jevreji protjerivani kroz istoriju. U suštini si njih same okrivio za vlastite progine.
Nisam rekao ni da su oni krivi, ni da su nevini. Ali očigledan je fakt da ih mnogo zemalja i naroda nije trpelo i nije želelo pored sebe. Nečeg tu ima. To sam konstatovao. Ne smatram takvu izjavu antisemitskom. Eto, mi ih nismo dirali, i uopste Osmansko Carstvo im je davalo zavidnu toleranciju, što je takođe fakt.

Nisam rekao ni da su oni krivi, ni da su nevini. Ali očigledan je fakt da ih mnogo zemalja i naroda nije trpelo i nije želelo pored sebe. Nečeg tu ima. To sam konstatovao. Ne smatram takvu izjavu antisemitskom. Eto, mi ih nismo dirali, i uopste Osmansko Carstvo im je davalo zavidnu toleranciju, što je takođe fakt.
Šta znači "nečeg tu ima"?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back