Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha (4)

Da li će Izrael u potpunosti poraziti Hamas i Hezbolah?

• Ukupno glasova
    51
Тебе треба да буде срам што негираш злочине, терор и насиље које ционисти годинама, као и данас, врше над тим народом. Убијају децу, еј несрећниче, дал се ти бојиш Бога??
Ционисти, они верују да су само они људи а да су сви ,,гоими" комарци, па се тако и понашају, али како један хришћанин може да подржава и оправдава ционистичке децоубице, то ми није јасно?

И ниједан графикон не може променити факт да народ и Гази и Палестини живи више од 70 година под блокадом, под окупацијом, у гетоу.

Стиди се.!
Da vise od 70 godina okupacije ali palestincima se ne moze slomiti hrabrost i volja za otporom.
Pogledaj ovoga momka

Тебе треба да буде срам што негираш злочине, терор и насиље које ционисти годинама, као и данас, врше над тим народом. Убијају децу, еј несрећниче, дал се ти бојиш Бога??
Ционисти, они верују да су само они људи а да су сви ,,гоими" комарци, па се тако и понашају, али како један хришћанин може да подржава и оправдава ционистичке децоубице, то ми није јасно?

И ниједан графикон не може променити факт да народ и Гази и Палестини живи више од 70 година под блокадом, под окупацијом, у гетоу.

Стиди се.!
Objasni mi zasto se u Palestini zivi bolje nego Indoneziji, a mnogo mnogo bolje nego u Pakistanu, i ostavi se demagogije radikalske.

Objasni mi zasto se u Palestini zivi bolje nego Indoneziji, a mnogo mnogo bolje nego u Pakistanu, i ostavi se demagogije radikalske.
Ако ти је живот у гету, под блокадом (о овом сада геноциду који се над њима врши да и не говорим) ,,добар живот", нзм онда шта да ти кажем...

Da vise od 70 godina okupacije ali palestincima se ne moze slomiti hrabrost i volja za otporom.
Pogledaj ovoga momka
То је тачно. Палестинци су сада приморани да се боре. И који до сада нису хтели, који су мислили да са Израелом може да буде неки договор, сада ће узети пушку у руке.

То је тачно. Палестинци су сада приморани да се боре. И који до сада нису хтели, који су мислили да са Израелом може да буде неки договор, сада ће узети пушку у руке.
Jedini problem je što to nije tačno. Jer je Gaza sravnjena a Zapadna obala poučena Gazom, miruje.

Poslednja izmena:
Да, у праву си, стратегија Израела је да их све побију и очисте. И испоруче у ЕУ.
Tako je. Izrael ima ultra nacionalističku vlast i narod koji to podržava.
Ima 27 milijardi dolara godišnji vojni budžet.
Ima oko 90 nuklearnih projektila.
Izrael je ogromna vojna baza sa ogromnim brojem obučenih vojnika.

За власт се слажем, за народ баш и не
Напротив, народ Израиља даноноћно протествује против политике коју води Ратни Кабинет на челу са Натањахуом!
To su kao kod nas ovi što protestvuju protiv vlasti.
A šta je trebalo da uradi Izreal nakon napada i masovne otmice koju je Hamas poduzeo? Da maše cvećem?

Ni dao nije bio dobar dan za Komandante
Џабалија, вечерас
1731627428796.png

Back